Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sportul este unde esti tu, cu 7card

O evolutie interesanta in activitatile de vanzari si distributie este cresterea importantei mediului online, astfel incat, marea majoritate a ofertelor, comenzilor si vanzarilor se face online. In aceasta situatie activitatile de birou au crescut in ponderea activitatilor dintr-o firma de vanzari si distributie. Chiar daca o activitate de birou desfasurata in fata calculatorului este una care nu implica efort fizic deloc, statul pe scaun tot timpul programului de lucru nu este benefica pentru conditia fizica a angajatului. In plus, lipsa miscarii scade capacitatea de concentrare, eficienta si performanta unui angajat care nu face miscare fizica deloc, nici la locul de munca si nici dupa terminarea programului. Mai grav este ca lipsa miscarii duce la cresterea in greutate, la obezitate care vine impreuna cu afectiunile generate de surplusul de greutate. In opinia mea, factorii de decizie dintr-o firma, in care angajatii majoritatea activitatii o desfasoara la birou, ar trebui sa tina cont de riscurile la care sunt expusi angajatii din lipsa miscarii fizice si sa ofere alternative placute de miscare angajatilor in afara orelor de program. 

Programul 7card
Sunt convins ca in fiecare firma angajatii au opinii diverse si prefera fiecare un anumit sport ca sa practice. Nu poti sa multumesti pe toata lumea oferind facilitati sau reduceri la abonamente doar pentru o anumita activitate sportiva tuturor la un loc. Cred ca oricine s-ar afla in pozitia de a lua o decizie in acest sens s-ar afla in dificultate si n-ar putea “impaca si capra si varza”. Din fericire in domeniul serviciilor inventivitatea si creativitatea este la ea acasa, prin urmare o echipa cu intuitie a gasit oportun sa ofere firmelor varietate, flexibilitate si accesibilitate, toate la un loc print-un program denumit generic 7card. Programul 7card este cea mai buna solutie care exista pe piata in domeniul serviciilor cu caracter sportiv, dupa orele de program.

Cu 7card ai acces la peste 50 de cluburi sportive unde poti desfasura peste 100 de activitati sportive, toate la un loc printr-un singur abonament. O varietate de activitati sportive ti se ofera prin programul 7card, astfel poti practica fitness, forta, inota, dansa, alerga, juca tenis sau fotbal, ori poti incerca orice activitate fizica doresti, toate intr-un singur abonament. Daca vrei sa ai acces la toate sporturile si salile care sa-ti ofere asta, cere un 7card. Reducerile pe care le primesti cu 7card sunt importante mai ales la serviciile oferite de partenerii afiliati 7card, care sunt conexe sportului si miscarii. Reduceri substantiale ai la toti partenerii afiliati 7card pentru diferite cursuri, SPA, sau sporturi extreme care nu sunt deloc de ignorat. Trebuie sa recunosc ca programul 7card este exceptional pentru oricine, indiferent de preferinte, gasesti servicii incluse in pretul abonamentului la parteneri sau reduceri substantiale la partenerii afiliati. 

7card acum si pe smartphone
7card este un program accesibil prin intermediul caruia ai acces la peste 50 de cluburi sportive la pretul unui singur abonament accesibil. In plus, beneficiezi de foarte multe alte discount-uri, oferite de partenerii afiliati. Prin abonamentul 7card nu mai depinzi de programul salilor de sport si fitness sau de distanta la care ne aflam fata de ele, putem merge la cea mai apropiata cu programul cel mai bun pentru noi. In plus, poti cere un antrenor personal care sa te insoteasca la care sala preferi sa mergi. 

www.7card,ro

Chiar daca momentan programul 7card este doar pentru Bucuresti, in curand sper sa se extinda in toate orasele mari ale tarii, ca sa beneficieze de el cat mai multa lume. Serviciile 7card sunt accesibile doar pentru angajatii companiilor, probabil ca in viitor aceste servicii sa fie accesibile si persoanelor fizice pentru ca sunt extrem de atractive pentru oricine. Recomand programul 7card ca fiind cel mai complet si ieftin program dedicat sportului si miscarii care functioneaza in Romania. Cere un 7card si bucura-te de toate facilitatile pe care ti le ofera si de multa miscare. Poti descarca aplicatia 7card din G-play sau App Store, pentru smartphone ca sa ai tot timpul la tine informatii despre cele mai apropiate cluburi de pozitia in care te aflii. Cred ca programul 7card este solutia ideala, pentru firme si companii, prin care angajatii pot sa fie motivati sa faca sport sau activitati relaxante dupa orele de program.

8 comentarii:

  1. Dar de ce este numai pentru firme?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil la inceput cu firmele se pot face contracte. Poti sa le adresezi intrebarea direct poate daca primesc mai multe cereri extind serviciile ...

      Ștergere
  2. L-am avut si eu anul trecut insa din cauza programului super incarcat, nu prea mai ajungeam pe la sala si am renuntat. Acum imi pare foarte rau! Il vreau din nou si il recomand cu mare incredere pentru ca partenerii(salile de sport) sunt dintre cele mai bune: instructori buni, sali mari, curatenie, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merita un 7card numai timp sa ai si un program nu prea incarcat.

      Ștergere
  3. Cate poti sa faci cu acest 7card, chiar este ideal sa il ai, ca sa te scoate din casa... Poate o sa faca si firma la care lucrez eu astfel de contract sa ofere salariatilor 7carduri...

    RăspundețiȘtergere
  4. bun conceptul ! la focsani nu este asa ceva !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro