Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Fusion gray/violet ochii care m-au sedus

Ochii unei persoane sunt primul lucru pe care-l obervam cand intram in contact vizual cu ea. Culoarea ochilor ne fascineaza si o observam de la primul contact fizic. O culoare a ochilor mai rara atrage dupa sine adimiratia sau teama celor din jur. Este cunoscut faptul ca pigmentii in diferite combinatii cu melanina formeaza culoarea ochilor unei persoane. Culorile rare sau neobisnuite pot aparea din cauza mutatiilor genetice. De o mutatie genetica a suferit actrita Elizabeth Taylor a carei ochi violeti i-au adus celebritatea pe micile si marile ecrane. Printre cele mai rare culori de ochi sunt ochii verzi, ochii negri, ochii galbui sau de chihlimbar si cei mai rari ochi sunt cei rosii, ce apar uneori la persoanele albinoase. In general o culoare a ochilor mai neobisnuita pe langa admiratie atrage dupa sine si invidia celorlalti, sau poate speria oamenii care nu pot avea o explicatie pentru culoarea ochilor rosii spre exemplu. Oricum privim lucrurile o culoare a ochilor neobisnuita este remarcata oriunde si oricand de toata lumea.

Crazy Vampir
Evolutia tehnologiei in medicina si mai ales in oftalmologie, a putut explica stiintific natura culorilor mai neobisnuite a ochilor. Dezvoltarea si evolutia tehnologiei de fabricare a lentilelor de ochelari, apoi a lentilelor de contact, a dus la aparitia lentilelor de contact colorate fara dioptrii care se pot achizitiona de catre oricine doreste sa-si schimbe la un moment dat culoarea ochilor pentru o perioada mai scurta sau mai lunga de timp. Daca doresti de curiozitate sau din varii motive sa-ti schimbi culoarea ochilor poti achizitiona cele mai frumoase lentile de contact colorate din magazinul online Lensa. Magazinul online Lensa este cel mai mare magazin virtual de lentile de contact, lentile de contact colorate si accesorii pentru lentile, pe care le gasesti la preturi accesibile oricarui buzunar. O data ce ai pasit virtual in magazinul online Lensa, ramai uimit de varietatea lentilelor colorate pe care le intalnesti. Nici macar nu-ti poti inchipui cate modele exista, in cate nuante de culori, pe care le poti achizitiona ieftin, Pe langa lentilele colorate standard, ca sa le numim asa, exista o mare diversitate de lentile denumite generic “crazy”, care sunt cu adevarat neobisnuite si iesi cu ele in evidenta oriunde te-ai afla.

Fusion Gray/Violet
Orice culoare, nuanta de culoare sau aspect ti-ai imagina vreodata pentru culoarea ochilor tai, vei gasi cu siguranta in magazinul online Lensa, o pereche de lentile colorate care sa fie intruchiparea exacta a imaginatiei tale. O pereche de lentile colorate Fusion Gray/Violet, iti schimba culoarea ochilor si ofera un confort absolut la purtare. ColourVue Fusion ofera un mix creativ de culori care formeaza nuante frumoase si sunt perfecte atat pentru ochii de culoare inchisa cat si pentru cei de culoare deschisa. In gama Fusion gasesti cele mai revolutionare lentile colorate care printr-un amestec de culori ofera un efect mai usor si mai deosebit. In plus, foarte atractiv este pretul la care poti achizitiona lentilele colorate Fusion din magazinul online Lensa.

Crazy Raptor
Petrecerile private, carnavalurile sau balurile mascate sunt un prilej bun ca sa faci senzatie cu o pereche de lentile colorate crazy. Oare ce efect ai avea asupra celor prezenti daca te-ai prezenta cu ochi de vipera, ochi de raptor sau ochi de vampir? O aparitie neobisnuita ar provoca rumoare, surpriza sau chiar spaima in randul celor prezenti. In plus lentilele colorate din categoria crazy pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 12 luni si ofera un confort exceptional la purtare pe durata intregii zile. Pe langa faptul ca schimba culoarea ochilor oferindu-ti ocazia de a fi in centrul atentiei, lentilele de contact colorate te scot din anonimat.

www.lensa.ro
Este natural sa-ti fie putin teama sa porti lentile colorate dar este bine de stiut ca aplicarea si intretinerea lentilelor colorate se face extrem de simplu si usor. Ca sa pastrezi calitatea lentilelor la standarde superioare acestea se tin intr-o solutie salina tamponata in concentratie de 0.8%. Lentilele colorate sunt confectionate din Terpolymer 55% si apa 45%, au toate avizele de la Ministerul Sanatatii si respecta toate standardele impuse de Uniunea Europeana. Folosirea lentilelor colorate si intretinerea lor este simpla si nu necesita tehnologie atat de sofisticata, fiind accesibile tuturor. Lensa.ro este cel mai mare magazin online de lentile de contact colorate din Romania. Toate lentilele de contact, solutiile si accesoriile comercializate in magazin sunt de cea mai buna calitate. Calitatea produselor si a serviciilor oferite de magazinul online Lensa sunt recomandate si de numarul mare al clientilor multumiti care confirma acest lucru prin testimoniale. Daca doresti sa-ti schimbi culoarea ochilor doar pentru o zi sau, de ce nu, pentru mai mult timp, o poti face achizitionand o pereche de lentile colorate din magazinul Lensa. Poate chiar iti doresti de mult timp sa iti poti schimba culoarea ochilor caprui sau sa uimesti prin aparitia ta la un eveniment, purtand lentile colorate crazy. Acum o poti face simplu si usor, printr-un simplu click, efectuand o comanda online in Lensa.ro cel mai mare magazin online de lentile de contact, solutii, accesorii si lentile de contact colorate din Romania.

4 comentarii:

  1. Intotdeauna eram curioasa cum mi-ar sta cu ochi albastri. Cred ca e timpul sa incerc!

    RăspundețiȘtergere
  2. cele verzi sunt total patrunzatoare!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro