Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

100% Inspiratie, 0% Transpiratie !

Zilele trecute s-a intamplat si lucrul mult visat: Am fost promovat!. Timpul petrecut peste program, pregatirea dosarelor in cele mai mici detalii, documentarea temeinica chiar daca era o problema simpla, si-au aratat roadele acum. Fiind la inceput de drum intr-o puternica firma de avocatura, nu mi-am permis loc de diletantism si superficialitate, am tratat fiecare problema trasata cu maximum de seriozitate si profesionalism, fie ca vorbim de actele premergatoare dosarului de instanta, audierea martorilor ori obtinerea de documente oficiale de la autoritati. Aceasta rigurozitate in munca am mostenit-o de la parintii mei, rigurozitate ce s-a rasfrant si in comportament si vestimentatie sau aspect fizic, intotdeauna eram proaspat barbierit si imbracat doar la costum cu camasa proaspat calcata si apretata si batista aranjata la piept. Sa stiti ca in domeniul juridic functioneaza de minune dictonul „haina il face pe om”, m-am putut convinge de acest lucru in salile de judecata si anchetele la parchet unde atat judecatorii cat si grefierii sau chiar procurorii ma respectau si discutau pe marginea solutiilor si rezolutiilor pe care le ridicam. Acest aspect nu a trecut neobservat si rand pe rand capatam dosare din ce in ce mai grele, in sedinta saptamanala a firmei mi se trasau tot mai multe reprezentari in instanta, semn ca sefii aveau tot mai multa incredere in mine ca voi rezolva cu succes cauzele. 
Rexona Motion Sense

Dar sa revenim la momentul mult asteptat, cel al promovarii, cand numele meu va aparea deasupra cladirii ca si Senior Partener alaturi de ceilalti asociati in firma si voi avea drepturi egale, moment ce a avut ca punct de pornire o actiune la care am muncit zi si noapte mai bine de 3 luni, actiune despre care as vrea sa va vorbesc putin. Era un dosar greu, o fuziune intre 2 giganti energetici si atat noi cat si cealalta parte incerca sa-si impuna propriile conditii de fuzionare: cota parte din aportul de capital, infuzie de capital si cash-flow, material logistic si circulant, know-how, penetrare pe piata, etc. Era o negociere la sange intre doua case de avocatura puternice ce se duelau in intrebari, rapoarte si alte discutii aplicate, spre incantarea boardurilor celor doua companii ce vor fuziona, stiind ca sunt pe maini bune si ca afacerea nou perfectata va fi un succes si ca noii actionari vor fi foarte multumiti. Ca si negociator – sef de la noi am fost desemnat eu. Constient de imensa responsabilitate – vorbeam totusi de o fuziune a unei cifre de afaceri de peste 2 miliarde de dolari, timp de mai multe zile si nopti am pregatit un dosar beton pe care de abia asteptam momentul sa-l pot prezenta. In ziua fixata pentru ultima runda de negocieri si ulterior de asemna actele fuziunii, eram primul in sala si-mi aranjam notitele si hartiile, astfel ca atunci cand au inceput sa soseasca participantii parca eram o gazda primitoare ce le indica fiecaruia locul, lucru ce mi-a permis un mic avantaj, ca sa zic asa, parand ca ei au venit in deplasare pe terenul meu. Orele se scurgeau cu repeziciune. Fiecare parte prezenta argumente cat mai convingatoare dar pe masura ce timpul trecea, se simtea o nerabdare si o nervozitate in randul asociatiilor celor doua companii. Aunci am luat cuvantul final si cu calm le-am prezentat grafice, power-point-uri, sabloane, etc. Desi inauntru a inceput sa fie cald, nu mi-am dat jos haina pentru ca am considerat acest lucru o lipsa de politete si am continuat cu expunerea. Cu coada ochiului m-am surprins in oglinda din coltul incaperii si am ramas placut impresionat de felul cum aratam dupa 7 ore de sedinta neantrerupta. Costumul perfect calcat, proaspat barbierit, parul frumos aranjat, totul degaja naturalete si stapanire de sine. Dupa cum am aflat ulterior de la colegii mei, toata lumea ma privea fascinata atat de solida argumentatie a dosarului dar si felului de a ma purta, parca eram ca pestele in apa. Acum, ca sa fiu sincer, am apelat si la un truc: am folosit noua gama de la REXONA MOTION SENSE, o idee patentata de ei, prin care microcapsulele din compozitia antiperspirantelor se activeaza la fiecare miscare, dand o senzatie de prospetime pe parcursul intregii zile. Sau asa cum mie imi place sa cred, noul MOTION SENSE m-a ajutat sa ma simt bine, sa fiu eu insumi si sa ma pot bucura si savura de succesul obtinut, fuziunea fiind un succes si toata lumea fericita. Mai ales eu.

Si ca laudele sa le primesc pana la capat, seara toata lumea a fost invitata la un party sarbatorit intr-un renumit club unde am fost sufletul petrecerii si desi eram imbracat casual, am reusit sa monopolizez ringul de dans, caci deja stiam: cu cat ma miscam mai mult, cu atat REXONA MOTION SENSE elibera mai multe microcapsule de prospetime in jur. REXONA MOTION SENSE sustine un stil de viata activ, cu cat faci mai multa miscare, cu atat se elibereaza mai multa prospetime si te ajuta sa faci fata provocarilor fiecarei zile.


4 comentarii:

  1. trebuie sa recunosc ca pe caldura asta nu poti fara antiperpirante. sa vedem cum e si cu Rexona

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bun de pe piata, garantat!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro