Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Daca as putea zbura chiar acum undeva, m-as duce in Londra sau Toronto

Adevarul gol-golut este ca as zbura chiar acum in Londra sau Toronto, pentru ca un zbor cu avionul spre ambele destinatii este foarte ieftin daca faci rezervare online prin portalul BileteAvion. Daca stam bine sa analizam aproape ca nu mai exista destinatie sau loc de pe glob in care sa nu poti ajunge relativ usor in mai putin de 24 de ore, datorita dezvoltarii si deversificarii zborurilor de avion. In plus constatam cu bucurie o ieftinire a costurilor unei curse cu avionul in comparatie cu anii trecuti. Acum daca rezervi online un bilet de avion cu cateva saptamani inainte de efectuarea zborului poti primi o reducere de pret substantiala in comparatie cu pretul biletului din momentul zborului, astfel incat faci economii consistente. Biletul de avion electronic a devenit o realitate incepand cu 1 iunie 2008, de cand, toate companiile aeriene membre IATA (acronimul de la Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni) au inceput sa emita exclusiv bilete de avion electronice. Mediul electronic de comercializare si plata biletelor de avion reprezinta un pas inainte fata de bilete clasice de hartie care trebuiau printate si purtate cu grija de pasager pana la ultimul zbor al calatoriei sale. Prin urmare in momentul de fata este cel mai simplu si usor mod de a rezerva online un zbor de pe situl BileteAvion si a calatori ieftin spre cele mai populare destinatii din lume.

Tower Bridge - Londra
Londra, capitala Regatului Unit, este o destinatie turistica populara ce atrage anual milioane de turisti din toata lumea. Pe langa turism, metropola este una dintre cele mai mari centre economice, financiare si politice din lume. Pentru romani este totodata si o destinatie pentru gasirea unui loc de munca mai bine platit si, de ce nu, o locatie excelenta pentru a emigra ca sa-ti realizezi visul de a avea un trai mai bun. O data ce ai pus piciorul in Londra, ai la tot pasul o multime de atractii turistice si modalitati de petrecere a timpului intr-un mod cat mai placut. Reprezentativ pentru metropola engleza este London Tower, care in decursul istoriei a fost castel, inchisoare, loc de executie, arsenal si adapost pentru bijuteriile Coroanei Britanice, cu o asa incarcatura istorica legendarul Turn al Londrei merita sa fie vizitat. Una dintre imaginile Londrei este podul peste Tamisa, Tower Bridge, una dintre capodoperele de inginerie si arhitectura victoriana. Efectiv podul este atat de popular in intreaga lume incat nu poti vizita Londra fara sa traversezi macar o data podul. Palatul Buckingham, resedinta regala, este o atractie turistica pentru arhitectura deosebita, iar posibilitatea de a vizita locuinta membrilor casei regale britanice si spectaculoasa schimbare a garzii regale din fiecare zi, merita toti banii. La fel de cunoscut este Palatul Parlamentului cu celebrul Big Ben, ceasul din turn care arata ora exacta in Londra, cu cea mai mare precizie de peste 150 de ani. Nu poti sa mergi in Londra fara sa urci in London Eye spectaculoasa roata gigantica de pe malul Tamisei din varful careia ai parte de o panorama fabuloasa asupra metropolei engleze.

Oferta BileteAvion
Remarcabila pentru Londra este abatia Westminster Abbey cu o istorie de peste 1000 de ani, locul unde sunt incoronati toti monarhii englezi. Abatia este spectaculoasa din toate punctele de vedere, de la arhitectura la istoria si legenda ce o inconjoara de atatea secole. Trafalgar Square, piata din centrul Londrei, este un punct de atractie pentru toti cei care pasesc in metropola. La fel de celebra este Piccadilly Circus intersectia cea mai aglomerata din Londra. Muzeul Britanic, Opera Regala, Catedrala Westminster, Palatul Winchester, Muzeul Greenwich Heritage Centre, Centrul Artistic Barbicane, gradinile si parcurile londoneze, cartierele Soho si Chinatown sunt cateva din zecile de atractii turistice din Londra. Metropola este celebra pentru viata de noapte si distractiile de tot felul, de la concerte, festivaluri de muzica, film si arta pana la cluburi si discoteci. Oricum privim lucrurile cel putin o data in viata trebuie sa vezi Londra sau sa-ti indeplinesti orice vis pe pamant englezesc, mai ales acum cand este asa ieftin sa zbori daca-ti faci rezervare online prin BileteAvion.

Panorama Toronto
Daca ai trecut vreodata Oceanul Atlantic, trebuie sa vezi ce ieftin este sa zbori acum prin BileteAvion, in Canada. Am ramas uimit cand am vazut ce ieftin este sa ajungi in Toronto, cel mai mare oras din Canada. Toronto este cel mai mare centru economic, universitar si cultural al tarii, dar in acelasi timp este cel mai sigur oras din America de Nord. Metropola este usor de descoperit si, in acelasi timp, este cel mai cosmopolit oras de pe pamant. Aici se vorbesc cele mai multe limbi si dialecte, astfel incat este imposibil sa nu poti comunica usor sau sa nu gasesti pe nimeni cu care sa te intelegi in Toronto. O metropola cu adevarat gigantica ce ocupa o suprafata de 600 km patrati este greu sa o vizitezi in cateva zile, dar merita sa vezi cele mai importante repere ale orasului. Muzeul de Arta Contemporana, Centrul pentru Stiinte Ontario si CBC Museum sunt cateva atractii turistice veritabile in Toronto. 

Oferta Ieftina BileteAvion
Cel mai cunoscut simbol al metropolei este uriasul turn CN Tower de pe malul lacului Ontario, care mai bine de 30 de ani a fost cea mai inalta cladire din lume. Ca sa urci in turn, liftul te duce pana la inaltimea de 346 de metri in mai putin de 1 minut. CN Tower merita vizitat pentru panorama spectaculoasa ce o ai din turn, mai ales pentru pasionatii de fotografie, asfintitul ofera un spectacol de imagine si lumina fabulos. O panorama la fel de spectaculoasa ai parte de pe inaltimea unde se alfa Casa Loma, un edificiu impunator ridicat pe cinci nivele, o emblema a metropolei. O curiozitate demna de cartea recordurilor este Yonge Street cea mai lunga strada din lume, ce porneste de pe malul lacului Ontario si se termina dupa 1896 km in vestul tarii. Interesante pentru forma lor unica sunt Absolute World Towers, zgarie norii porecliti turnurile Merilyn Monroe, datorita aspectului. Oricum privim lucrurile, in Toronto autoritatile se preocupa pentru a oferi turistilor diverse programe, tururi ale orasului si vizite la principalele obiective turistice. In plus aici se organizeaza multe festivaluri, concerte, parade, manifestari artistico-sportive tot timpul anului, ce atrag mii de turisti. La fel de mult atrage pretul excelent la bilete avion spre Toronto daca-ti faci revervare prin portalul BileteAvion.

www.bileteavion.ro
BileteAvion reprezinta cheia succesului pentru a ajunge in orice destinatie din lume doresti, prin cea mai buna si ieftina solutie si anume rezervarea online din timp a biletului de avion direct de pe portalul Bileteavion.ro. Am ramas placut impresionat de serviciile de transport si turism oferite de compania Terminal 1 Travel prin intermediul portalului BileteAvion.ro. Recomand sa alegi bilete ieftine, vacante numeroase si servicii de super clasa la preturi excelente.

8 comentarii:

  1. ma tem de distante mari , dar o Londra parca as face chiar si pt,. 24 de ore cu cazare sub cerul liber !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateva ore de zbor cu avionul sunt accesibile si confortabile :)

      Ștergere
  2. La Londra n-am fost niciodata, in Canada nici atat, dar un astfel de zbor nu cred ca ar fi pe gustul meu, din cauza distantei prea mari.

    RăspundețiȘtergere
  3. trece repede ca zbori ca timpul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, poti sa vezi un film sa bei sau sa mananci ceva, sa citesti sau sa dormi :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro