Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Simplu de crezut

Piata europeana trece catre bratele de suspensie din aluminiu. Astazi, bratele de suspensie din aluminiu sunt deja utilizate cel mai frecvent la vehiculele germane si popularitatea lor pe piata europeana creste zi de zi. In prezent, majoritatea bratelor de suspensie ale modelelor noi de la cei mai importanti producatori auto, precum Audi, Volkswagen, Mercedes, BMW, Volvo si Alfa Romeo sunt fabricate din aluminiu. In prezent, alti producatori auto urmeaza tot mai mult aceeasi tendinta, sistemul de suspensie multi-link fiind cea mai avansata metoda utilizata la proiectarea vehiculelor.

Problemele aferente bratelor de suspensie din aluminiu - utilizarea bratelor de suspensie din aluminiu are, de asemenea, unele consecinte. Atelierele raporteaza ca se confrunta, uneori, cu probleme de calitate, ceea ce cauzeaza o frecventa de inlocuire mai mare, la un cost relativ ridicat. Problema raportata cel mai frecvent, in peste 95 % dintre cazuri, ramane iesirea bucsei. Totusi, apar si probleme suplimentare:
- zgomot care provine de sub masina.
- vibratii cauzate de miscarea elementelor din cauciuc in timpul rularii.
- confortul si siguranta rularii sunt afectate.
- deformarea cauciucului.
- separarea dintre cauciuc si metal.
- defectiuni premature din cauza sistemelor relativ complexe ale sasiurilor.

Deformarea cauciucului
Sa analizam in detaliu cele mai frecvente probleme. Vedeti elemente din cauciuc fisurate si rupte, din cauza utilizarii de materiale si procese de fabricatie inferioare. Imaginea cealata prezinta separarea dintre cauciuc si metal care poate fi agravata de utilizarea si aplicarea agentului adeziv chimic. Curatenia mediului poate afecta, in egala masura, performanta adezivului.

Separarea dintre cauciuc si metal
In 2011, MOOG a fost primul si singurul furnizor de piese auto care a aplicat acoperirea prin cataforeza 100 % a bratelor de suspensie din tabla. Prin urmare, faptul ca introducem acum o revolutie similara pe aftermarket pentru bratele de suspensie din aluminiu nu mai este o surpriza. Procesul nostru de productie si metoda de testare a iesirii fortate a bucsei sunt pe cat de unice, pe atat de eficiente si garanteaza o fiabilitate imbunatatita pentru clientul dumneavoastra. Dupa cum puteti observa, MOOG continua sa introduca pe aftermarketul auto un spirit de pionierat si inovatie unic. In plus, Buletinele Solutii Simple anunta in continuare imbunatatiri pentru usurarea proceselor in atelier, ceea ce nu mai este un lux, deoarece sistemele de directie si suspensie ale vehiculelor noi au devenit tot mai complexe in ultimii ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro