Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ce inseamna sa fii pe barba ta?

Vine un moment dat, in viata fiecarui om, cand trebuie sa o iei pe un drum individual si sa incepi sa traiesti #pebarbata. Acest moment pentru multi inseamna casatoria, pentru altii inseamna un loc de munca in alt oras sau in alta tara. Oricum privim lucrurile inca din adolescenta visam sa fim pe barba noastra. Timpul trece fara sa ne dam seama si ajungem in momentul in care visul se implineste si suntem pentru prima data pe barba noastra. Chiar daca este incetatenita in popor ideea de conflict dintre generatii, evident in perioada adolescentei, dupa ce ajungi sa traiesti pe barba ta, ajungi sa treci mai usor peste aceste conflicte si sa nu te mai afecteze la fel de mult. Incepi chiar sa te intelegi mai bine cu parintii si sa apreciezi faptul ca iti sunt alaturi intotdeauna.

Pe barba ta este incredibil
O viata pe barba ta incepe cu un bagaj in care iti incape de obicei doar strictul necesar cu care pornesti la drum. Daca vorbim de casatorie, avem in vedere celebra “lada de zestre”, iar daca vorbim de alte situatii este vorba de un rucsac sau un geamantan. Iti iei ramas bun de la parinti si faci o calatorie eliberatoare din toate punctele de vedere. Oricat de obositoare este calatoria esti sub efectul emotiilor si a unui plus de adrenalina. Ajungi la locatia aleasa, un apartamanet inchiriat sau orice altceva si iti lasi bagajul in mijlocul camerei. Respiri adanc aerul libertatii depline, entuziasmat ca in sfarsit esti pe barba ta, te duci la primul magazin de unde iti iei cateva beri si sticle de vin. Restul zilei stai si savurezi noua situatie in care te afli si simti cat de bine si frumos este sa fii in sfarsit pe barba ta. 

Castiga o vara pe barba ta!
Dupa doua-trei zile, bagajul desfacut este tot in mijlocul casei, inca nu te-ai decis unde sa-ti pui lucrurile si cum sa le organizezi. Pachetelul de mancare de acasa s-a epuizat si n-ai incotro trebuie sa dai o fuga la magazin ca sa te aprovizionezi cu tot felul de chipsuri, alune si aberatii care numai mancare consistenta nu se pot numi, dar nici de foame nu vor tine. Dar ce sa-i faci asa este cand esti pentru prima data pe barba ta. Dupa alte cateva zile ajungi sa-ti dai seama ca nu mai ai haine curate pe care sa le imbraci si nevoit de situatia te confrunti cu prima mare dilema de cand esti pe barba ta si anume spalatul hainelor. Iti faci curaj, studiezi masina de spalat haine, te uiti la gramada de rufe murdare si bei un pahar de tarie. Te invaluie fel de fel de sentimente, ai trairi stranii, te simti ciudat pentru prima data de cand esti pe barba ta. Incepi sa simti lipsa parintilor care ar face totul in locul tau, totul ar fi mai simplu daca mama s-ar ocupa de spalatul hainelor, de gatit si curatenie in casa. Esti pe punctul de a cere ajutorul mamei, esti pe punctul de a-ti pune cenusa in cap si sa o implori sa vina sa te scoata din situatia apasatoare in care te afli. Dar stai asa, esti pe barba ta si nu mai poti sa ceri imposibilul de la parinti. Trebuie sa te aduni, sa-ti faci curaj, sa iei taurul de coarne si sa cobori la magazin ca sa cumperi un detergent, sa indesi cum iti vine la mana hainele in masina de spalat, sa alegi la intamplare un program si sa astepti sa vezi ce se intampla. Uiti ca ai nevoie de un uscator de rufe si pana faci rost de unul, improvizezi ceva prin casa.

Hai si tu pe barbata.ro
La un moment dat in plin avant pe barba ta, te loveste foamea crancena cu o directa in stomac. Chipsurile si aberatiile nu le mai poti ingurgita, nici sa stai in cap. Te-ai saturat si de shaorma sau pizza luata de la fast food. Stai si te cugeti cum sa faci rost de o farfurie aburinda de mancare gatita, careia ii duci dorul de zile bune. Uneori cand esti pe barba ta cere si mici sacrificii. Stai si te uiti la aragaz apoi la tigaie (cand e plina te hraneste cand e goala te educa). Astfel cand esti pe barba ta n-ai incotro si trebuie sa-ti faci curaj ca sa te apuci de indeletniciri pe care niciodata nu credeai ca o sa apuci sa le faci. In primul rand vei deveni un bucatar expert in cartofi prajiti si fripturi. Vei ajunge sa apreciezi intotdeauna o ciorba ca la mama acasa si niciodata nu o sa mai strambi din nas la mancare. 

Cel mai greu lucru cu care trebuie sa te obisnuiesti cand esti pe barba ta este manuitul unei maturi sau a aspiratorului, asta in cazul cel mai fericit. In timp, poti capata o dexteritate care o sa te uimeasca cu adevarat cand o sa te loveasca nostalgia primelor zile in care intr-adevar ai fost pe barba ta. Pe langa liberbatea si faptul ca poti face orice oricand vrei fara sa dai explicatii nimanui, cand esti pe barba ta devii in timp mai responsabil si te autoeduci. Ajungi sa constientizezi ca oricat de frumos este sa fii pe barba ta daca nu te organizezi cum trebuie s-ar putea sa pierzi privilegiul de a fii pe barba ta intotdeauna.

Aparat de ingrijire personala versatil
Cel mai tare lucru ce-l poti face cand esti pe barba ta este momentul in care iti iei un aparat de tuns si unul de ingrijire versatil cu care poti experimenta orice model de barba si orice tunsoare fara sa-ti pese de parerea celorlalti. Abia astepti sa-ti creasca barba sa o poti modela cu creativitate dupa cum te taie capul. Nu trebuie decat sa dai frau liber imaginatiei si creativitatii iar cu aparatele Philips, intotdeauna la indemana, poti pune totul in practica. 

Oricum privim lucrurile cand esti pe barba ta este cel mai placut sentiment ce-l poti trai. Cu timpul te obisnuiesti cu toate si gusti cu placere din fericirea ce ti-o aduce viata cand esti pe barba ta.

In aceasta vara, Philips lanseaza provocarea „Fii pe barba ta!”, prin gama de produse Click & Style, doua modele de aparate de ingrijire versatile, pentru orice stil. Mai multe detalii gasiti pe site si pe Facebook.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro