Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Federal-Mogul furnizor de tehnologie de varf pe plan mondial

Federal-Mogul Corporation este un furnizor global de tehnologie, care ofera clientilor sai solutii de clasa mondiala, inovatoare. Federal-Mogul concep si fabrica produse destinate sistemului de propulsie care sunt prezente pe mai mult de 700 de sisteme de propulsie din toata lumea. De la pistoane si segmenti la produse avansate de etansare si cuzineti. Furnizeaza solutii pentru frictiune, stergatoare, pentru sistemele de iluminat si cele de alimentare cu combustibil, cat si produse ultramoderne pentru utilizari industriale.

Timp de peste un secol, industria auto mondiala s-a bazat pe produsele si serviciile Federal-Mogul pentru putere, siguranta si performanta. Utilizeaza de asemenea in mod eficient inovatia si tehnologia de varf in industria auto, cat si expertiza in proiectare si fabricatie, pentru a dezvolta calitate de clasa mondiala si solutii de service pentru piata Aftermarket globala. Nici un alt producator de componente nu poate rivaliza cu gama Federal-Mogul de marci preferate in materie de reputatie si loialitate.

Produsele Federal-Mogul indeplinesc necesitatile esentiale ale unui atelier: rezolva problemele, fac reparatiile mai usoare si imbunatatesc performanta autovehiculelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro