Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Rasfat Romantic, oaspeti la Residence Hotels

Problematica evolutiei relatiei in cuplurile moderne care sunt impreuna de mai multi ani, reprezinta, in zilele noastre, o adevarata piatra de incercare, mai ales cand in relatie se furiseaza o rutina. Spre deosebire de parintii si bunicii nostri care aveau mai mult timp liber, partenerii din zilele noastre au la dispozitie mai putin timp liber din varii motive cum ar fi: muncesc mai mult, stresul este mai mare si traim o viata care se desfasoara intr-o viteza ametitoare. Toate aceste situatii pe langa alti factori duc inevitabil la probleme in cuplu. Daca partenerii sunt destul de inteligenti si reusesc inca sa comunice, ar identifica o solutie destul de simpla si la indemana pentru intarirea relatiilor de cuplu cum ar fi un weekend de Rasfat Romantic in Hotel Domenii Plaza din Bucuresti. 

Rasfat Romantic
As alege oferta „Rasfat Romantic” in Domenii Plaza pentru un weekend din mai multe motive. In primul rand, pentru pretul bun si serviciile oferite. Rasfatul Romantic consta in cazarea intr-o camera executive studio, in care ai parte de ciocolata si de un decor romantic. Ai parte de cina romantica si mic dejun in camera, ai acces Spa (sauna, jacuzzi, steam bath) si late check-out - ora 16:00, pentru a putea savura fara stres fiecare moment petrecut impreuna.

Oaspete in Hotel Domenii Plaza
As alege Domenii Plaza pentru amplasarea hotelului in centrul Bucurestiului, aproape de Arcul de Triumf si Manastirea Casin, de unde ai acces facil la toate atractiile turistice din capitala. Placerea de a te caza in Domenii Plaza este cu atata mai mare cu cat cladirea face parte din patrimoniul arhitectural national si a apartinut scriitoarei Doina Uricariu. In plus, cladirea hotelului se distinge prin eleganta si romantism, fiind decorata cu acelasi tip de piatra ca si Arcul de Triumf, cu marmura de Carrara si lemn de esenta tare. Domenii Plaza este un hotel boutique elegant, lux de 4 stele si este recomandat de serviciile de lux, servirea ireprosabila, o atmosfera intima si romantica ce iti pot transforma fiecare sejur intr-o experienta speciala pe care nu o vei uita niciodata.

SPA  Domenii Plaza
Imi pot imagina un weekend de Rasfat Romantic in Hotel Domenii Plaza dupa scenariul urmator. Totul ar incepe in ziua de vineri in parcarea hotelului cu cateva fotografii pe lumina naturala cu cladirea hotelului. Sunt convins ca as ramane impresionat de arhitectura cladirii, de finisarea si decorul receptiei, cartea de vizita a fiecarui hotel. Cred ca as privi indelung si as admira mobilierul si decoratiunile interioare de exceptie. Probabil, mi-ar fi greu sa-mi desprind ochii de la atata frumusete ca sa rezolv formalitatile de cazare. O data ajunsi in camera as face un filmulet care sa surprinda atat atmosfera si decorul camerei cat si bucuria de pe chipul partenerei. O data cazati, cred ca ar fi momentul ideal ca sa incepi cu adevarat un weekend de rasfat romantic all inclusive.

Terasa Astrodom
Dupa ce ne revenim din surpriza si emotie, restul zilei i-as propune partenerei ca sa savuram cateva momente unice de sauna si jacuzzi, pline de romantism si rasfat, in adevaratul sens al cuvantului. Seara o putem incheia cu o cina romantica, in doi, in restaurantul hotelului Citroniers, un restaurant plin de eleganta si parfum unde putem savura diverse specialitati inspirate din bucataria mediteraneana, udate cu sampanie, invaluiti intr-o atmosfera romantica desavarsita, completata de acrodurile de pian.

Jacuzzi
Ziua de sambata ar incepe cu un mic dejun servit in camera dupa care as opta pentru vizitarea Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” ce se afla in apropiere. Dupa masa, cred ca o plimbare in doi prin Parcul Herastrau ar fi o idee minunata. Seara as opta pentru Terasa Astrodom de la ultimul etaj al hotelului de unde poti avea o priveliste de panorama asupra orasului sau o degustare de vinuri in Studio 33 (wine club & lounge). Totul se poate condimenta cu o sesiune de masaj sau de baie cu aburi.

Sauna si masaj
Ultima zi de rasfat total, beneficiind si de unde late check out, ar incepe cu un mic dejun in camera si ar continua cu cateva ore de SPA si relaxare intr-un decor de exceptie. Cred ca dupa un weekend de Rasfat Romantic in Hotel Domenii Plaza, orice cuplu cu probleme si orice relatie care a intrat intr-o rutina s-ar revigora si ar avea parte de un nou inceput. Consider ca indiferent de oferta pe care o alegi sau de scopul pentru care vii in Bucuresti, un sejur in Hotel Domenii Plaza, te schimba si iti ramane vesnic in amintire.

Residence Hotels
Articol scris pentru SuperBlog 2016


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro