Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Daca as putea calatori in timp as lua cu mine un cadou din magazinul ABD Computer

Universul infinit, calatoriile intergalactice si calatoriile in timp, atat in trecut cat si in viitor, au fascinat oamenii de stiinta si cercetatorii de-a lungul timpului. De la alchimistii renasterii pana la cercetatorii si oamenii de stiinta contemporani, toti au cautat o modalitate de a calatori in timp si de a cunoaste limitele universului. Trebuie sa recunosc ca sunt fascinat si as face o calatorie in timp. Uneori stau si ma gandesc oare daca m-as putea intoarce in timp ce as putea lua cu mine? Ce aparate electronice sau obiecte ar trebui sa nu lipseasca din bagaj si cum le-as putea folosi, spre exemplu, in anul 1814? Inca n-am gasit niciun raspuns la aceste intrebari si cred ca oricine ar fi pus in situatia de a se intoarce in urma cu 200 de ani s-ar afla intr-o mare dificultate in alegerea articolelor care sa faca parte din bagaj. Poate ai lua cu tine un laptop, un aparat foto, un ceas de inalta precizie, arme albe sau de foc performante si lista poate continua. Cred ca totul depinde de timpul cat o sa dureze calatoria, astfel te-ai putea organiza si ti-ai putea pregati bagajul intr-un mod cat mai eficient posibil.

Concurs ABD Computer
Primavara cand vine vremea buna si cerul este seara de seara instelat, putem vedea lumina milioanelor de stele care sclipesc pe bolta cereasca. Chiar daca nu este posibil momentan cu tehnologia pe care o avem la indemana, o calatorie in timp nici in trecut dar nici in viitor, totusi putem asista sau vedea cu ochiul liber o calatorie in timp in fiecare noapte cand cerul este senin. La ora actuala cea mai mare viteza masurabila in univers, de catre om, este viteza luminii. Imensitatea universului face ca distantele dintre galaxii sau stele sa fie de milioane sau miliarde de ani lumina, astfel este posibil ca noi cand privim cerul instelat sa vedem lumina unor stele indepartate care a pornit spre noi acum cateva sute de ani, sau chiar cateva mii de ani lumina si presupunerile pot continua pana la ordinul miliardelor sau trilioanelor de ani lumina. Este cu adevarat fascinant ca poti vedea lumina unor astrii aflati la distante de ani lumina enorme fata de pamant. De fiecare data cand vedem lumina stelelor pe cer trebuie sa intelegem ca noi poate vedem lumina ce a inceput sa calatoreasca prin cosmos cu foarte mult timp in urma. Efectiv suntem martori in fiecare seara cand privim la stele a unor evenimente trecute este ca si cand ai calatori inapoi in timp. Niciodata nu putem sa fim siguri ca stelele a caror lumina o vedem pe cer mai exista fizic in momentul in care lumina lor este vizibila de pe Pamant.

Laptop second hand HP 6930p
Oricat de fascinant este cosmosul in infinitatea lui, oamenii cu tehnologia actuala au reusit sa descopere cateva dintre tainele lui. Sunt sigur ca universul inca mai ascunde multe secrete si surprize pe care oamenii le vor descoperi, pe rand, ajutati de evolutia spectaculoasa a tehnologiei in viitor. N-avem incotro si trebuie sa ne raportam la tehnologia la care avem acces in momentul actual. Datorita ieftinirii tehnologiei, astazi putem constata ca oricine doreste isi poate permite un laptop sau un produs electronic performant. In functie de specificatiile tehnice pretul unui laptop variaza foarte mult, insa preturile la laptopurile second hand sunt cele mai accesibile. Cele mai bune preturi la laptopuri second hand le gasesti in magazinul online ABD Computer, cel mai mare magazin online de electronice si electrocasnice second aduse din occident. Poti achizitiona un laptop second hand HP 6930p 14inch Core 2 Duo T9550 2.53GHz 2GB DDR2 160 GB la un pret foarte bun. Cu laptopul HP te poti conecta cu familia si prietenii, poti plati facturi si esti la zi cu stirile, toate pe un device realizat din materiale moderne într-o culoare placuta privirii. Laptopul HP de la ABD Computer este recomandat de viteza cu care raspunde la lucru, in plus deschide aplicatiile imediat. Designul durabil, caracteristicile multiple de securitate si de acces la datele partajate, impreuna cu Licenta Microsoft Windows 7 Home Edition primita cadou de la magazinul ABD Computer fac din laptopul HP un cadou motivant pentru oricine de iepuras.

Calculator second hand Dell Precision T7500 Xeon Dual Core
Daca ai un calculator vechi care abia mai face fata cerintelor noilor sisteme de operare si aplicatii, acum este momentul sa-l pensionezi. Stiu ca este greu sa te desparti de un device de care te-ai folosit atatia ani de zile, un device plin de sentiment, dar trebuie sa tinem pasul cu evolutia si avansul tehnologic. Chiar daca este la birou sau acasa, unitatea calculatorului vechi o poti schimba acum investind foarte putin intr-un calculator second hand Dell Precision T7500 Xeon Dual Core E5502 1.83GHz 4GB DDR2 250 GB Tower de la ABD Computer. Calculatorul Dell este un produs compact, accesibil ca pret si bogat in caracteristici, cu autonomie mare de functionare. In general, produsele Dell ofera stocare pe niveluri automate performante, protectie avansata a datelor si usurinta in utilizare. Fiecare calculator Dell ofera o securitate imbunatatita si reducerea timpului de administrare a datelor. Nu in ultimul rand, Dell isi extinde portofoliul de solutii pentru protejarea datelor prin simplificarea proceselor de backup si recuperare. Toate caracteristicile tehnice, de securitate si performanta calculatorului Dell il recomanda drept o achizitie buna, dar mai ales este recomandat de pretul accesibil la care poate fi achizitionat din magazinul online ABD Computer. In plus la achizitionarea calculatorului Dell, primesti cadou o lincenta Microsoft Windows 7 Professional.

Monitor second hand Samsung SyncMaster B2240
Daca schimbi calculatorul, merita sa schimbi, cu bani putini, si monitorul cu unul mai mare si mai performant. Un monitor second hand Samsung SyncMaster B2240 21.5 inch 5 ms este perfect pentru utilizare intr-un birou sau acasa. Ecranul este de tip LCD TFT, cu rezolutie de 1920x1080 pixeli si un contrast dinamic de 1000:1. Alte specificatii tehnice sunt: luminozitate 300 cd/mp, unghi de vizualizare orizontal/vertical de 170/160 de grade, timp de raspuns de 5 ms si o reproducere a culorilor de 16.7 milioane. In plus, este prevazut cu 1xVGA si 1xDVI, la fel ca marea majoritate a monitoarelor actuale. In schimb, diferenta o face pretul mic la care-l poti achizitiona din magazinul online ABD Computer.

www.abdcomputer.ro
De retinut urmatoarele: toate produsele electronice comercializate de ABD Computer provin din leasing IT, iar calitatea produselor, atat tehnica cat si fizica, este exceptionala. Chiar daca este ipotetic ca sa facem o calatorie in timp si cine stie daca o sa fie vreodata posibila o astfel de calatorie, in mod cert ABD Computer este la un click distanta cu produse de calitate la preturi minimale si te asteapta in fiecare zi cu cele mai tari oferte de pe piata. Stai cu ochii pe magazinul virtual ABD Computer pana in 20 aprilie 2014 si cauta mesajul castigator in paginile magazinului pentru a primi un voucher cadou de 100 lei. In plus magazinul online ABD Computer a pregatit multe surprize si promotii pentru clientii sai, cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

4 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro