Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Lasa-te Condus de Randament si schimba-ti viata!

Bursa de Valori Bucuresti cred ca nu mai are nevoie de prezentare. Fiecare dintre noi am auzit mentionat numele Bursei de Valori din Bucuresti in mass media si social media cel putin o data in viata. Poate, pentru unii dintre noi este un subiect tabu, un loc accesibil doar oamenilor de business care invart zeci si sute de mii de euro. Poate, pentru unii dintre noi a tranzactiona la bursa este ceva de domeniul fantasticului. Ne imaginam tranzactiile bursiere ca fiind un lucru greu de inteles si greu de pus in practica. Personal de multe ori am cochetat cu ideea de a tranzactiona la bursa. Am citit si auzit diverse povesti de succes in care oameni ca noi au reusit sa faca profituri fabuloase. Am vazut filme si ecranizari hollywoodiene care au tratat ca subiect tranzactiile bursiere precum celebrul film „Lupul de pe Wallstreet”. Am citit carti si articole in care tranzactiile bursiere au fost disecate si dezbatute in detaliu si totusi n-am avut curajul sa facem macar un singur pas spre bursa sau sa tranzactionam o singura actiune.


Invata sa castigi Condus de Randament

Cred ca fiecare dintre noi are nevoie de un declic ca sa facem urmatorul pas. In ceea ce ma priveste un concurs cu premii este destul de motivant ca sa-mi trezeasca spiritul competitional si sa ma avant in tranzactiile bursiere. „Condus de Randament” este primul concurs de tranzactionare in mediul real, organizat de Bursa de Valori Bucuresti, ce ofera sansa investitorilor de a tranzactiona actiuni la bursa si de a castiga premii substantiale.


Premiile ce pot fi castigate in concursul „Condus de Randament” sunt:

Premiul 1 - un autoturism Dacia Duster Laureate, oferit de Raiffeisen Bank. Masina va fi insotita de o polita CASCO completa si RCA pentru o perioada de 12 luni, incepand cu data inmanarii premiului, oferit de Destine Broker.

Premiul 2 - un voucher de cumparaturi in valoare de 3000 de EURO, oferit de eMAG.

Premiul 3 - o vacanta Premium de 7 zile in Romania, oferit de Happy Tour.

Premiul 4 - un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio.

Premiul 5 - un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch.

Premiul 6 - un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch.

Premiile 7- 16 - cate un abonament Premium pentru 12 luni, oferite de Avocatnet.ro

Premiile 17-20 - cate o pusculita Fluent in Finante, oferite de Bursa de Valori Bucuresti.

Cont demo

Chiar daca n-ai mai facut-o niciodata, cred ca este un moment prielnic ca sa iti depasesti temerile si sa incepi sa tranzactionezi pe bursa. Primul pas pe care trebuie sa-l faci, daca esti o persoana majora, este sa te inscrii in concurs in perioada 17 octombrie pana in 16 decembrie 2016 cu un cont deschis la unul dintre brokerii parteneri autorizati sa tranzactioneze pe Bursa de Valori Bucuresti. Competitia „Condus de Randament” incepe pe 17 octombrie 2016 si se termina pe 17 februarie 2017. Festivitatea de premiere are loc in 17 martie 2017, unde castigatorii trebuie sa fie prezenti.

Companiile listate la bursa

Ce trebuie sa faci ca sa castigi? Trebuie sa tranzactionezi la Bursa de Valori Bucuresti actiuni din componenta indicelui BET-XT, unde sunt cele mai tranzactionate 25 de companii, de minimum 30.000 lei, suma neta de comisioane. Apoi, alegi suma cu care vrei sa intri in concurs si o poti creste in functie de strategia ta investitionala. La final, dupa 4 luni de concurs, cel care obtine cel mai mare randament castiga marele premiu o Dacia Duster Laureate. plus o polita CASCO completa si RCA pentru o perioada de 12 luni, incepand cu data inmanarii premiului.


Daca nu ai nici o experienta in tranzactionarea la bursa, asa ca mine, cel mai indicat este sa te documentezi putin inainte de a te avanta in competitie. Primul pas pe care l-am facut a fost sa comand gratuit un Kit de Investitii cu materiale educationale si cu informatii interesante precum detalii despre investitii, ce tip de investitor esti, dar si lista analistitlor care acopera companiile ale caror actiuni sunt eligibile in concurs. Pe langa kitul de investitii te poti familiariza cu piata si tranzactiile bursiere urmarind cursul online oferit pe situl CondusDeRandament unde te poti documenta si invata despre risc vs. randament si economisire vs. investitie. Tot din cursul online poti afla raspunsul la intrebari precum: Cum functioneaza bursele? De ce sa devii investitor la bursa? In ce poti investi la Bursa de Valori Bucuresti? Cum sa-ti deschizi un cont real de tranzactionare? Cum tranzactionezi? Ce conteaza atunci cand investesti? Cum tranzactionezi singur? Cum sa te lasi condus de randament? Dupa ce ai aflat raspunsurile la intrebarile de mai sus si te familiarizezi cu mediul bursier esti la un pas de marele premiu.

Aplicatia mobila BVB

Daca mai ai retineri si nu esti sigur pe tine, poti sa accesezi un cont demonstrativ, in mod gratuit, care-ti permite sa te familiarizezi cu mediul real de tranzactionare. Contul virtual este alimentat automat cu 20.000 de lei, care pot fi folositi pentru alcatuirea un portofoliu de actiuni. Banii pot fi investiti atat in actiuni ale companiilor listate pe piata principala a Bursei de Valori Bucuresti, cat si ale celor listate pe Sistemul Alternativ de Tranzactionare AeRO. Astfel incat, poti experimenta mediul real de tranzactionare printr-un cont demo atat in aplicatia pentru desktop cat si prin aplicatia mobila disponibila in GooglePlay sau AppStore


O data ce te-ai familiarizat cu mediul bursier poti sa-ti deschizi un cont real la unul dintre brokerii parteneri autorizati sa tranzactioneze pe Bursa de Valori Bucuresti. Lista de brokeri parteneri o poti gasi atat pe situl oficial al bursei in sectiunea „Intermediari” sau pe situl CondusDeRandament in sectiunea „Brokeri”. Brokerul il poti selecta in functie de locatie sau de pozitia din clasament. Deschiderea unui cont se face in baza actului de identitate si se semneaza un contract de intermediere si deschidere de cont. Cu formalitatile rezolvate iti mai ramane un singur pas de facut si anume sa te inscrii in concurs pana pe data de 16 decembrie 2016. 

Programul concursului Condus de Randament

In mediul bursier, as aplica o strategie simpla, pe principiul „nu pune toate ouale in acelasi cos” cu care as tinti prima pozitie in top 10 la sfarsitul celor 4 luni de concurs. Fiind vorba de un timp relativ scurt de tranzactionare, as alege sa investesc in actiuni ale companiilor care ar putea creste in urmatorul interval de timp. In primul rand as alege sa cumpar actiuni de la Antibiotice SA, OMV Petrom SA si Conpet SA. Argumentele sunt simple si practice. Perioada de iarna este una profitabila pentru industria medicamentelor si preconizez un ritm de crestere peste medie a actiunilor Antibiotice SA. Actiunile OMV Petrom SA cred ca vor avea un trend ascendent in perioada de iarna, pentru ca in perioada sarbatorilor oamenii circula mai mult si sunt dispusi sa cheltuie mai mult pe combustibil, lucru care ar creste vanzarile la carburanti si implicit valoarea actiunilor, la care mai putem adauga un plus si din productia marita de pacura. Conpet SA este cel mai mare furnizor de energie termica din Romania si in perioada de iarna preconizez ca o sa aiba cea mai mare crestere. 

In concluzie, dupa ce m-am familiarizat cu mediul bursier cred ca as putea face fata concursului „Condus de Randament” alegand sa investesc in actiuni care ar putea avea o crestere spectaculoasa in lunile de iarna. 

Lasa-te si tu Condus de Randament si schimba-ti viata! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro