Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Participa la Turneul Roots Revival Romania - Colors of Maria

Roots Revival Romania aprinde spiritul Mariei Tanase in noi culori, cu un turneu de muzica improvizata in 10 orase. Proiectul muzical reuneste artisti din 7 tari intr-un melanj unic de culturi si interpretari, inspirat de Maria Tanase. Pe scena Roots Revival, folclorul romanesc devine unul universal, iar cantecul Mariei o limba pe care o putem intelege cu totii. Sunetul pur.

Incursiunea Roots Revival aduce impreuna improvizatia de jazz, temele folclorice din tarile de origine ale muzicienilor si compozitii originale. Totul intr-o calatorie dus-intors intre Est si Vest. Instrumentele lor traditionale – ney, duduk sau oud – traseaza tuse puternice in culori de pe alte continente, iar vocile Monicai Madas si Mariei Casandra Hausi semneaza un peisaj romanesc nemaivazut. 

Turneul Roots Revival Romania - Colors of Maria
Creatorul proiectului muzical, artistul iranian Mehdi Aminian, spune ca Romania are o identitate unica a muzicii. 

„Sper ca romanii sa poata vedea prin ochii mei ce bogatie au aici. Uneori, un strain poate aborda lucrurile mai proaspat. Si poate cateodata, ai nevoie sa vezi cum altcineva apreciaza ce ai, ca sa poti vedea altfel lucrurile tale minunate.” 

Roots Revival Romania este un proiect multicultural sustinut de Sensiblu si care a ajuns acum la a doua editie. Primul episod a fost dedicat muzicii din Maramures si finalizat cu inregistrarea unui prim disc: Chapter One: Maramures. Prezentul turneu promoveaza cel de-al doilea disc- Colors of Maria, inregistrat live la Sala Radio in primavara acestui an. 

Pe scena Roots Revival Romania vor urca: Mehdi Aminian (IRAN) – Ney; Mehmet Polat (TURCIA) – Oud; Leila Renault (FRANȚA) – Bas; Emmanuel Hohvannisyan (ARMENIA) – Duduk; Hristina Beleva (BULGARIA) – Gadulka; Monica Madas (ROMANIA) – Voce; Maria Casandra Hausi (ROMANIA) – Voce; Aleix Tobias Sabater (SPANIA) – Percutie. 

Programul turneului: 

Craiova: 23 septembrie- Teatrul Marin Sorescu 

Timisoara: 25 septembrie- Teatrul National 

Oradea: 26 septembrie - Casa Sindicatelor 

Cluj-Napoca: 28 septembrie- Filarmonica Transilvania 

Sibiu: 29 septembrie- Casa Sindicatelor 

Brasov: 01 octombrie- Centrul Reduta 

Iasi: 03 octombrie- Teatrul Luceafarul 

Galati: 04 octombrie- Casa Studentilor 

Constanta: 06 octombrie- Casa Sindicatelor 

Bucuresti: 11 octombrie -Sala Radio 

Bucuresti: 12 octombrie -Sala Radio 


Biletele pentru turneul Colors of Maria pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro. Biletele au preturi cuprinse intre 40 si 60 de lei in tara si intre 40 si 80 de lei in Bucuresti, in functie de categorii, concertele incep la ora 20:00. Acest eveniment este organizat de Twin Arts cu sprijinul Sensiblu. Mai multe detalii despre turneu si cd pe www.roots-revival.com, www.twinarts.ro si pe pagina de facebook Roots Revival Romania. 

2 comentarii:

  1. Abia astept sa vina si pe la Timisoara, dar e mare pacat ca sunt atat de putine locatii, trebuia prin toata tara, in fiecare judet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este trebuia sa fie organizat in mai multe locatii pentru ca turneul chiar merita ...

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro