Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Tehnologie inovatoare CEPSA

O gama larga de lubrifianti a fost adusa la zi prin inscrierea la standardele curente ale ACEA 2010, pentru cele mai noi cerinte de reducere a emisiilor poluante si pentru economisirea combustibilului. Acesti lubrifianti asigura o protectie mai mare pentru configuratii de motoare din ce in ce mai complexe, pentru orice tip de utilizare (regulat, extrema sau competitiva) si pentru orice tip de servicii (intervale extinse intre modificari cu sau fara monitorizare computerizata a intervalului de serviciu).

Mega Tech DCi C4 5W30 - lubrifiant de inalta tehnologie, 100% sintetic, special dezvoltat pentru a maximiza economia de combustibil si pentru a extinde durata de viata a sistemelor actuale de reducere a emisiilor in vehicule pe benzina si motorina. Complet compatibil cu filtre de particule diesel (DPF) si convertoare catalitice pe benzina (CAT). Special recomandat pentru vehiculele din Grupul Renault si Daimler Group (Mercedes-Benz, Smart), dotate cu filtre de particule (FAP/Ulei DPF) si care necesita aviz RN0720 sau cu MB Approval 229.51.

ECO Tech CRTD C1 5W30 - lubrifiant de inalta tehnologie, 100% sintetic, special dezvoltat pentru a maximiza economia de combustibil si pentru a extinde durata de viata a sistemelor actuale de reducere a emisiilor in vehicule pe benzina si motorina. Complet compatibil cu filtre de particule diesel (DPF) si convertoare catalitice pe benzina (CAT). Special recomandat pentru vehicule cu benzina si motoarele diesel de la Mazda si Ford (Ford, Jaguar si Land/Range Rover), dotate cu filtre de particule (FAP/DPF) si care necesita ulei cu aviz WSS M2C-934B, JASO DL-1 sau C1 ACEA.

XTAR Mega Tech 5W30 DPF - lubriant 100% sintetic, cu aditivi speciali (tehnologie de cenusa redusa) insa cu un nivel ridicat de dizolvare, se diferentiaza de toate celelalte uleiuri. Dezvoltat pentru o generatie noua de motoare pe benzina si motorina, fie echipate cu filtre de particule (DPF/FAP) sau nu, si compatibile cu convertoare catalitice ale motoarelor pe benzina.

XTAR TDI 5W40 505 01 - lubrifiant sintetic cu aditivi speciali (tehnologie de cenusa redusa), in special pentru motoare pe benzina si motoare diesel Volkswagen TDI-PD echipate cu o pompa de injectie. Este de asemenea, proiectat pentru toate tipurile de autovehicule de inalta performanta, cu configuratii de motor cu injectie TDI sau injectie diesel, cu turbo sau nu. Special adecvat pentru vehicule alimentate LPG. Avand in vedere toate aceste specificatii de inalta performanta, se pot lubrifia masinile pe benzina destinate sporturilor, asigurand in acelasi timp conditii optime pentru filtre de particule cat si pentru convertoarele catalitice.

STAR SYNTHETIC 5W30 ECO - lubrifiant 100% sintetic, de inalta performanta pentru autoturisme, in special motoare pe benzina. Reduce emisiile in masini si extinde durata de viata a convertoarelor catalitice. Potrivit pentru motoarele de generatie viitoare multi-valve. Lubrifiant HTHS cu vascozitate minima, cu pana la 3% economii de combustibil fata de lubrifiantii conventionali. Lubrifiant conceput pentru motoare Ford Group, Citroen, Peugeot, Hyundai, Honda si Toyota.

STAR SYNTHETIC 5W40 - lubrifiant sintetic 100% multifunctional care asigura ungere perfecta vehiculelor de inalta tehnologie de astazi, care datorita fluiditatii maximizeaza protectia la pornire in sezonul rece. Recomandat pentru utilizarea extrema. Conditii: viteze ridicate si rotatii mari ale motorului, conducere sport, competitii, si in toate situatiile in care soferul forteaza motorul la limitele sale. Special conceput pentru masini high-tech pe benzina si diesel: limuzine si masini sport mari, motoare de inalta performanta, echipate cu cea mai recenta tehnologie (injectie directa motorina si benzina).

STAR SYNTHETIC 10W40 - lubrifianti semi-sintetici pentru toate intrebuintarile. Lubrifiant de cea mai inalta calitate pentru motoarele NextGen pe benzina si motorina, care ofera protectie superioara oricarui alt lubrifiant mineral. Depaseste API SN si ACEA A3/B4, maximizand curatenia motorului si ofera protectie dincolo de cele mai multe produse de aceeasi vascozitate. Potrivit pentru configuratii moderne ale tehnologiei motoarelor in vehicule de inalta performanta: saloane, masini sport si, in general, toate vehiculele de mare putere, turbo, injectie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro