Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

In aer este primavara cu Blue Air

Primavara cand se facea vreme frumoasa, in copilarie, ieseam afara la joaca cat era ziua de lunga. De fiecare data cand auzeam in vazduh zburand un avion, incepeam sa zbieram cat puteam de tare “Avion cu motor ia-ma si pe mine-n zobor”. Cand observam silueta avionul pe cerul albastru strigam, ne agitam, faceam semne poate ne observa cineva din avion si ne lua si pe noi in zbor. Dupa ce se pierdea silueta avionului in departare eram oarecum tristi pentru ca nu am fost observati, ne reluam jocul intrerupt de trecerea avionului si repetam de fiecare data cand reaparea un avion pe cer cu si mai mult entuziasm cantecul si agitatia. Anii au trecut repede, jocurile si amintirile copilariei au ramas undeva ascuse in memorie de unde revin, din cand in cand, la suprafata sub forma amintirilor nostalgice. Inconstient, de fiecare data cand aud un avion zburand, incerci sa-i identifici silueta pe cer si retraiesti emotia primului zbor cu avionul. Acum totul se deruleaza dupa alte criterii, daca doresti sa zbori cu avionul o poti face simplu si usor, trebuie doar sa alegi o destinatie, faci o rezervare online direct pe situl companiei Blue Air si visul ti se implineste. Compania Blue Air este prima, din istoria aviatiei romane, cu capital privat 100% si prima companie de aviatie care ofera pasagerilor romani zboruri ieftine catre cele mai importante destinatii din Europa. Remarcabil pentru Blue Air este faptul ca ofera o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca pret, devenind in scurt timp un jucator important pe piata transporturilor aeriene. Statisitic transporturile aeriene sunt cele mai sigure, confortabile si rapide. Din punctul acesta de vedere, prefer un zbor cu avionul ieftin, mai scurt si mai putin obositor in locul sofatului, spre orice destinatie din Europa.

Castelul din Dublin
In aer este intotdeauna primavara daca zbori cu Blue Air spre orice destinatie doresti. In luna martie am participat la un eveniment organizat de Saint Patricks Day, sarbatoarea nationala a irlandezilor, ocazie cu care am aflat lucruri interesante despre istoria si poporul irlandez. In urma evenimentului mi-a fost starnita curiozitatea si dorinta de a calca pe pamant irlandez cat mai repede posibil. Cred ca liberele din luna aprilie ar putea sa fie o buna oportunitate de a vizita Dublin, capitala Irlandei. O solutie accesibila este un zbor ieftin prin Blue Air pana in Dublin. Chiar daca primavara este mai ploioasa, in Dublin este cu siguranta mai frumoasa si mai atractiva. Un reper ce merita vizitat in Dublin este castelul medieval construit in stilul anglo-normand. De-a lungul timpului in castel au functionat instantele de drept si sediul administratiei engleze in Irlanda. In prezent Castelul din Dublin este folosit pentru receptii de stat importante si inaugurari prezidentiale. Catedrala Sfantului Patrick, apostolul Irlandei si cea mai mare catedrala de pe insula o poti vizita si fotografia intr-un city break Dublin. Cladirea Parlamentului Irlandez, Oficiul Postal Irlandez, Colegiul din Dublin, Primaria Orasului, Cladirea celor Patru Instante, Banca Irlandei sunt doar cateva din reperele arhitectonice monumentale ce reprezinta istoria si cultura irlandeza. Catedrala lui Hristos, Biserica Sfantului Michan, Biserica Sfantului George, Manastirea Sfanta Maria si Biserica Sfantului Werburgh din Dublin, reprezinta capodopere grandioase de arhitectura religioasa ce pot fi vizitate in Dublin. 

Interior avion Bule Air
Capitala Irlandei nu duce lipsa de parcuri si gradini, frumos amenajate, unde te poti relaxa primavara cand vine vremea buna. Cele mai importante si frumoase sunt Parcul Sfantul Stefan, Gradina Botanica Nationala, Gradina Memoriala, Gradinile Iveagh si Parcul Phoenix din Dublin, adevarate oaze de verdeata si culoare. Remarcabila in Dublin este strada Henrietta, o strada pietonala in stil georgian, flancata de o parte si de alta, de palate si cladiri vechi. Tot in stil georgian este piata Merrion. Una dintre cele mai populare atractii turistice din Dublin este fabrica si depozitul de bere Guiness in care poti admira exponatele din muzeu si poti afla istoria de 250 de ani a berii Guiness. Daca iubesti taria, nu trebuie sa ratezi Old Jameson Distillery cea mai mare si mai veche distilerie din Irlanda, in prezent muzeu dupa ce a fost inchisa in anii '70. Dublin este vestit pentru viata de noapte, pentru pub-urile traditionale din carierul Temple Bar unde te poti distra pana in zori de zi. Trebuie sa recunoastem ca orice destinatie, inclusiv Dublin, este mult mai frumoasa daca zbori ieftin si confortabil cu o cursa Blue Air. Poti rezerva acum un bilet avion ieftin, cazare sau masina direct de pe situl companiei Blue Air.

Piazza Maggiore din Bologna
Daca vremea umeda din Irlanda te cam sperie putin, in primavara asta poti opta pentru o vizita in orasul universitar Bologna din insorita Italie. Nu cred ca exista cineva sa nu auda vreodata de celebrele Spaghetti Bolognese, de sosul Bolognez sau de pizza Bologna. Pentru iubitorii de paste si pizza, o vizita in Bologna trebuie facuta cel putin o data in viata. Pastele si pizza preferata sunt mai delicioase cand zbori ieftin cu Blue Air. Vechi centru universitar Bologna are o paleta diversa de atractii turistice. Palatele d'Accursio, Podesta, Archiginnasio, Poggi sau Re Enzo sunt cateva repere arhitectonice ce merita sa fie vizitate. Catedrala din Bologna, Basilica San Petronio, Basilica Santo Stefano, Biserica San Giacomo Maggiore si Oratoriul Santa Cecilia sunt cateva repere grandioase de arhitectura religioasa din Bologna ce iti vor starni admiratia. O atractie stiintifico-medicala este Teatrul Anatomic din Bologna ce poate fi vizitat in interiorul castelului Archiginnasio, ce a gazduit una din universitatile medievale de medicina. Pe langa oferta gastronomica cu specialitati traditionale, orasul Bologna este un reper pentru shopping, aici isi au magazine cei mai de seama designeri si cele mai influente case de moda, concentrate pe cele patru artere comerciale care duc in Piazza Maggiore. Orasul Bologna reprezinta un obiectiv ideal pentru turistii care cauta in special o vacanta culturala, dar si un moment de divertisment si odihna, sau shopping de calitate. Bologna merita sa fie vizitata asa ca poti rezerva din timp un bilet ieftin de avion, o cazare ieftina si poti inchiria o masina direct de pe situl companiei Blue Air. 

www.blueairweb.com
Zborurile ieftine si accesibile pe care le ofera clientilor, combinate cu servicii de zbor de inalta clasa sunt atu-urile companiei Blue Air, ce detine o flota de avioane performante, pilotate de piloti experimentati, personal specializat pe toate aeroporturile pe care opereaza, rute variate si exclusive, atat in tara cat si in strainatate. Compania Blue Air detine 25 de agentii proprii si peste 2000 de agentii partenere in tara si strainatate, ofera Call Center non-stop, programe si servicii de tip myBlue SmartMoney, Serviciu VIP, Grupuri, Corporate, Cargo, toate acestea recomanda compania Blue Air ca un transportator aerian smart flying. Oriunde in tara sau strainatate, primavara este mai frumoasa daca zbori pana la destinatie cu o cursa ieftina Blue Air. 



6 comentarii:

  1. Sa ma fac aviator :) Asta e continuarea poeziei. Ai mare dreptate, si eu am aflat peste ani ca placerea zborului, senzatia ca poti atinge norii, nu se compara cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate asa era poezia :)
      Cand eram mici cred ca majoritatea dintre baieti voiam sa ne facem aviatori :)
      Acum cand putem sa zburam ieftin n-avem destule zile de concediu :))

      Ștergere
  2. Eu am o teama neinteleasa de a zbura cu avionul, dar avand in vedere avantajele incontestabile, incerc sa trec peste asta si de cate ori am ocazia iau calea aerului :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zborul cu avionul este cel mai sigur dupa toate statisticile :)

      Ștergere
  3. am zburat cu blue air, sunt conditii bune !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro