Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Viata vazuta in mers de pe bicicleta

Orasul cu cat este mai aglomerat, mai mare si mai populat, te determina sa alegi intotdeauna traseul cel mai scurt spre destinatia dorita. In ultimii ani, datorita numarului tot mai mare de masini si a infrastructurii deficitare, autoritatile locale au introdus in marile orase foarte multe strazi cu sens unic. Prin urmare, obligat fortat de lege, trebuie sa urmezi sensurile strazilor si constrans de situatie, de cele mai multe ori, faci ocoluri mari cu masina ca sa ajungi la destinatie, in cazul in care utilizam ca mijloc de transport masina. Daca utilizam mijloacele de transport in comun depindem de statiile si traseul pe care circula mijlocul de transport in comun, la fel putem face ocol sau sa circulam doar pe anumite trasee. In timp constransi de situatie ne formam o rutina prin care ocolim o parte din strazile si stradutele orasului, ocolim parcurile si strazile pietonale. Timpul se scurge repede si constatam la un moment dat ca n-am mai fost de cateva luni, sau chiar ani pritr-o anumita zona a orasului. Nu este greu sa ne dam seama ca tot timpul urmam acelasi traseu de acasa la serviciu si invers, acelasi traseu de acasa la cumparaturi si foarte rar iesim din rutina doar cand mai facem cate o vizita cunoscutilor. Situatia ar trebui sa ne alarmeze, ajungem sa fim prizonierii rutinei, sa pierdem sentimentul si bucuria de a redescoperi orasul pe care-l iubim atat de mult. Viata noastra nu trebuie sa se rezume doar la o rutina monotona, avem nevoie de diversitate atat pentru moral cat si pentru sanatatea noastra fizica si mentala.

Colectia de biciclete 2014 Bikezone
Te cuprinde nostalgia cand iti aduci aminte de copilarie si adolescenta, cand te plimbai cu bicicleta peste tot prin oras, colindai stradutele, parcurile, aleile pietonale si uneori te incumetai in expeditii in afara orasului, pedaland peste campuri verzi sau in paduri. Cat de frumos si cata bucurie iti putea aduce o plimbare pe bicicleta, cat entuziasm si ce conditie fizica puteai sa ai. Viata se vede altfel daca mergi pe bicicleta, nici nu-ti poti inchipui diferenta pana nu constati ca ai intrat intr-o rutina monotona si plictisitoare. Stai si te gandesti oare merita sa-ti irosesti viata traind in rutina “casa-serviciu-casa” fara sa te bucuri de ea cat mai poti? Cred ca raspunsul este un categoric NU. Viata este prea scurta ca sa nu o traim la maxim si sa nu ne bucuram de tot ce ne ofera ea. Daca din diverse motive am ajuns la o rutina, acum odata cu venirea primaverii si a timpului frumos este momentul sa iesim din rutina, sa urcam pe bicicleta ca sa redescoperim placerea de a pedala.

Bicicleta Travel City
Plimbarea pe bicicleta este o optiune placuta si relaxanta pentru petrecerea timpului liber, dar in acelasi timp poate sa fie un mijloc de locomotie cu care sa te deplasezi la serviciu sau la cumparaturi. Tot ce avem nevoie este o bicicleta de oras pe care o putem achizitiona ieftin si rapid din magazinul online Bikezone, in cel mai simplu si usor mod, printr-o comanda online din confortul caminului oricand dorim noi. O bicicleta Travel City, de la Cube, cu o garantie de 24 de luni este o optiune perfecta pentru oricine. Bicicleta Cube Travel City este o bicicleta de oras si calatorie, cu un butuc Shimano Nexus cu 7 viteze integrate cu intretinere redusa si frana coaster ce ofera siguranta suplimentara. Furca cu suspensie SR Suntour NEX absoarbe socurile, cum ar fi pavajul si denivelarile, protejand incheieturile bratelor. Un plus de confort il aduc mansoanele Cube Ergo. Echipamentul de iluminat complet, cu dinam in butuc Shimano impreuna cu farul si stopul Busch & Müller LED fac bicicleta intotdeauna gata de utilizare indiferent de luminozitatea de afara. Datorita anvelopelor Schwalbe Spicer Activ bicicleta merge foarte lin, facand posibile excursii zilnice, unde-ti pofteste inimioara sa pedalezi. Bicicleta Travel City este perfecta ca sa redescoperi orasul si sa retraiesti aminitirile copilariei pedaland in libertatea de miscare ce doar o bicicleta Travel City ti-o poate oferi.

Bicicleta Apolon Elite
Daca te-ai saturat de orasul aglomerat, de soferii agresivi si pietonii care se incapataneaza sa ocupe tot spatiul si vrei sa pedalezi liber, sa simti emotia si bucuria libertatii ce numai pedalatul in natura ti-o poate oferi poti achizitiona din magazinul online Bikezone o bicicleta adaptata pentru excursii in natura. O bicicleta Apolon Elite, de la Sprint este ideala pentru drumetii pe doua roti oricand timpul este frumos si ai destul la dispozitie. Bicicleta Apolon este cel mai bun model 29-er ca si raport pret/echipare din clasa sa, drept dovada este faptul ca o poti comanda la un pret de sub 2000 Ron. Modelul de bicicleta Apolon are un cadru din aliaj de aluminiu cu furca Suntour XCR 29'' si frane pe disc hidraulice de la Shimano cu o linie de angrenaj formata din schimbator Alivio spate si Acera fata, foaie si pinion din aceeasi clasa de la Shimano. In plus are 24 de viteze 3X8 si are o greutate mica pentru un 29-er, este fiabila si ofera confort riderilor cu o talie mai inalta. Bicicleta Apolon este ingredientul minune pentru o drumetie reusita si relaxanta in natura, in mijloc de primvara cand totul este imbracat intr-un verde crud presarat cu diversitatea ci coloritul fascinant al florilor.

www.bikezone.ro
Aleg magazinul online Bikezone de biciclete si accesorii pentru biciclete, pentru ca ofera o interfata prietenoasa cu utilizatorul, ai la dispozitie o multime de filtre pentru fiecare categorie care-ti restrang aria de cautare afisandu-ti ofertele pentru produsele care te intereseaza. In plus la Bikezone ai parte de suport de calitate, de sfaturi adevarate de la biciclisti adevarati. Chiar daca nu faci din ciclism un sport de performanta, este o adevarata placere sa pedalezi o bicicleta perfomanta. Recomand magazinul online Bikezone pentru diversitatea si calitatea produselor comercializate la preturi accesibile. O data ce ai intrat virtual in raiul bicicletelor de la Bikezone, ai ajuns pe pagina produsului cautat, gasesti mai multe elemente ajutatoare, in sectiunea “Specificatii” descoperi caracteristicile produsului preferat, in sectiunea “Comentariile Clientilor” gasesti pareri pro si contra produsului, apoi fiecare produs este insotit de o galerie de imagini edificatoare. Redescopera orasul cu parcurile si stradutele lui minunate sau bucura-te de spectacolul oferit de natura ce renaste in fiecare primavara intr-un verde crud, pedaland o bicicleta de la Bikezone.

10 comentarii:

  1. Bicicletele mele de vis din copilărie au fost Carpaţi şi Ucraina, bicicletă rusească.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu si eu modelul de Ucraina, inca mai am in garaj una rosie la pastrare :)

      Ștergere
  2. Foarte faine modelele de biciclete! Anul acesta trebuie sa trec si eu la una mai buna!
    Mersi de ponturi! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul este ca rutina zilnica ne omoara, iar o plimbare cu bicicleta undeva in afara orasului e ideala ca sa te relaxezi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi ne facem propria rutina, la fel tot noi trebuie sa avem curajul si vointa sa iesim din ea. O plimbare cu bicicleta este o alternativa buna si relaxanta ca sa iesi din rutina.

      Ștergere
  4. Am vrut foarte mult sa imi cumpar o bicicleta si sa merg cu ea atat la plimbari, cat si la munca. M-am razgandit dupa ce am vazut cat sunt de ”atenti” soferii din Bucuresti. Acum ca am vazut bicicletele astea, m-am razgandit iar si parca mi-as cumpara una..... offff, nehotarata mai sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai alege bicicleta, poti ocoli bulevardele si strazile aglomerate ca sa te poti bucura de o plimbare pe bicicleta :)

      Ștergere
  5. foarte importanta e furca la o bicicleta

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro