Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ce inseamna profesionalism si calitate Honeywell

Calitatea piesei turnate - aliajele selectate de Honeywell sunt ideale pentru solicitarile mecanice si termice din procesul de franare. Discurile de frana au o calitate inalta constanta, cu o toleranta de doar 0.01 - 0.02 mm, fiind produse din cele mai bune materiale in centre de prelucrare moderne. Calitatea este evidenta de la suprafetele prelucrate fin pana la dimensionarea radiala si axiala fara cusur.

Pe drumul calitatii - inspectiile periodice ale controlului calitatii permite companiei Honeywell sa elimine orice defecte timpurii si sa se asigure ca discurile de frana sunt fiabile in orice situatie si la sarcini extreme. Honeywell verifica totul, pana la tolerantele dimensionale, folosind raze X pentru a avea acces la interiorul turnat, asigurand astfel calitate in ceea ce priveste porozitatea, grosimea, rezistenta si omogenitatea produsului.

Inspectiile finale - dupa ce metalul a fost taiat de strunguri, forat si frezat, produsul este verificat pentru a se asigura ca toate specificatiile au fost indeplinite. Produsul este aprobat pentru lansarea pe piata doar daca dimensiunile, greutatea, echilibru de masa, rotatia, bataia radiala, laterala, grosimea si toleranta (doar 0.015 mm) au fost realizate, in aceeasi masura cu suprafata fara cusur.

Dezvoltare continua - Honeywell dezvolta materiale de frictiune pentru sisteme noi de franare, in stransa cooperare cu inginerii din industria auto pentru a crea combinatia ideala de discuri si placute de frana. Fiind un producator de placute de frana cu expertiza OE, Honeywell ofera avantajul imens de a fi in masura sa ofere discurile si placutele de frana potrivite pentru rezultate optime.

Teste de performanta - fiind un producator recunoscut la nivel global si un dezvoltator continuu al testelor standard de performanta, Honeywell poate face fata oricarei testari si poate intocmi orice fel de documentatie. Utilizandu-se componente autentice in cadrul testelor efectuate cum ar fi barele de suspensie si sasiul complet, aceste teste de performanta sunt asemanatoare unei experiente reale. Discurile de frana Honeywell sunt supuse intregii proceduri de testare si inspectie din nou si din nou, insa niciodata, in aceeasi ordine. Honeywell garanteaza cea mai buna calitate de la primul pana la ultimul disc de frana.

Gata pentru lansarea pe piata - discurile de frana Honeywell sunt concepute pentru a fi alegerea optima atat pentru piata pieselor de schimb, cat si pentru ateliere. Aceasta strategie include protectia suprafetei produselor prin prelucrarea NONOX, ambalarea de calitate si etichetarea corecta a continutului.

Idei pentru calitate - ramanand aproape de piata pieselor auto, cei de la Honeywell sunt intotdeauna interesati in a descoperi noi domenii pentru noile evolutii in materie de produse si accesorii. Un exemplu in acest sens este un disc de frana cu rulment pentru roata integrat si un senzor ABS. Aceasta solutie aduce rapiditate si simplifica munca in atelier contribuind in acelasi timp si la imbunatatirea calitatii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro