Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cele mai tari jucarii de exterior si gradina le gasesti la BestKids

Copilaria, cea mai frumoasa perioada din viata unui om, este atat de scurta si trece atat de repede, de parca nici nu apuci sa te bucuri suficient de acei ani de copilarie fara griji si fara stres, in care doar jocurile si desenele animate conteaza. Daca stam sa ne gandim cu nostalgie la copilaria noastra, cel mai mult am iubit sa ne jucam afara in fata blocului sau in curte si desenele animate de Walt Disney. Sunt convins de faptul ca si acum copiilor iubesc, in general, acelasi lucru sa se joace afara cat e ziua de lunga si sa vizioneze desene animate cu personajele preferate. Din pacate lipsa locurilor de joaca pentru copii atat la oras cat si in mediul rural face ca pofta lor de joaca in aer liber sa fie temperata de lipsa spatiului de joaca si a jucariilor de exterior si gradina. Daca pentru desene animate este mai usor sa oferi copilului animatiile preferate, avand acces la programele diverse pentru copii de la televizor sau varietatea posibilitatilor de vizionare a desenelor animate oferite de mediul online, pentru jocurile in aer liber trebuie sa investim putin pentru bucuria copilului nostru, pentru care oricum facem orice.

Oferte speciale de Pasti
Sunt bine cunoscute parcurile tematice de distractii Disneyland, ce ofera bucurii nemarginite oricarui copil, dar din pacate la noi nu au ajuns inca. Totusi orice parc de distractii cu orice tematica este o surpriza si provoaca atata bucurie celor mici. Intr-un spatiu destul de mic putem organiza un loc de joaca spectatulos pentru cei mici, trebuie doar sa achizitionam cateva jucarii de exterior din magazinul online de jucarii BestKids. Ofertele si reducerile de pret practicate de magazinul de jucarii BestKids, mai ales in perioada Sarbatorilor Pascale, ne ofera posibilitatea sa realizam un loc de joaca ideal pentru cei mici cu un buget minim. Varietatea jucariilor de exterior de la BestKids si preturile accesibile iti dau ocazia sa-ti lasi libera imaginatia si sa creezi un loc de joaca spectaculos pentru copilul tau.

Complex cu obstacole
Punctul central al locului de joaca poate fi ocupat de un complex cu obstacole, o jucarie gonflabila pentru sarit si consum de energie in siguranta pentru toti copiii. Complexul cu obstacole este viu colorat si contine tunel la intrare si topogan la iesire, iar traseul este presarat cu obstacole diverse si un perete de catarat. Complexul cu obstacole este confectionat din material PVC industrial cu dubla cusatura si este conectat in permanenta la un compresor de aer. Pachetul complexului cu obstacole contine spatiul de joaca propriu-zis, un compresor, geanta de transport, kit pentru reparatii minore si manual cu instructiuni in limba romana. Complexul cu obstacole gonflabil este o jucarie ideala pentru exterior, oferind copiilor un mediu de joaca placut in deplina siguranta fara a exista posibilitatea de a se rani in timpul jocului. In plus, pretul bun la care poate fi achizitionat din magazinul BestKids, usurinta de a fi transportat si montat in diferite locuri, fac din complexul cu obstacole cea mai tare jucarie ce-o poti oferi copilului tau.

Balansoar dublu SeeSaw
Dintre jucariile de exterior a copiilor nu trebuie sa lipseasca un balansoar dublu SeeSaw. Copiilor efectiv iubesc balansoarele, iar un balansoar dublu robust este perfect pentru jocul in aer liber, mai ales ca se pot balansa 4 copii in acelasi timp, in conditii de siguranta. Balansoarul are cadru din otel armat si suporta o greutate de 200 kg. Balansoarul se poate balansa sus-jos sau se poate roti cu 360 de grade. Este reglabil pe inaltime in 3 pozitii ce permit ca sa fie utilizat atat de copii cat si de parinti. Balansoarul este frumos colorat cu accesorii din material plastic rezistent la razele ultra-violete si schimbarile de temperatura. Pretul bun, urusirnta cu care poate fi transportat si montat, recomanda balansoarul drept o jucarie de exterior perfecta pentru toti copiii mai mari de 3 ani.

Nava de pirati
Succesul ecranizarilor cu pirati, tematica piratilor ce apare des in desenele animate, fac din cei mici, mari fani ai piratilor. Ce poate provoca o bucurie mai mare pentru micutii nostri ca o nava de pirati. Ofera-i copilului o aventura legendara cu o nava pirat pentru apa din magazinul online BestKids. Cele doua personaje puse pe distractie, un rechin fioros care stropeste si o fantana de apa cu flux constant sunt ingredientele minune ce asigura ore in sir de distractie in largul marii. Nava pirat este un loc de joaca pentru aer liber cu caracteristici spectaculoase ce include un tun cu jet de apa, volan pentru filare si o manivela cu maner care ridica si coboara ancora. Pompa de apa asigura apei o continua miscare cu valuri reale. Nava pirat o sa devina cu siguranta preferata jocurilor in aer liber in fiecare zi cu vreme frumoasa.

Tractor cu remorca Bilder Max
Pentru copii cu varste peste 3 ani, o jucarie cu roti si pedale reprezinta cea mai placuta modalitate de a te juca in aer liber. Un tractor cu remorca Bilder Max este tot ce isi doreste un copil cu multa energie in zilele frumoase pentru jocul in aer liber. Tractorul Bilder Max este prevazut cu o lopata de buldozer in fata cu balamale ce-i ofera mobilitate maxima si o cupa de excavatii mobila in spate cu care poti incarca remorca cu nisip sau diferite alte materiale ce urmeaza a fi transportate la santier. Tractorul Bilder Max este un model de buldozer ergonomic si functional pentru jocul in aer liber. Tractiunea se face printr-un sistem de pedale cu lant, foarte simplu si usor de pus in miscare de catre copil. Tractorul Bilder Max cu brat de excavator si lopata de buldozer, poate fi achizitionat la un pret convenabil din magazinul online BestKids si reprezinta o jucarie de exceptie pentru jocul in aer liber.

www.betskids,ri
Trebuie sa recunoastem ca magazinul BestKids este cel mai tare magazin de jucarii din online ce ofera o gama variata de produse, de la articole si accesorii pentru bebelusi, la jocuri si joculete pentru copii, pana la balansoare, carucioare, produse de igiena sau sanatate si carti. Best Kids se adreseaza atat copiilor cat si parintilor de toate varstele. Este orientat in special spre client, printr-o echipa de profesionisti ce face ca totul sa fie livrat in cel mai scurt timp la cele mai mici preturi. Daca trebuie sa faci un cadou si n-ai idei, apeleaza cu incredere la specialistii de la Best Kids care-ti ofera solutii practice. Recomand Best Kids, cel mai mare magazin online de jucarii si accesorii, de unde poti achizitiona jucarii cu care sa realizezi un spatiu de joaca special cu tematica diversa pentru copilul tau. 

4 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro