Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

KYB a lansat un nou proiect conceput pentru sprijinul tehnicienilor

KYB Europe a lansat un nou proiect conceput pentru sprijinul tehnicienilor. Acesta este cel mai nou proiect din portofoliu si este conceput pentru a usura procesul de montare al amortizoarelor, al arcurilor si al kit-urilor de montaj.

Pe cutiile produselor KYB va fi afisat langa codul produsului si un cod QR. Oricine va monta produsul va putea sa scaneze codul QR cu ajutorul unui smartphone, prin intermediul unei aplicatii speciale, care poate fi descarcata gratuit sau poate fi cumparata de la furnizorul telefonului.

In acest fel tehnicienii vor putea beneficia de o serie de informatii folositoare in procesul de montaj. Informatiile includ: filmulete video (acolo unde sunt disponibile), instructiuni de montare (specifice aplicatiei respective), informatii generale pentru montarea amortizoarelor si a arcurilor, plus o inspectie vizuala rapida.

Proiectul lansat contine 700 de referinte si va creste rapid in urmatoarele luni. De asemenea, proiectul este deja integrat in website-ul KYB Europe, astfel incat tehnicienii, care nu au acces la un smartphone sa poata profita de beneficiile acestui proiect.

La nivel mondial KYB produce mai mult de un million de amortizoare pe saptamana si este unul dintre cei mai mari furnizori de amortizoare din lume pentru producatorii de autovehicule (OE), avand 1 din 4 masini dotata, inca din linia de productie cu amortizoare KYB ca si standard.


Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro