Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Coincidente placute sau cum sa traiesti fara griji pana in 2022

Se spune despre romani ca sunt un popor deosebit de ospitalier si primitor, o caracteristica de care suntem tare mandrii daca ne comparam cu alte popoare din occident, mult mai reci si mai rezervate. Tot despre romani se spune ca sunt foarte mari fani ai nemtilor si a produselor nemtesti. Tot ce are rezonanta nemteasca, in brand sau denumire, reprezinta un etalon de calitate si durabilitate in ochii romanilor. Fie ca vorbim de autoturisme unde marcile nemtesti ca Volkswagen, Mercedes, Audi, BMW, sau de medicamente, lanturi de magazine ori produse alimentare de origine nemteasca, au mare trecere la romani. Printre altele, romanii sunt un popor deosebit prietenos, aspect evidentiat de relatiile dintre vecini si rude. Cred ca nu exista un alt popor in care vecinii sa socializeze atat de mult si sa se ajute intr-atat de mult, cum sunt romanii. 

Produse Liebherr

Un roman n-ar fi deloc surprins daca la usa lui s-ar trezi cu un vecin care a venit sa-i ceara niste zahar sau un pic de ulei, ori orice altceva. Nici eu n-am fost surprins, in urma cu vreo 2 ani cand la usa m-am trezit cu vecina de la doi, foarte disperata ca i s-a stricat frigiderul si ma roaga daca am loc si pot sa-i depozitez la mine in frigider o parte din alimente pana cand isi repara frigiderul sau daca nu si-l poate repara pana isi poate achiziona unul nou. Bineinteles ca n-am putut sa o refuz, i-am facut loc si i-am depozitat tot ce mi-a adus. Niciodata nu m-as fi gandit ca un frigider stricat poate traumatiza un om in asemenea hal. Saraca vecina, a umblat mai multe zile ca sa-si repare frigiderul pe la diverse service-uri de reparat frigidere, consumand timp, nervi, energie si bani, degeaba. Am fost tinut la curent de intregul foileton si piedicile pe care le intampina, zi de zi, vecina, in demersul ei de a-si repara aparatul electrocasnic defect. Intr-un final, dupa o saptamana s-a convins ca aparatul nu mai poate fi reparat si disperata a venit ca sa-mi ceara o opinie cu privire la achizitionarea unui frigider nou. Fara sa stau mult pe ganduri, setat pe brandurile nemtesti, i-am spus sa-si achizitioneze un frigider nemtesc cu care n-o sa mai aiba probleme. Dupa doua zile, i-a sosit vecinei noul frigider si problema s-a rezolvat. Incantata de produsul achizitonat, vecina mi-a adus doua beri ca sa cinsteasca noul aparat electrocasnic. Pana am stat la un pahar de vorba, am aflat printre altele ca si-a achizitionat un frigider Liebherr de care era foarte incantata de compartimentare, volum si functii. In plus, am ramas surprins de faptul ca a primit o garantie de 4 ani pentru calitate germana. Eram prea obisnuit cu garantia standard de 2 ani pentru orice electrocasnic achizitionat. Partea interesanta e ca, de atunci, vecina n-a mai avut nici o problema cu frigiderul Liebherr.

Aproape am uitat de eveniment, cand, dupa cateva luni, ma trezesc cu o ruda din blocul vecin la usa cu aceeasi problema. A ramas fara frigider si avea nevoie de putin spatiu de depozitare in al meu. N-am putut sa-l refuz si l-am ajutat. Aveam impresia ca retraiesc foiletonul cu vecina de la doi. Dupa cateva zile de stres si nervi, ruda a cedat nervos si a achizitionat un frigider nou. Dupa ce l-a primit acasa, a venit sa-l stropeasca cu niste beri. Habar nu aveam ce marca de frigider si-a achizitionat, dar, mi-a captat atentia cand, fericit ruda, mi-a spus ca a primit o garantie de 4 ani de zile si, cel putin, in aceasta perioada n-o sa mai aiba probleme si stres cu privire la frigider. De curiozitate am intrebat ce marca e frigiderul si evident am primit raspunsul ca e Liebherr. Am ciocnit cu ruda si i-am spus cu entuziasm ca a facut cea mai buna alegere posibila.


Toate bune si frumoase, nu sunt sigur daca au fost pure coincidente ori garantia de 4 ani sau calitatea germana, a facut ca vecina si ruda sa-si achizitioneze cate un frigider Liebherr. Mi-am adus aminte de coincidente cand am descoperit campania “Calitate, Design si Inovatie - 6 ANI GARANTIE” a celor de la Liebherr prin care ofera o extra garantie de 2 ani tuturor produselor Liebherr aflate in promotie. Prin urmare, toate produsele Liebherr achizitionate pana in data de 31 august 2016, primesc o garantie de 6 ani. 

Daca o garantie de 6 ani nu este de ajuns ca sa achizitionezi un produs 
Liebherr, iata de ce altii au ales produsele Liebherr:
  • Garantia calitatii germane fara compromisuri
  • Supereconomice: A++, A+++
  • Peste 50 ani de experienta in productia de aparate frigorifice
  • Inovatii unice
  • Teste de calitate la cel mai inalt standard german
  • 4 ani garantie
  • Distinctii obtinute
  • BioFresh - dovedit mai sanatos prin prospetime de lunga durata
  • NoFrost - calitatea racirii profesionale fara depuneri de gheata si fara deshidratarea alimentelor
  • Climat perfect pentru vinuri nobile
  • Ecologice  
“Calitate, Design si Inovatie - 6 ANI GARANTIE”

In concluzie, coincidenta sau nu, in mod cert dezvoltarea continua a produselor, optimizarea tuturor componentelor si o prelucrare perfecta pana la cel mai mic detaliu asigura deja proverbiala calitate Liebherr, la care se adauga o garantie de 6 ani la toate produsele aflate in promotie si care sunt achizitionate pana in data de 31 august 2016. Cu siguranta, sentimentul sa fii fara griji pana in 2022 este atat de placut.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro