Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Himalaya Boutique Online iti ofera produse pe care sigur ti le doresti

Sanatatea este cel mai de pret lucru din viata noastra de care trebuie sa ne ingrijim mereu. Orice facem si intreprindem nu putem realiza nimic daca nu suntem in forma si nu avem o sanatate excelenta. Foarte important in mentinerea sanatatii si a formei fizice bune sunt masurile de preventie. In general, avem momente in care nu ne simtim bine, sau suntem obositi, ori nu avem chef de nimic, daca aceste situatii se mentin mai mult de o zi sau doua ori revin frecvent, ar trebui sa tragem un semnal de alarma si sa mergem la un consult medical. De multe ori simtim dureri in zona stomacului si le punem pe seama alimentatiei deficitare si neorganizate, dar de cele mai multe ori poti simti dureri in zona stomacului daca ai probleme cu ficatul sau bila. Cu siguranta cand simti o durere puternica in zona stomacului care te face covrig, tine cateva ore si se repeta regulat o data la o luna sau la doua luni atunci de urgenta trebuie consultat un medic si trebuie sa faci analize complete ca sa fie identificate cauzele si sa primesti un tratament. In general aici vorbim de probleme biliare care se pot trata daca sunt descoperite la timp. Intotdeauna trebuie sa acordam atentie mai mare masurilor de preventie. 

Himalaya Boutique Online
Daca facem o incursiune in istorie, observam ca omul a fost intotdeauna preocupat de sanatate, tratamente medicale si masuri de preventie inca din cele mai vechi timpuri. O masura de preventie din punct de vedere nutritional o observam propovaduita de marile religii prin post. Postul in general are rolul de a echilibra intr-o mica sau mai mare masura alimentatia, aportul de nutrienti, vitamine si minerale din organism. Astazi putem face un consult la un medic specialist nutritionist care ne poate prescrie un regim alimentar bazat ce analize concrete, fara sa mai fie nevoie ca sa tinem post religios.

Adevarul este ca suntem predispusi si avem din punct de vedere genetic unele slabiciuni care ne afecteaza sanatatea din cand in cand. Din pacate, la mine, mostenirea genetica este slaba pentru ficat. Trebuie sa am grija intotdeauna la regimul alimentar si sa nu fac excese de niciun fel daca vreau sa-mi fie bine. Daca esti constient ca ai o slabiciune incerci diferite remedii poate gasesti unul care sa functioneze si sa aiba rezultate satisfacatoare sau sa amelioreze situatia. Asa am descoperit un supliment alimentar recomandat pentru afectiunile hepatice in magazinul online Hboutique. Liv.52 un hepatoprotector herbomineral cred ca este un supliment alimentar ce merita incercat cand ai probleme hepatice.

Liv.52 Hepatoprotector Herbomineral
Liv.52 este un supliment alimentar care optimizeaza functiile ficatului avand o formula hepatoprotectoare complexa cu efecte dovedite de peste 50 de ani in intreaga lume. Acesta ajuta procesul de regenerare hepatocelulara, reduce nivelul enzimelor hepatice si impiedica incarcarea cu grasimi a ficatului. Liv.52 intareste membrana celulei hepatice, protejand astfel ficatul de actiunea distructiva a alcoolului, medicametelor si a diverselor toxine. Sustine functia hepato-biliara, stimuleaza contractia colecistului si determina eliminarea secretiilor biliare. Normalizeaza apetitul, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor. Se recomanda ca adjuvant in hepatite acute si cronice, steatoza, dischiezie biliara, ciroza hepatica in stadii incipiente, lipsa poftei de mancare si in toxicitateaa determinata de alcool sau medicamente. 

Ficatul este unul dintre cele mai complexe organe, de aceea este important sa-l ajutam in momentele in care exista un excess de alcool, oboseala sau posibilitatea aparitiei unor boli hepatice grave. Himalaya Herbal Healthcare reprezinta o gama de suplimente pe baza de plante care pot sa fie o alternativa si un remediu pentri problemele de sanatate a fiecaruia.

2 comentarii:

  1. Si eu am folosit Liv 52. Ultima radiografie facuta la Clinica la Hilmi mi-a aratat un ficat perfect sanatos.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro