Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cele mai tari tricouri cu personalitate le gasesti la Tshirts

Viata este trecatoare iar in urma raman doar amintirile, acele amintiri placute pe care nimic in lume nu le poate sterge din memorie. Ma pregateam sa plec in mohorata Macedonie ca sa-mi fac oarecum calatoria si existenta cat mai placuta acolo, am decis sa fac cateva achizitii inainte de plecare. Cu ideea cristalizata in minte am inceput sa caut ceva special, ceva personalizat. Am cautat prin magazine, prin marketuri, insa, nimic din ce am vazut nu mi s-a parut ca ar fi ceea ce caut. Eram oarecum derutat si nici nu puteam sa identific un ceva anume care sa ma atraga. Am decis, in final, sa caut ceva pe internet, poate gasesc ceva anume care sa ma multumeasca sis a-mi capteze atentia. Unul dintre avantajele cele mai mari ale utilizarii Internet-ului este faptul ca aceasta tehnica nu este foarte costisitoare si nu necesita mult timp. Am avut o placuta surpriza de la Tshirts un magazin de tricouri personalizate online sau, mai bine zis, tricouri cu personalitate, unde am intrat pentru prima data si luandu-le la rand, gaseam tricouri cu mesaje din ce in ce mai incitante si interesante, unele dintre ele adevarate opere de arta. Aveam un sentiment ca aici voi gasi ceva perfect pentru mine. “Evrika!” am gasit in categoria Amuzante, ceea ce cautam. De cand am vazut pentru prima data imaginea cu tricoul “Sunt bun in pat”, am simtit o emotie insesizabila, tricoul mi se parea perfect ca si aspect, respective, continut text, deja imi si imaginam cum as arata cu el. Un tricou funny, deosebit, cum rar iti este dat sa gasesti care sa aduca zambetul pe buze tuturor din preajma ta, cu un mesaj amuzant si subtil. 

Tshirts
Simturile parca s-au trezit, emotia era prea mare, am fost cucerit instant de acel tricou, mi-l doream acum, cu repeziciunea unei furtuni, imaginile au inceput sa se deruleze ca intr-un torent involburat. In doua zile trebuia sa plec din tara, oare reuseam sa comand si sa primesc tricoul, cu teama am pus mana pe telefon si am format numarul de pe site. La celalalt capat a raspuns promt un domn care dupa formalitatile de rigoare, m-a asigurat ca o sa primesc comanda in 48 de ore cu siguranta. Am intrebat daca se poate comanda si alt text sau daca se pot imprima tricourile fata/verso primind un raspuns afirmativ, ne intelegem si la pret urmand sa realizez o personalizare online cu dorinta mea vis-a-vis de marimea tricoului si text. 

Bun in pat
Am rasuflat usurat, m-am linistit si am inceput sa pregatesc comanda. Am decis sa comand tricoul cu textul “Sunt bun in pat”, mi se parea cel mai haios si potrivit tricou din oferta Tshirts. In timp ce ma pregateam sa lansez comanda, un gand nastrusnic mi-a incoltit in minte, daca tot merg in Macedonia oare ce ar fi sa traduc textul si in limba macedoneana? In secunda urmatoare eram pe pagina de personalizat tricouri, aveam deja comanda si pentru al doilea tricou cu textul in macedoneana. Deja nu-mi mai incapeam in piele de bucurie si-mi frecam mainile ca un evreu care a facut o tranzactie buna cu castig neasteptat. Aveam comanda pregatita lipsea doar sa apas butonul, cand ... ce sa vezi? Cum se intampla de obicei cand ti-e lumea mai draga un alt gand cenusiu, aducator de furtuna m-a izbit instantaneu si m-a pus pe ganduri. Mergeam in Macedonia, acolo ma astepta partenera si cum as putea purta tricourile fara sa bage de seama ... tot elanul mi-a fost risipit instant, eram gata sa renunt la tricourile personalizate. Cu siguranta, iar o sa-mi bage de vina si sa imi atraga atentia ca sunt egoist si ma gandesc doar la mine si la ea niciodata, ce sa fac?...ce sa fac?... ca sa ies basma curata. Simteam ca o sa fiu invins de sistem. O si vedeam cu o grimasa pe fata si oricat i-as fi zis ca-i frumoasa si adorabila, si alte adjective cu valoare de epitet, tot fara rezultat ar fi fost si as fi avut cateva zile cu atmosfera apasatoare in casa, mi-as fi pus pofta-n cui de la prajituri si ciorba calda. 

Pussy Rules
Presiunea era mare, pulsul crestea la cote din ce in ce mai mari, la un moment dat am fost lovit de o idee salvatoare, ii comand si ei un tricou. Repede incep sa caut pe site sa vad ce tricouri cu personalitate si mesaje se potrivesc pentru femei, sa vad modele, culori, si dau nas in nas cu un tricou cu mesajul “I have the Pussy, I make the rules”, am rasuflat usurat pentru moment, am zis gata am rezolvat-o si pe asta, am trecut tricoul in comanda. Totusi cand sa finalizez comanda, un alt gand si mai sinistru mi-a trecut prin minte, mi-am zis stai putin ca imi tai singur craca de sub picioare, daca o sa-i comand tricoul asta o sa ii dau motiv sa imi zica ca ea face regulile acum, doar cu mana mea i-am luat tricoul. Am pus mana pe telefon si am sunat iar la cei de la Tshirts ca sa intreb daca ma pot ajuta sa aleg marimea potrivita pentru tricourile de femei? Am primit un raspuns afirmativ si am simtit ca traiesc din nou, mai aveam putine emotii pentru ca habar n-aveam de marimile tricourilor de femei, fie vorba intre noi, cine crezi ca-si incarca memoria cu marimile hainelor de femei. Ca norocul in preajma domnului de la Tshirts era si o reprezentanta a sexului frumos si i-am dat dimensiunile standard 90-60-90, inaltimea si greutatea aproximativa si am primit marimea pentru femei. Am decis sa fie totusi paritate si am cautat in magazinul de tricouri inca doua logouri si text care sa fie imprimate pe tricourile de dama si am personalizat tricourile de dama cu noile cerinte tehnice.

La scurt timp iau legatura telefonica din nou cu cei de la Tshirts pentru a confirma comanda si sa ma asigur ca totul este in regula. Aveam televizorul aprins si mergea saracu’ nebagat in seama, cand apare reclama de la “Trei surori”, mi-a ramas in minte cum intreaba una dintre ele: “Care este ce mai buna leguma?”, iar cea masata raspunde: “Baaarrrrbaaatul”, si ce sa vezi? Mi se aprinde beculetul si cel mic cu coarne si-o varat coada si ma intreb oare nu se poate pune un mesaj cu “leguma” pe spatele tricoului cu “Sunt bun la pat”, raspuns afirmativ, apoi traduc repede si pe macedoneana, refac noile mesaje de pe spatele tricourilor si lansez in sfarsit comanda finala. Pe urma, m-am delectat si m-am amuzat vizualizand si citind mesajele si imaginile deosebit de creative, imprimate pe toate modelele de tricouri personalizate aflate in oferta celor de la Tshirts.

Personalizeaza-ti tricoul cu Tshirts
Tineam in maini pachetul care continea tricourile, nu stiam ce sa fac, sa-l desfac sau nu? Nu mi-am putut stapani curiozitatea si l-am desfacut. Tricourile personalizate online erau exact cum mi-am imaginat si dorit sa fie. Aratau si erau impecabile. Nu mica mi-a fost surpriza sa descopar ca tricourile erau si de calitate, sincer ma asteptam sa fie ceva de o calitate mediocra, dar nu. Sunt intr-adevar de calitate buna, bumbac 100%. Am luat tricourile de dama le-am impaturat la loc si am pus in pachet si o ciocolata, preventive, ca sa se mai indulceasca macar daca nu gusta mesajul tricourilor, le-am impachetat frumos, urmand doar sa vad ce reactie va avea cand o sa primeasca doua tricouri funny.

Tricouri pentru fiecare 
A doua zi, seara, dupa un drum lung si obositor, ajung in Macedonia. Despachetez rapid si urmeaza sa-i ofer pachetul cu surprise. Aveam deja tricoul personalizat pe mine. In sfarsit ii inmanez pachetul. Aveam niste emotii atat de mari, pulsul la maxim, inima batea sa sara din piept. Imi dau jos geaca si raman in tricou apoi imi fac de lucru, iar cu coada ochiului eram atent la reactia partenerei. A desfacut pachetul si cand a luat in mana primul tricou a inceput sa rada in hohote, nu-i venea sa creada, la fel si cu al doilea tricou. Am rasuflat usurat, mi s-a luat o piatra de moara ce ma apasa pe suflet. A sarit pe mine si m-a imbratisat puternic apoi mi-a zis ca nu-s normal la cap si radea in continuare, mai ales cand a vazut tricoul de pe mine si mesajele imprimate pe fata si spate. Cadoul personalizat de la Tshirts a fost unul reusit si bine primit.

Tshirts - Magazinul tau de tricouri
Intotdeauna e bine sa-ti urmezi instinctul si daca vezi si iti place un tricou personalizat comanda-l, emotiile, adrenalina si placerea de a purta un tricou cu personalitate este deosebita. Recomand cu caldura si incredere Tshirts magazinul de tricouri personalizate online, cu certitudinea ca orice promisiune sau angajament o sa fie respectat si garantat 100%. Tricourile personalizate sunt un cadou reusit si o sa fie bine primit intotdeauna, iar satisfactia si bucuria achizitionarii unui tricou cu personalitate este de nepretuit. 


Articol scris pentru SuperBlog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro