Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sustine un caine din Echipa Nationala a Cainilor de Salvare

Nu mai este un mister ca in Romania lucrurile nu functioneaza cum trebuie si subfinantarea generala a institutiilor, ministerelor si saracia oamenilor este evidenta. In schimb observam o finantare puternica a campaniilor electorale, a propagandei de partid si in special a politicienilor care nu se mai satura de functii si averi. Chiar daca exista initiative frumoase, oameni cu inima mare care ar putea reprezenta Romania cu succes in competitii internationale sau la intalniri internationale in diferite domenii, pentru acest lucru nu exista bani si din pacate nu cred ca vor exista finantari pentru asemenea proiecte care nu sunt legate de o campanie electorala.

Omul si cel mai bun prieten
De curand am aflat ca exista un Campionat Mondial al Echipelor Canine de Salvare ce se desfasoara in Italia in perioada 20-24 august la care Romania s-a calificat, dar cum era de asteptat nu exista finantari pentru acest demers si riscam ca tara noastra sa nu poata sa fie reprezentata din lipsa fondurilor. Oricat de frumoase sunt sentimentele noastre cand reprezentantii Romaniei aduc trofee acasa, in primul rand trebuie sa te prezinti in competitii si pentru asta au nevoie de fonduri, finantari care nu exista din pacate in Romania tara europeana a anului 2014.

Oricine doreste sa sustina reprezentantii romani la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare din Italia, poate sa o faca cu o donatie in conturile deschise de Asociatia Centrul National de Educare Canina, banca BRD sucursala Craiova,

cod IBAN : RO17BRDE170SV85727541700 – cont in euro, SWIFT : BRDEROBU,
cod IBAN: RO06BRDE170SV37720521700 – cont in lei.

Palmaresul echipelor canine de salvare romaneste este spectaculos, pana acum au reusit performante formidabile pana acum. Merita amintite:

1.Liviu Ionescu – cu labradorul Neky Liguard – triplu campion national RH FL, atat la individual cat si pe echipe IPO-RM, locul 9 la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare, 2012 - FCI WCH (din Top 100), campion international.
2. Corina Diaconu – cu labradorul Nesie Liguard – campion national la individual RH T, locul 9 cu echipa la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012 – FCI WCH.
3. Carmen Popescu – cu labradorul Yaro Pit Black Tiger – vicecampion national RH FL, campion national pe echipe IPO-RM.
4. Elvis Tita – cu ciobanescul alb elvetian Dias – vice campion national IPO-RM.
5. Daniel Oaca – cu labradorul Next Liguard – vice campion national RH F, vice campion national cu echipa IPO-RM, locul 9 cu echipa la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012 – FCI WCH.
6. Robert Berendei – cu labradorul Edelhund Aldo Goldi – campion pe echipe IPO-RM.

Echipa de slavare
Atat stapanii cat si cainii merita sa reprezinte Romania la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare din Italia. Adopta simbolic si sustine un caine din echipa nationala a cainilor de salvare. Fa o donatie ca acestia sa ajunga la mondiale, sustine si urmareste echipa pe Centrul Educare Canina Cdec pagina de facebook dedicata cainilor de salvare din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro