Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Postmodern Jukebox vor veni pentru prima data in Romania !

Postmodern Jukebox vor veni pentru prima data in Romania pe 29 mai 2016, la Sala Palatului din Bucuresti.

Sunt sanse mari sa fi dat pana acum de fantasticul ansamblu muzical cunoscut sub numele de Postmodern Jukebox pe platformele social media. Piesele lor s-au perindat pe Facebook, Youtube, Twitter si nu doar, adunand aprecieri sincere din toate partile pentru uimitoarea lor capacitate de a prelua hituri pop contemporane si de a le transforma in superbe vintage-uri, cu parfumul secolului trecut. Imaginaza-ti piese din repertoriul unor voci precum Beyonce, Britney Spears sau Taylor Swift refacute ca si cand ar fi fost scrise pentru Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland sau Nina Simone, si o orchestra micuta, vibranta, cu un sound a la Benny Goodman Orchestra dupa o supradoza de energizant.

Postmodern Jukebox
La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legatura intre generatii, cu piese fresh cu un sound familiar. Un spectacol de neratat, irezistibil pentru toate varstele!



In functie de distanta fata de scena, biletele costa 120, 160, 200 si 250 lei (VIP). Se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro