Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Urmareste si sustine Nationala de Handbal feminin la Campionatul European

De multi ani, nu am mai trait cu atata intensitate si emotie fiecare meci de handbal sustinut de Nationala Romaniei de Handbal Feminin la Campionatul European desfasurat in Ungaria si Croatia. Prestatia handbalistelor noastre a fost peste asteptari. Dupa primele trei meciuri grele, cu reprezentativele feminine de handbal din Norvegia, Danemarca si Ucraina, romancele noastre au avut o prestatie buna si au mers mai departe in prima grupa principala. Dupa inca doua meciuri spectaculoase disputate pe 13 decembrie cu Ungaria si pe 15 decembrie cu Spania, urmeaza ultimul meci cu Polonia pe 17 decembrie.

Campionatul European de Handbal Feminin
Romania si-a jucat in partida cu Spania ultima sansa, una infima, de a continua drumul spre semifinale. Fetele lui Gheorghe Tadici aveau nevoie de o victorie la cel putin doua goluri pentru a mai spera la calificarea in careul de asi al competitiei. Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a impus dramatic in fata Spaniei, romancele au revenit incredibil in repriza a doua si au castigat cu 22-20, dupa ce au fost conduse cu 5 goluri la pauza, scor 9-14.

Desi sansele sunt mici pentru a merge mai departe in semifinale, sustin echipa Nationala de Handbal Feminin si le doresc sa invinga si in meciul cu Polonia, de miercuri 17 decembrie, macar pentru palmares si pentru suporterii si telespectatorii care urmaresc evolutia si meciurile sustinute de handbalistele noastre cu sufletul la gura. Totul despre Campionatul European de Handbal Feminin din Croatia si Ungaria, despre evolutia tricolorelor, calendarul competitional, interviuri cu fetele noastre gasesti pe situl Federatiei Romane de Handbal.

Hai Romania ! Hai Romania ! Hai Romania !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro