Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cilindru principal de franare tandem cu o supapa centrala

Cilindru principal de franare tandem cu o supapa centrala - reglare ABS, pedala de frana se misca in sus si in jos. Astfel pistoanele in cilindrul principal sunt miscate cu presiune mare. La un cilindru cu racord de compensare, manseta primara ar trece cu mare presiune peste racord si s-ar distruge.

Pozitia de repaus - supapa ramane deschisa fortata de stiftul ventilului, aflat langa stiftul fix al cilindrului. Prin supapa deschisa lichidul de frana poate detensiona ca si in cazul unui racord de compensare.

Pozitia de franare - la actionarea pedalei, pistonul se misca spre stanga, pana cand ajunge la capacul de cauciuc al supapei. Supapa centrala se inchide si presiunea de franare se produce.

Pozitia de slabire - dupa slabirea pedalei de frana pistonul se misca spre dreapta. Prin forta arcului, pistonul ajunge in pozitia de repaus. Supapa centrala se deschide cand tachetul de supapa atinge stiftul cilindrului. Astfel lichidul de frana intra in camera de presiune. Cand pistonul revine in pozitie de repaus, supapa centrala ramane deschisa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro