Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Bikezone ofera solutii practice pentru plimbari placute cu bicicleta in timpul liber

Spiritul de aventura zace in fiecare dintre noi si are nevoie de un simplu clic ca sa se activeze si sa pornim in aventura vietii noastre. Un spirit de aventura ce a ghidat marii exploratori si a dus la descoperirea geografica a Pamantului, la explorarea oceanului planetar, cucerirea Everestului, a celor doi poli si a zborului in cosmos. Incurajat de conditia fizica buna pe care consideram ca am dobandit-o mergand regulat la sala de sport sau pedaland pe distante scurte, am considerat anul trecut in concediu, ca sunt pregatit sa fac o tura de amploare cu bicicleta. Distanta din Targu Mures pana in Baile Chirui unde aveam o mica cabana de vacanta credeam ca o pot face lejer cu bicicleta. O distanta de 135 km mi se parea realizabila intr-o zi cu mici popasuri de odihna. M-am pregatit sufleteste de marea aventura si dis de dimineata am pornit la drum cu strictul necesar. Pedalam o bicicleta mai veche “no name” cu 12 viteze fara alte dotari suplimentare, dar intretinuta si in buna stare de functionare in care aveam totala incredere.

Vezi colectia de biciclete 2014 din magazinul Bikezone
Entuziasmat la maxim, simteam placerea pedalatului si racoarea diminetii, totul mergea perfect conform planului. Uneori ma autocriticam de ce n-am facut aceasta aventura mai devreme din moment ce totul merge asa de bine. Dupa cativa kilometri am dat piept cu primul deal ce trebuia urcat, unde am constatat limitele bicicletei la urcus. Incapatanat din fire nu am renuntat la aventura si am continuat foarte determinat sa ajung la final in timp cat mai scurt. Dupa doua ore de pedalat energic, oricata conditie fizica aveam, am inceput sa simt oboseala si de nevoie am facut o pauza. Cand m-am dat jos de pe bicicleta am simtit limitele de confort oferit de saua bicicletei vechi. Am continuat drumul in aventura vietii ce avea sa devina cea mai chinuitoare aventura in care am pornit vreodata. In apropae 10 ore de pedalat am ajuns la dealul ce trebuia urcat din apropierea orasului Odorheiu Secuiesc unde epuizat, fizic, psihic si moral am fost nevoit sa renunt la calatorie si sa chem partenera ca sa ma recupereze de pe drum cu masina. Cred ca in mare parte esecul aventurii se datoreaza bicicletei din dotare, prea putin performanta si confortabila pentru o calatorie mai lunga. 

Bicicleta Aim SL 29 albastru alb 2014, de la Cube
Semi-esecul nu m-a descurajat, ci mai degraba am devenit mai ambitios dorind din tot sufletul sa reusesc. Eram convins ca pentru succes, pe langa conditie fizica buna, trebuie sa ai o bicicleta performanta. Sa achizitionezi o bicicleta performanta este simplu si usor din magazinul online Bikezone, un magazin de biciclete complet, ce comercializeaza biciclete, piese si accesorii biciclete, echipament si suporti transport biciclete. Bikezone este primul magazin online care-ti afiseaza stocurile in timp real onorand toate comenzile in 48 ore, prin urmare odata ce ai finalizat comanda o primesti sigur. Am identificat un pret bun in magazinul online de biciclete Bikezone la o bicicleta Aim SL 29 albastru alb 2014, de la Cube. O bicicleta cu adevarat performanta fata de ce aveam in dotare pana acum. Bicicleta Aim SL 29 este cel mai bun model 2014 de 29'' ca raport pret/echipare din clasa sa, drept dovada este faptul ca o poti comanda la un pret de sub 3000 Ron. Modelul de bicicleta Aim de la Cube are un cadru din aliaj de aluminiu cu furca cu suspensie pe arc model SR Suntour 29'' si frane pe disc hidraulice de la Shimano cu o linie de angrenaj formata din schimbator Shimano spate si fata, foaie si pinion din aceeasi clasa de la Shimano. In plus are 24 de viteze si are o greutate mica pentru un model de 29'', este fiabila si ofera confort riderilor cu o talie mai inalta. Bicicleta Aim SL, mult mai usoara si mai performanta este ingredientul minune cu ajutorul careia o sa reiau aventura ratata anul trecut, cu care sper sa reusesc sa termin calatoria intr-un timp scurt si cu efort mult mai mic.

Bicicleta AMS 120 HPA 29 Negru Albastru 2014, de la Cube
Bineinteles ca un raport performanta/calitate/pret foarte bun gasim in magazinul online de biciclete Bikezone la un model de bicicleta AMS 120 HPA 29 Negru Albastru 2014, de la Cube. Dotarile, suspensiile fata/spate si performantele bicicletei sunt uluitoare, in plus ofera un confort formidabil in timpul pedalatului. Franele hidraulice pe disc, cu shimbator de foi, schimbator pinioane, angrenaj si lant toate Shimano. Cu 30 de viteze, foarte usoara si fiabila, bicicleta AMS 120 HPA 29'' reprezinta un varf de performanta pentru clasa din care face parte. O adevarata bijuterie pe doua roti, de calitate superioara ce merita sa o pedalezi, indiferent de costuri. 

Suport Auto pentru Bicicleta RideOn 9502, de la Thule
Pentru orice eventualitate am pus ochii pe un suport auto pentru bicicleta RideOn 9502, de la Thule, la un pret excelent in magazinul online de biciclete Bikezone. Suportul se fixeaza pe carligul de remorcare din spate si este prevazuta cu o priza cu 7 pini pentru semnalizare. Suportul auto este perfect pentru transportul a doua biciclete cu dimensiuni intre 20'' pana la 29'' si suporta 30 kg. Pretul bun si utilitatea suportului in deplasari il recomanda drept o achizitie practica pentru toti pasionatii de biciclism.

www.bikezone.ro
Ador magazinul online Bikezone de biciclete si accesorii pentru biciclete, pentru ca ofera o interfata prietenoasa cu utilizatorul, ai la dispozitie o multime de filtre pentru fiecare categorie care-ti restrang aria de cautare afisandu-ti ofertele pentru produsele care te intereseaza. In plus la Bikezone ai parte de suport de calitate, de sfaturi adevarate de la biciclisti adevarati. Recomand magazinul online Bikezone pentru diversitatea si calitatea produselor comercializate la preturi accesibile. O data ce ai intrat virtual in lumea bicicletelor Bikezone, ai ajuns pe pagina produsului cautat, gasesti mai multe elemente ajutatoare, in sectiunea “Specificatii” descoperi caracteristicile produsului preferat, in sectiunea “Comentariile Clientilor” gasesti pareri pro si contra produsului, apoi fiecare produs este insotit de o galerie de imagini edificatoare. Din proprie experienta, destul de dureroasa, pot spune ca in orice aventura pornim pe doua roti, pe langa conditia fizica buna, trebuie sa pedalam o bicicleta performanta, usoara si confortabila. Bikezone este locul ideal de unde putem achizitiona o bicicleta performanta la un raport calitate/pret excelent.

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro