Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Hai la Cluj International Jazz Festival

Clujul gazduieste cel mai tare festival de jazz al anului din Romania. Pentru toti iubitorii stilului merita sa participe la eveniment. De ce atrage jazz-ul inca? Raspunsul este cat se poate de simplu. In istoria jazz-ului, ce-si are originea in stilurile si traditiile muzicale ale fostilor sclavi si populatie de culoare, din America de Nord. In jazz interpretarea care lasa cantaretului un spatiu larg de executie si libertate de improvizare, pe un fond ritmic complex, reprezinta cheia succesului de peste un secol al jazz-ului. Jazz-ul a suferit numeroase transformari si s-a divizat in diverse stiluri, cu semnificatii diferite, astfel incat este greu de spus ce este "tipic" pentru jazz. Totusi, in muzica de jazz, tonalitatea pune accentul in primul rand pe expresivitate, iar improvizatia este elementul tipic pentru muzica de jazz. Ritmul insoteste intotdeauna muzica de jazz, de aici deriva impresia de muzica sincopata. Blues-ul este o componenta esentiala a muzicii de jazz, care ii confera o anumita dispozitie, atat in formele lente, cat si in cele mai rapide.

Cluj International Jazz Festival, 23-25 octombrie 2014
Diesel Events prezinta Cluj International Jazz Festival, 23-25 octombrie 2014, cel mai important eveniment jazz-istic clujean al anului. Reprezentanti de marca ai jazz-ului mondial, vor fi pe scena Casei de Cultura a Studentilor la prima editie a festivalului.

Programul Complet al Festivalului:

23.10.2014, ora 19:00, Eli Degibri Quartet - Israel

24.10.2014, ora 19:00, Chico Freeman Quartet - USA

25.10.2014, ora 19:00, James Blood Ulmer with Pierre Dørge & New Jungle Orchestra -USA / Denmark


Preturile biletelor vor fi pe categorii, in functie de loc. Va exista posibilitatea de a cumpara, la un pret avantajos, abonament pentru cele 3 zile de concert.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro