Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

In sfarsit am inteles cat de utila este aplicatia GTI TAXI !

Ajungi sa apelezi la serviciile unei firme de taxi din varii motive, nu ai masina sau lasi masina acasa. O experienta interesanta traiesc de fiecare data cand circul cu TAXI. Uneori am parte de soferi „dusi cu pluta”, care ar trebui sa faca, de urgenta, cate un control la psihiatrie. Cateodata, mai dai peste cate un sofer care se crede „Titi Aur” intr-o cursa de raliuri si cat dureaza cursa te rogi la toti sfintii ca sa ajungi cu bine la destinatie. Am trait si socuri in urma intalnirilor cu soferii de taxi, unii efectiv au refuzat o cursa pe motivul ca aceasta era mai scurta decat standardul lor, o situatie destul de aberanta mai ales daca te gandesti ca omul acela oricum statea intr-o statie de taxi si nu producea nimic. Apoi, mai sunt nesimtitii care te plimba sau aleg un traseu, intotdeauna, mai lung pana la destinatie si daca nu le atragi atentia, cu siguranta, te-ar plimba pana la plictiseala. Acestia sunt genul acela de nemernici care ar fi in stare sa te jecmaneasca de fiecare data, unii iti aplica chiar tarife mai mari. Sunt unii taximetristi care conduc niste rable de masini, adevarate cosciuge pe roti, in care simti ca viata iti este pusa in pericol la fiecare manevra pe care o executa soferul in traficul aglomerat. Masini mizerabile, adevarate cocine de porci, in care ti-e greata ca sa te urci sau soferi certati cu igiena personala care emana mirosuri de-ti muta nasul sau faci hepatita dupa o cursa, sunt realitati. Lista poate continua si, cu siguranta, daca tot nimeresti peste acest gen de experiente cu taxi-ul ajungi sa-ti fie teama ca sa mai apelezi la servicii de taxi.

GTI  TAXI 

Oricate experiente neplacute avem cand luam un taxi, acestea sunt compensate cu experientele placute. Gasesti soferi cu care te-ai duce pana in America de Sud si inapoi. Sunt oameni normali, care stiu sa se comporte profesionist cu clientul. Conduc masini ingrijite, unele mai ingrijite decat propria-ti masina cu care ti-e mai mare dragul sa calatoresti. Sunt soferi atenti in trafic care conduc prudent si-ti confera o stare de siguranta placuta. Iar aceste experiente placute te fac sa mergi mai departe si sa mai apelezi la taxi si alta data.


In ultimii ani, am intrat in era tehnologiei smart, o tehnologie care ma surprinde, cu fiecare aplicatie utila, intr-un mod cat se poate de placut. De cateva zile am descoperit GTI TAXI o aplicatie mobila lansata recent in Romania, gratuita, disponibila atat in Google Play cat si in App Store, care pune in legatura directa soferii de taxi si clientii care folosesc un smartphone si doresc o calatorie placuta cu taxiul. Cu toate ca nu este nici prima aplicatie si probabil nici ultima aplicatie de taxi, pana acum GTI TAXI este cea mai completa aplicatie de pe piata. Principalul avantaj al aplicatiei este ca permite inregistrarea in sistem a tuturor soferilor eligibili (care au atestat, licenta valabila etc.), indiferent de compania cu care au un contract in derulare.

Sunt convins ca este cea mai completa aplicatie pentru ca orice client care are aplicatia instalata pe telefon nu mai este nevoit sa astepte identificarea unei masini libere in dispeceratul unei anume companii de taximetrie, ci poate alege orice masina sau sofer din zona, dispus sa-i preia comanda. In plus, daca esti in apropiere de o statie de taxi in care stationeaza cateva masini libere, esti scutit de a mai alerga de la masina la masina ca sa cauti un sofer dispus sa te duca, chiar si pe o distanta mai scurta.

GTI TAXI - acoperire nationala

Ca un suport informativ si un nou mod de fidelizare a clientului la finalul cursei, atat soferul cat si clientul isi pot acorda calificative reciproc, in functie de experienta avuta. Dupa plasarea si onorarea catorva comenzi, aplicatia va salva un istoric al acestora si va asocia profilului in cauza si calificativele obtinute. Calificativele sunt extraordinare, astfel poti evita o experienta neplacuta cu un sofer sau o masina cu probleme, urmarind calificativele primite de la alti clienti si poti alege cea mai apropiata masina in functie de calificative. Functia calificativelor este deosebit de utila pentru ca te ajuta sa adaugi soferi si taxiuri in lista de preferinte sau in lista de soferi de evitat. Informatiile sunt vizibile si pentru ceilalti utilizatori, astfel ca si ei pot face alegeri in functie de calificativele acordate de tine.


GTI TAXI este disponibila in majoritatea oraselor mari din tara, astfel, chiar daca nu cunosti orasul sau destinatia, cunoscand tariful practicat, poti calcula dinainte valoarea estimata a cursei tale sau o poti face in timp real, folosind in ambele cazuri functia ”Cost Control”. Soferii de taxi pot vedea locul exact in care se afla clientul cat si ruta optima catre locatie, dupa preluarea comenzii. Prin intermediul aplicatiei, ei pot primi comenzi selectiv (pe baza distantei fata de client), sau pot prelua comenzi pentru zilele urmatoare. Exista de asemenea posibilitatea de a comunica cu clientul prin intermediul chatului. GTI TAXI este un serviciu la indemana, pentru toti soferii dornici sa isi creasca veniturile.

GTI TAXI - simple, rapid si de incredere!

In concluzie, cu GTI TAXI oriunde te afli si ai nevoie de un taxi nu mai trecuie ca sa cauti firme de taxi si numerele lor de telefon, pentru a putea comanda o masina. 

Aplicatia GTI TAXI se poate descarca gratuit din App Store (iOS) sau Google Play (Android), in functie de tipul telefonului pe care il folosesti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro