Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Construieste confortabil in parteneriat cu Arabesque online

Omul in viata adulta are o evolutie ascendenta prin care doreste sa-si asigure atat lui cat si urmasilor un trai mai bun, un confort sporit in locuinta. Un trai mai bun si un confort sporit in locuinta, inseamna de cele mai multe ori sa-ti cumperi o casa sau un apartament pe care sa le renovezi si sa le aranjezi dupa bunul tau plac sau sa construiesti o casa noua. Personal am optat pentru casa noua, intr-o zona in afara orasului, mai putin zgomotoasa si poluata. Primul pas ca sa-ti atingi visul de a avea o casa intr-o zona linistita si mai putin poluata este sa achizitionezi un teren bun intr-o zona unde sa ai cel putin curent electric. Urmatorul pas este sa faci proiectul de casa si sa ingradesti proprietatea. Nu-ti dai seama de amploarea proiectului si stresul care implica constructia unei case pana nu te apuci si nu te lovesti zilnic de diferite probleme, unele mai mari altele mai mici. De la prima cupa de excavator pana la ridicarea constructiei in rosu ai de tras destul de mult. Iminenta cutremurelor care se produc in Vrancea te obliga sa construiesti o fundatie si stalpi de sustinere ranforsati cu fier beton si ziduri mai groase din caramida. 

Arabesque - materiale de constructii si finisaje
A ramas in mentalul colectiv diferite balade si legende despre mesteri, sau traditii prin care se punea la temelia unei constructii o ofranda adusa pentru garantie si durabilitate in timp. Problema ofrandei este rezolvata daca alegi materiale de calitate care iti garanteaza o constructie stabila ce ramane in picioare in fata oricaror cataclisme naturale. Din experienta proprie o calitate superioara la materiale am gasit-o in magazinul de materiale de constructii Arabesque. Pe langa varietatea mare de produse, la Arabesque gasesti preturi bune pentru toate reperele. In plus magazinul ofera transportul materialelor si in afara oraselor, un lucru extrem de important daca decizi sa ridici o casa intr-o zona mai putin populata. 

Materiale pentru structura
Urmeaza etapa achizitiei de materiale pentru fundatie, pregatesti o comanda mare din Arabesque ce contine otel beton, sarma, cuie, electrozi, saci de ciment si o roaba sau doua pentru echipa de muncitori. Profiti de transportul materialelor direct la lucrare cu ajutorul masinilor cu macara. Ramai placut surprins de rapiditatea cu care iti sunt livrate materialele chiar a doua zi, fara nicio problema. In plus rasufli usurat cand primesti confirmarea de la reprezentantii Arabesque ca vei primi toate materialele in fiecare etapa de lucru. Nu mai trebuie sa-ti faci griji unde le depozitezi si cine le pazeste daca nu locuiesti permanent acolo, astfel eviti pastrarea unor stocuri de materiale pe santier. O problema in teren intampini cu estimarea si calculul necesarului de materiale, intotdeauna raman materiale in plus sau sunt cantitati prea putine din unele repere. Cand raman in plus nu este nicio problema, le vei gasi o utilizare practica, ulterior, la un garaj sau alte constructii. Cand sunt in minus atunci este putin stres pentru ca de obicei ai nevoie de o cantitate mica de materiale. Solutia o gasesti tot la Arabesque unde poti achizitiona materiale de constructii retail nu doar en gross, un avantaj foarte bun pentru oricine se apuca de construit in regie proprie. Dar cel mai important atu sau “asul din maneca” in parteneriatul cu magazinul Arabesque, este faptul ca poti comanda online foarte simplu si usor, de fiecare data cand ai nevoie urgenta de materiale. 

Otel beton
Te-ai eliberat de un stres cand vine vorba de materiale pentru structura, in afara de nisip, pietris si lemn, toate materialele le poti achizitiona din magazinul online Arabesque ce iti pune la dispozitie un portofoliu complet de produse: de la structura, materiale grele, fier, caramizi, pana la tencuielile decorative. Primul hop de care trebuie sa treci este turnarea fundatiei si a stalpilor de sustinere. In timp ce astepti sa se usuce betonul in cofraje, te cuprind diferite sentimente, de la emotie la stres. Diferite ganduri nu te lasa noaptea sa dormi, daca masuratorile au fost facute bine de mesteri sau daca compozitia betonului a fost buna si multe altele, care iti dispar subit dupa ce scoti cofrajele si constati ca totul este in regula. Urmeaza zidaria, pentru care ai nevoie de cativa paleti de caramida sau BCA, depinde de alegerea fiecaruia. Eu am ales caramida. Caramida si materialele de zidarie le poti comanda pe rand din magazinul online Arabesque. 

Diferite tipuri de caramizi
In functie de cum evolueaza lucrarile si iti permite timpul frumos, te poti ocupa de termopane si acoperis. De multe ori ai impresia ca nu vorbesti aceeasi limba cu mesterii si ai nevoie de consiliere tehnica de specialitate pe care o gasesti la Arabesque. Intotdeauna reprezentantii Arabesque sunt prietenosi si au rabdare sa-ti explice totul detaliat ca sa intelegi ce necesar de materiale ai nevoie in functie de proiect. Ce fel de materiale sunt indicate in functie de calitate sa le achizitionezi si iti vor dar raspunsuri la toate intrebarile sau nedumeririle pe care le ai. In plus, poti sa faci documentarea si achizitia de materiale in ritmul tau, dupa cum iti permite timpul si bugetul, nu mai esti constans de alergatul din depozit in depozit, ai rezolvat si problema platii si a transportului. 

Arabesque face casa buna cu tine
Cat de repede se poate, trebuie sa pui acoperisul pe casa. La acoperis ai mai multe optiuni, personal am ales un acoperis din tigla metalica impreuna cu materialele pentru izolatia termica a acoperisului, pentru pretul bun si transportul asigurat din magazinul online Arabesque. Dupa ce ai reusit sa acoperi casa, sa montezi geamurile termopan si usile exterioare, poti rasufla pentru prima data usurat, ai inchis casa si ai ridicat-o in rosu. Un sentiment de satisfactie si multumire, chiar admiratie te cuprinde cand te afli in fata proiectului care sta in picioare, acoperit si inchis. De acum incolo urmeaza o parte mai usoara si mai putin stresanta, montarea instalitiei electrice si a instalatiilor sanitare, urmate de finisaje interioare si exterioare. Atat la instalatia electrica cat si la cea sanitara tot ce ai nevoie gasesti in magazinul online Arabesque, la fel si materialele pentru finisajele interioare. Concret poti ridica o casa in rosu cu 90% sau poate mai mult din materiale achizitionate online din magazinul Arabesque. La fel poti executa toate finisajele interioare cu materiale de calitate achizitionate online din magazinul Arabesque. 

www.arabesqueonline.ro
Recomand magazinul online Arabesque pentru ca pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30.000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi, etc.), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat, etc.). In plus, magazinul Arabesque asigura servicii de consiliere tehnica de specialitate, fasonare si debitarea otelului beton, colorare a vopselelor si tencuielilor decorative, decupare panouri pal si cantuire, dar si transport gratuit la santier. 

4 comentarii:

  1. Nu e simplu sa-ti construiesti o casa de la zero, dar cu Arabesque totul devine posibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu e simplu experimentez pe propria-mi piele. Asa e cu Arabesque devine mai usor si mai putin stresant

      Ștergere
  2. avantajul este ca acolo gaseti totul la un loc !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro