Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Mobil 1 ESP

Marca premium care ajuta clientii sa economiseasca bani si ajuta la protectia mediului. Motoarele Diesel cu filtre de particule necesita un ulei special de motor care reduce la minim depunerile de cenusa pentru a preveni orice tip de blocaj.

Reprezentand cea mai semnificativa inovatie din ultimii 30 de ani din istoria lubrifiantilor de inalta performanta Mobil 1, Mobil 1 ESP cumuleaza toate beneficiile familiei Mobil 1 si respecta aproape toate cerintele privind uleiul de motor pentru motoarele Diesel. 

Cum functioneaza filtrele de particule la motoarele disel? Principiul de functionare a filtrelor de particule se bazeaza pe adunarea particulelor de funingine rezultate in urma procesului de ardere a combustibilului si arderea lor in intervale determinate. Filtrele pentru microparticule din carburantul diesel fac diferenta: nu necesita operatii de intretinere ! Beneficiul cheie al noilor filtre de particule la motoarele diesel este acela ca nu necesita arderea periodica a funinginei, ajutata cu aditivi, astfel ca nu se creaza cenusa. Tot ceea ce ramane sunt depunerile de cenusa rezultate in urma arderii combustibilului si a uleiului de motor. Pentru a te asigura ca filtrul de particule nu necesita operatii de intretinere pe intreaga durata de viata a vehiculului, este necesar un ulei de motor special in comparatie cu categoriile conventionale, pentru a reduce in mod considerabil depunerile de cenusa.

Tehnologia Mobil 1 ESP ofera clientilor un numar de caracteristici axate pe asigurarea beneficiilor ecologice. Nivelurile scazute de clor ajuta la cresterea caracterului ecologic al uleiului in exploatare. Mai mult, tehnologia ESP ajuta la reducerea costurilor de intretinere. A fost creata pentru prelungirea duratei de viata si mentinerea eficientei filtrelor de particule impreuna cu economisirea imbunatatita a combustibilului. Contribuie la reducerea costurilor de intretinere si permite uleiului sa ofere performante la temperaturi extrem de ridicate sau de scazute si sa protejeze motorul impotriva uzurii si a slamului. Desi a fost dezvoltat initial pentru motoarele diesel, tehnologia ESP este de asemenea, potrivita pentru masinile care functioneaza pe benzina. Ca atare aceasta tehnologie ajuta la protejarea si prelungirea duratei de viata atat pentru filtrele de particule la motoarele diesel (FMCD), cat si pentru convertoarele catalitice (CAT) pentru motoarele pe benzina. Acest lucru inseamna ca mai putine RMDC-uri si CAT-uri utilizate necesita inlocuire, ajutand astfel la reducerea poluarii mediului.

Din anul 2002, inginerii din domeniul cercetarii de la ExxonMobil au lucrat in stransa colaborare cu un numar de producatori de autovehicule in ceea ce priveste dezvoltarea tehnologiei ESP. Formula ESP Mobil 1 a fost creata utilizandu-se unitatile de cercetare ExxonMobil in domeniul lubrifiantilor de specialitate si se bazeaza pe o combinatie unica de uleiuri de baza cu un sistem aditiv patentat. Aceasta a oferit produsului o pozitie de lider in industrie prin comercializarea pe piata in curs de dezvoltare a uleiului de motor cu o valoare SAPS (cenusa sulfat, fosfor si sulf) scazuta. Tehnologia ESP a primit aprobarile PEO de la o parte dintre principalii producatori mondiali de autovehicule, precum Mercedes-Benz (MB), BMW si Grupul Volkswagen (VW). Tehnologia inovatoare ESP continua traditia Mobil 1, asigurand vehiculelor cu motor o lubrifiere excelenta a motoarelor si performante avansate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro