Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

GKN PowerTrain Systems & Services

GKN PowerTrain Systems & Services este partenerul ideal pentru componente si sisteme de transmisie, reparatii si intretinere, proiectarea si fabricarea completa a sistemelor de transmisie speciale. Ei asigura tehnologia: sisteme si componente pentru pietele auto, de constructii, agricultura, industriale, militare, navale si de energie alternativa.

Tehnologia sistemelor de transmisie si direcţie – o gama larga de componente de calitate. Pe langa popularul portofoliu de calitate superioara ce cuprinde axuri planetare, articulatii individuale si seturi de articulatii, eturi de burdufuri, componente individuale si unelte speciale, GKN PowerTrain Systems & Services ofera gama cea mai vasta de elemente de directie si suspensie pentru autoturisme europene, japoneze si coreene, precum si pentru vehicule comerciale usoare.

Elementele de directie si suspensie SPIDAN sunt cele mai sigure componente pentru un condus mai bun si mai sigur. Construite de ingineri profesionisti si produse in Europa, elementele de directie SPIDAN garanteaza o calitate optima si o performanta excelenta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro