Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

“Bach in ShowBiz” un turneu national electrizant

Turneul “Bach in ShowBiz” incepand cu 30 aprilie poate fi urmarit in marile orase. Artistul Zoli Toth pregateste un spectacol extraordinar cu muzica de Adrian Enescu pe teme de Johann Sebastian Bach completata cu un show unic de proiectii 3D marca “Les Ateliers Nomad”. Toate acestea intr-un turneu national extraordinar ce merita vazut live.

Fondator si lider al celebrei trupe SISTEM, Zoli Toth doreste ca prin turneul national “Bach in ShowBiz” sa revina la formatia sa de muzician clasic, trecuta insa prin filtrul experientei lui in showbiz.

Artistul nu pleaca singur in turneu, ci este insotit de colegii din proaspat-infiintatul sau ansamblu - Zoli Toth Project: Amalia Gisca - vioara, Flaminia Nastai - violoncel si Bogdan Pop – percutie. Muzica spectacolului este compusa de Adrian Enescu, una dintre cele mai proeminente figuri ale muzicii romanesti. Celebrul semnatar al piesei “Buna seara, iubito” a compus muzica pentru 65 de filme romanesti si straine, pentru piese de teatru si spectacole de balet prezentate in intreaga lume.

“Variatiuni pe teme de Bach” constituie o muzica geometrica. “Variatiunile Bach” sau “BACH-REMIX” reprezinta o suprafata pe care te deplasezi in orice directie, dar te intorci in punctul de unde ai pornit. Variatiunile sunt gandite in asa fel incat oricare dintre ele sa poata deveni muzica unui film. Fiecare piesa este un univers. Fiecare muzica este o poveste. In acest “road movie” este vorba despre efortul intoarcerii in punctul de pornire, locul care genereaza alte noi calatorii. Sunt cuvintele lui Adrian Enescu, descriind principiile aflate la baza playlist-ului prezentat in Turneul “Bach in ShowBiz”.

Turneul “Bach in ShowBiz”

In perioada 23 aprilie - 5 iunie Zoli TÓTH Project are urmatorul itinerar:

10 mai – Satu Mare – Filarmonica Dinu Lipatti, ora 19.00

11 mai – Cluj-Napoca – Colegiul Academic, ora 19.00

16 mai – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19.00

23 mai – Brasov – Sala Patria, ora 19.00

24 mai – Targu Mures – Palatul Culturii (Sala Mare), ora 19.00

25 mai – Sibiu – Sala Thalia, ora 19.00

26 mai - Deva - Teatru de Arta Deva, ora 19.00

5 iunie – Bucuresti – Sala Radio, ora 19.00

Mai multe informatii despre Turneul National “Bach in ShowBiz” sunt disponibile pe www.zolitoth.ro, iar biletele la acest super-show al primaverii se gasesc la casele de bilete ale institutiilor partenere. Pentru a fi in permanenta conectati la ceea ce se intampla in turneu, nu uitati sa dati like paginii de Facebook Zoli TÓTH.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro