Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Daca as fi femeie, as paria pe absorbante naturale Lady Anion in fiecare zi !

Am trait pana azi fara sa fiu interesat, in mod expres, de problema absorbantelor. Eram constient de existenta lor, ca sunt consumabile utile in perioada aceea a lunii pentru femei si le observam pe rafturile din supermarket dar niciodata nu m-am documentat si nu am fost curios sa aflu tainele lor pana astazi. De obicei, se intampla sa fii lovit de neprevazut cand ti-e lumea mai draga. S-a intamplat ca partenera sa fie tintuita la pat de o raceala zdravana si in acelasi timp sa-i vina perioada. Necazul a cazut pe capul meu, pe langa alte treburi casnice eram nevoit sa merg la cumparaturi iar cap de lista aveam absorbante Lady Anion. Era pentru prima data cand eram pus intr-o situatie nu prea confortabila de a cumpara absorbante. Cu cosul plin, in drum spre casele de marcat, ma opresc in dreptul raftului cu absorbante, identific primul pachet pe care scrie „Lady” si il bag in cos. Cand ajung acasa, primul lucru de care sunt intreabat este daca am luat absorbante Lady Anion? Triumfator, ma prezint cu pachetul de absorbante. Tot elanul mi-a fost retezat de grimasa si privirea descumpanita a partenerei. Mi-a zis scurt: „Astea nu sunt absorbante naturale Lady Anion! Ai aruncat banii pe fereastra. Esti un ignorant si nu esti in stare sa cumperi nici macar un pachet de absorbante!”. Am ramas fara replica urmarind cum se imbraca si merge dupa absorbante.

Absorbante naturale Lady Anion

Intrigat de desfasurarea evenimentelor am decis sa ma documentez si sa aflu care-i ghidusia cu aceste absorbante naturale Lady Anion. Apelez la internet si incep sa ma familiarizez cu lumea absorbantelor Lady Anion. Inca de pe prima pagina aflu ca absorbantele obisnuite au in componenta lor un continut ridicat de hartie, plastic si alte materiale, reciclate si inalbite cu clor. In marea lor majoritate, absorbantele obisnuite pot provoca femeilor sensibile eruptii cutanate, iritatii si infectari ale tractului urinar in perioada menstruatiei. Surprinzator este faptul ca in doua ore de folosire a unui absorbant obisnuit, nesteril si fara fibre naturale, se pot dezvolta circa 107 bacterii/mm². Ce au in plus absorbantele Lady Anion este de fapt un mecanism inovator de protectie si sunt confectionate din materiale naturale precum: fibre de bumbac steril, banda de turmalina cu emisie de anioni si infrarosii, ce asigura nu doar protectia, ci elimina si bacteriile. In plus, previn aparitia iritatiilor, inflamatiilor si infectarii tractului urinar.

Cele 8 straturi care alcatuiesc un absorbant Lady Anion

Din punct de vedere tehnic, un absorbant Lady Anion este realizat din 8 straturi protectoare, fiecare avand un rol bine stabilit. Caracteristicile fiecarui strat sunt: 

Stratul nr. 1. Protejeaza suplimentar pe ambele parti, previne scurgerile laterale si patarea lenjeriei.

Stratul nr. 2. Este format dintr-o suprafata mare de bumbac steril, cu uscare instantanee ce ofera o senzatie tactila placuta. Este foarte delicata cu pielea sensibila, previne aparitia iritatiilor, inflamatiilor, mancarimilor si a tuturor senzatiilor neplacute date de toate celelalte absorbante.

Stratul nr. 3. Consta dintr-o banda de turmalina cu emisie de anioni (6000/cm3) cu turmalina si infrarosii ce neutralizeaza mirosurile neplacute (fara adaos de arome sau parfumuri care pot declansa alergii) si regleaza PH-ul. Banda impiedica supravietuirea si dezvoltarea bacteriilor pe intreaga suprafata a absorbantului, fiind singurul absorbant steril de pe piata.

Stratul nr. 4. Este primul strat de hartie sterilizata si nereciclata ce ghideaza lichidul menstrual catre polimerul superabsorbant.

Stratul nr. 5. Este un material biodegradabil din gel polimer ce asigura absorbtia instantanee a lichidului, permitand absorbantelor sa ramana tot timpul uscate.

Stratul nr. 6. Reprezinta al doilea strat de hartie sterilizata si nereciclata, pentru protectie suplimentara.

Stratul nr. 7. Contine un material de baza, impermeabil pentru lichide, asigura o protectie maxima, permite aerului sa circule, elimina umezeala si caldura.

Stratul nr. 8. Este un adeziv non-toxic, folosit in industria alimentara, pentru o mai buna fixare pe lenjerie.

Compozitia celor 8 straturi ale absorbantului Lady Anion, transforma produsul dintr-un simplu absorbant intr-un mecanism inovator de protectie completa si preventie, respectand toate normele igienico-sanitare. In plus, toate materialele din care este confectionat absorbantul sunt biodegradabile.


Surprins din ce in ce mai mult, am continuat cercetarea si am aflat ca elementele din care este realizat, precum bumbacul steril sau elementele active precum turmalina si anionii, intr-adevar sunt eficiente si au rezultate certe. De mult timp bumbacul este considerat cea mai importanta fibra naturala din lume datorita puritatii materialului si a delicatetii cand vine in contact cu pielea. In acelasi timp, bumbacul este considerat cel mai sigur si mai sanatos material care intra in contact cu pielea, cu conditia sa fie crescut ecologic, fara pesticide si chimicale. 

Turmalinul prezent in banda de turmalina cu emisie de anioni, este un cristal semipretios cu o structura chimica variabila in componenta caruia intra 26 de microelemente din tabelul lui Mendeleev si poarta o sarcina electrica incarcata permanent, din care cauza este denumit „magnet cristalin”. Cand este incalzit, turmalinul creeaza un camp magnetic slab, emana raze infrarosii si anioni (ioni incarcati negativ). Acest fenomen are efecte benefice asupra organismului uman, cunoscute si atestate medical pentru stimularea imunitatii si imbunatatirea activitatii sistemului endocrin, mareste fertilitatea si stimuleaza functiile sexuale, imbunatateste calitatea sangelui si ajuta la indepartarea toxinelor depuse pe peretii vaselor de sange, imbunatatind circulatia sangvina la nivel periferic. In plus, turmalinul este utilizat pentru efectul antibacterian si detoxifiant puternic, ajutand la eliminarea toxinelor ce cauzeaza afectiuni si mirosuri neplacute, dar si la reducerea durerilor de cap si a ametelilor.

Nu trebuie sa fii hipohondru ca sa constientizezi faptul ca absorbantele anionice Lady Anion sunt curativ-profilactice, cu actiune exclusiv fizica, concepute in urma rezultatului studiilor si cercetarilor in domeniul nanotehnologiilor (tehnologiile moleculare ale mileniului III, in care „materia prima” sunt atomii). Prezenta benzilor anionice de inalta tehnologie, incorporate, la contact cu corpul, incep sa genereze un flux dens de anioni (peste 6000/cm²/secunda) pentru urmatoarele cateva ore in timpul utlizarii absorbantului, eliminand aparitia si multiplicarea bacteriilor, regland PH-ul vaginal, inlaturand mirosurile neplacute, oferind o reala protectie impotriva iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor.

Produse

Absorbantele Lady Anion sunt impartite in 6 tipuri de produse care acopera toate nevoile femeii moderne.:

Pantiliner – recomandate pentru senzatia de prospetime de care ai nevoie in fiecare zi. Sunt absorbante de uz zilnic ce elimina umezeala, ofera protectie impotriva infectiilor si ofera prospetime pe durata intregii zile.

DayUse – ofera protectie, siguranta si confort in primele zile ale menstruatiei, cand fluxul este mai puternic. Sunt absorbante de zi cu flux de absorbtie medie ce ofera confort sporit in timpul mestruatiei.

SportPad – ofera confort pentru efort. Sunt absorbante recomandate femeilor foarte active, celor care au nascut sau celor la care poate aparea incontinenta urinara. Pot fi folosite zilnic ca masura de protectie impotriva infectiilor.

Nightuse – recomandate pentru protectie optima in timpul noptii. Ofera protectie si confort in primele nopti ale menstruatiei, fiind recomandate femeilor cu flux menstrual normal.

Dayliner - ofera protectie si confort in ultimele zile ale menstruatiei, cand fluxul este mai usor. Sunt absorbante cu putere de absorbtie medie.

Maxiuse - ofera absorbtie puternica si protectie maxima in noptile cu flux menstrual puternic, in premenopauza sau fibrom uterin hemoragic. Sunt absorbante cu o putere de absorbtie mare si dimensiuni marite pentru protectie maxima.


Asemenea unui alchimist renascentist ce a descoperit elixirul tineretii vesnice, m-am luminat si am inteles de ce sunt atat de apreciate absorbantele naturale Lady Anion de catre femeile moderne. In concluzie, indiferenta nu ajuta la preventia si tratarea afectiunilor de orice natura, dar prin utilizarea zilnica a absorbantelor naturale Lady Anion, realizate din materiale naturale ce asigura o protectie foarte buna, fiecare femeie poate beneficia de protectie 24/24 si pot evita iritatii vaginale, inflamatii si infectii genitale. Ii dau perfecta dreptate partenerei care a inteles si a ales sa foloseasca absorbante Lady Anion. Eu daca as fi femeie, as paria pe absorbantele naturale Lady Anion in fiecare zi !

Lady Anion by Anion Care

Noua generatie de absorbante igienice din bumbac cu emisii de anioni si infrarosii, Lady Anion, se pot achizitiona din lanturile de hypermarketuri Auchan si Kaufland, dar si online din magazinele emag.ro sau e-sanatate.ro. Urmariti si pagina de Facebook Lady Anion by Anion Care pentru a fi la curent cu promotiile si concursurile dedicate fanelor si clientelor fidele.


2 comentarii:

  1. Na vezi, e o adevărată știință! Nu numai așa cum cred unii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tehnologia de ultima generatie se aplica in toate sectoarele vietii :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro