Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Bucuria poate veni din lucrurile mici

Adevarul este ca tehnologia este prezenta in viata noastra si ne usureaza viata de zi cu zi. Omul modern nu mai poate concepe o zi fara tehnologia care-l inconjoara. Prin urmare n-ar trebui sa ne mai surprinda campania de imagine lansata de DOMO care dezvaluie moduri in care fiecare dintre noi ne putem bucura mai mult de fiecare clipa si ne motiveaza sa descoperim ca lucrurile bune care se intampla in fiecare zi sunt mult mai numeroase decat credem. Cu ajutorul tehnologiei, pe care DOMO o ofera la preturile cele mai avantajoase, viata poate deveni mai placuta si mai usoara.

DOMO
De ce sa astepti sa acumulezi puncte la abonament ca sa-ti permiti un smartphone? De ce sa pierzi meciul pentru ca iubita ta se uita la filme de dragoste? De ce sa te muti in casa noua ca sa-ti inlocuiesti masina de spalat? DOMO te ajuta sa gasesti motive de bucurie in fiecare zi, sa redescoperi placerea de a face cadouri celor dragi fara un motiv anume. Bucuria poate veni din lucrurile mici: o ceasca de cafea buna de la noul espressor si timpul petrecut impreuna cu prietenii poate valora mai mult decat crezi. Cu ajutorul tehnologiei acum iti poti acorda timpul necesar pentru a savura momentele frumoase si a te bucura in fiecare zi de ele, asa cum ar trebui.

Domo Retail este unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul specializat in Electro-IT din Romania, detinand o retea nationala formata din peste 90 de magazine cu mai mult de 1.000 de angajati, precum si platforma online www.domo.ro. In cei 20 de ani de la deschidere, DOMO a castigat increderea clientilor, fiind un brand vesel, dinamic, nepretentios. Personajele DO & MO pastreaza o legatura apropiata cu clientii si ii ajuta sa descopere cum se pot bucura in fiecare zi de avantajele oferite de tehnologie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro