Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Vacanta buna se cunoaste de primavara prin Early Booking

Oricine viseaza, an de an, sa aiba un concediu memorabil, intr-un loc frumos, odihnitor si relaxant. Cel mai incitant vis de vacanta se poate implini prin agentia de turism Viotop Travel. Secretul unui concediu reusit este sa-ti faci rezervare din timp prin Early-Booking ca sa prinzi cele mai mari reduceri din sezon. O destinatie de vis, o locatie exotica pentru un concediu perfect este insula Creta. Cel mai simplu si usor mod de a ajunge in Creta este un zbor cu avionul din Bucuresti de circa 1 ora si 45 minute, prin Agentia de Turism Viotop Travel. Insula Creta are o infrastructura turistica bine dezvoltata ce atrage anual milioane de turisti. Cele mai bune oferte prin Early Booking Creta le gasesti la Viotop Travel, care-ti pune la dispozitie reduceri de pana la 50%, cu alte cuvinte iti faci concediul inteligent la jumatate de pret. 

Palatul din Cnossos
Insula Creta, leaganul civilizatiei Minoice, un loc incarcat de legenda si istorie milenara, cu frumuseti naturale spectaculoase si plaje fabuloase, reprezinta cu adevarat alegerea perfecta pentru un concediu de vis. Creta cea mai mare insula greceasca se afla in sudul Marii Meditarane cu o clima mediteraneana, poseda singura plaja cu palmieri din Europa. Am invatat despre Creta si civilizatia minoica la orele de istorie, acum avem ocazia si posibilitatea sa vizitam ruinele de la Cnossos, cu temple si palate monumentale. O incursiune in istoria si civilizatia minoica o poti face vizitand muzeul din Heraklion cu exponate valoroase din perioada neolitica pana astazi. Merita sa vizitezi castelele venetiene de pe insula, care raman marturie a maretiei si influentei politico-economice a orasului Venetia din perioada medievala. Manastirile si bisericile, unele cu o indelungata istorie in care se pastreaza biblioteci si manuscrise valoroase reprezinta de asemenea o atractie turistica.

Defileul Samaria
Relieful spectaculos al insulei Creta este o atractie pentru turisiti. Cel mai spectaculos este defileul Samaria din Muntii Albi situat in partea de vest a insulei. Defileul Samaria este un defileu extraordinar, in muntii din vestul Cretei, un refugiu pentru animale, cu aer parfumat si izvoare cristaline. Incepand de pe inaltul platou Omalos din Levka Ori (Muntii Albi), din vestul Cretei si terminandu-se pe coasta sudica incalzita de soare, a insulei. Defileul Samaria este unul dintre cele mai lungi si adanci defileuri din Europa. Capatul sau nordic se iveste brusc ca o prapastie care se casca in pamant la Xiloskalo, loc denumit astfel dupa scara improvizata aici de localnici pentru a urca defileul. Traseul ametitor coboara aproximativ 1006 metri, prin paduri de pini si chiparosi. Cu putin inainte de a ajunge la capat, se zareste bisericuta Agios Nikolaos. De aici, traseul urmeaza o linie dreapta, dar peisajul ramane spectaculos, iar aerul este parfumat de ierburi si flori. Dupa satul parasit Samaria, defileul se ingusteaza treptat, transformandu-se intr-o prapastie ingusta, cunoscuta sub numele de Portile de Fier. Ultima portiune, care se termina pe coasta, coboara lin, dar deja esti obosit dupa traseu si aici nu exista niciun pic de umbra. Rasplata bine meritate te asteapta in fermecatorul sat Agia Roumeli, unde te poti odihni si relaxa pe terasa unei taverne. Defileul Zakros sau valea mortilor, denumire luata dupa mormintele neolitice descoperite in peretii defileului, este de asemenea o atractie turistica si merita vazut intr-un sejur in Creta prin Viotop Travel. In defileul Zakros se afla cel mai recent palat minoic descoperit pe insula Creta, ce atesta un important centru economic si comercial din timpul civilizatiei minoice.

Plaja Creta
Insula Creta atrage turisti mai ales pentru plajele sale superbe, scaldate de apele curate de un albastru azur cum numai Mediterana poate avea. Cea mai spectaculoasa este plaja Vai singura cu palmieri naturali din Europa, cu un aspect tropical autentic, cu nisip curat si ape cristaline, plaja este de o frumusete desavarsita. Plaja Falassarna una dintre splendorile Cretei cu ape de un albastru turcoaz, este declarata plaja cu cele mai curate ape din toata Grecia, este o oaza de relaxare intr-o zi torida de vara. Plaja Elafonissi este o mică insula, separata de tarm de o laguna cu apa calda, ce nu are mai mult de un metru adancime. Insula cerbului, traducerea Elafonissi, atrage in timpul verii, mii de turisti zilnic datorita nisipului alb al plajei care, in multe locuri capata nuante roz, gratie milionelor de bucatele de scoici pe care le contine. Apa limpede, albastru turcoaz, iti aminteste de un paradis exotic din care nu vei mai dori sa pleci. In plus, plaja este perfecta pentru un concediu cu familia, copiii mici vor fi fascinati de jocurile in nisip si scaldatul in apa de mica adancime a lagunei. Pasionatii de sporturi extreme si sporturi acvatice trebuie sa mearga pe plaja Paleochora, o plaja cu toate facilitatile pentru turisti si bine inteles kite surfing si wind surfing. 

Oferte Early Booking Creta
Oricum privim lucrurile daca doresti plaje tropicale, peisaje superbe, stanci abrupte sau line, valuri albastre minunate si nisip fin cu un click poti achizitiona o vacanta Creta la jumatate pret prin agentia de turism Viotop Travel. Rezerva-ti o vacanta de vis in insula Creta, unde mitul si legenda se intrepatrund pentru a oferi un colt de paradis tropical. Nu uita ca Agentia de Turism Viotop Travel prin programul Early Booking iti ofera un concediu in Creta, leaganul civilizatiei minoice si a ospitalitatii traditionale grecesti, unde te vei simti rasfatat, vei ramane cu momente memorabile si vei sti intotdeauna de ce revii. 

Sunny Beach vara 2013
Daca insula Creta este o destinatie mai indepartata si ai probleme la zborul cu avionul atunci poti alege o destinatie turistica mai apropiata cum este Sunny Beach din Bulgaria. Sunny Beach este cu adevarat o destinatie frumoasa si ieftina prin Early Booking Viotop Travel, dar in acelasi timp accesibila cu masina. Perla litoralului bulgaresc Sunny Beach este o statiune ce ofera totul in servicii de turism la preturi accesibile. Cele peste 800 de hoteluri ale statiunii, multimea de terase, restaurante, baruri, cluburi, discoteci ofera o viata de noapte plina de sunet si culoare, pentru toate varstele. In plus, Sunny Beach este gazda multor spectacole de moda si concursuri interactive pe plaja.

Plimbare romantica 
Plaja din Sunny Beach are o lungime de 8 km si o latime variind intre 30-60 m, acoperita cu un nisip auriu si fin ce se intinde in mare pe zeci de metri, foarte curata, fara alge, scoici sau mucuri de tigara ori diverse gunoaie. Apa marii este limpede, curata si linistita fara maree, cat de mult poti inainta in mare nu gasesti alge sau bolovani, simti doar nisipul fin, efectiv ai impresia ca te afli intr-un bazin cu apa sarata. Sporturile nautice reprezinta o adevarata placere si le poti practica din plin la Sunny Beach. Simti o tentatie irezistibila pentru wind-surfing, para-sailing, schi nautic sau scufundari. In plus poti practica sporturi pe plaja tenis, volei sau minigolf. O adevarata atractie pentru turistii de toate varstele este parcul de distractii Aqua Park cu peste 13 topogane cu apa si piscina.

Oferte Early Booking Sunny Beach
Statiunea Sunny Beach s-a format pe malul unui golf de o frumusete aparte, la nord de statiunea Nessebar, dupa numele vechiului oras antic simbol al culturii bulgare. Mandria statiunii sunt dunele de nisip fin ce se intalnesc indeosebi in partea sudica a statiunii si malul curat al marii. Linistea statiunii este asigurata de departarea de sosele principale si cai ferate, si de marile orase. Statiunea Sunny Beach mai este numita si “Children Beach”, datorita conditiilor deosebite de distractie si ingrijire a copiilor. In afara de factorii naturali precum climat bland, ape lipsite de flora si fauna daunatoare, plaje curate cu nisip foarte fin, aer curat, frumusetea parcurilor, sunt o sumedenie de factori creati de om, precum: bazine pentru copii, gradinite, acvaparcuri, locuri de joaca pentru copii, exista pana si restaurante cu meniuri speciale pentru copii, posibilitati de organizare a petrecerilor si concursurilor sportive pentru copii.

Griluri diverse Sunny Beach
Sunny Beach este raiul gurmanzilor, aici gasesti restaurante cu specific bulgaresc, cu specific european sau specific oriental poti incerca meniuri picante indiene, tailandeze, vietnameze sau chinezesti. In plus, poti degusta vitel, purcel, miel sau pui la protap pregatiti direct in fata ta. Sunny Beach este locul ideal pentru petrecerea lunii de miere, ai la dispozitie atatea locuri romantice ca sa nu mai vorbim de plimbatul cu trasura, parcuri, restaurante cu separeuri si multe alte atractii turistice. Din Sunny Beach poti face o sumedenie de excursii pe litoral, in diverse orase ale Bulgariei, sau poate chiar la munte. Alege o vacanta la mare prin programul Early Booking Sunny Beach oferit de agentia de turism Viotop Travel, pentru ca locurile sunt limitate. 

www.viotoptravel.ro
Viotop Travel prin programul Early Booking iti ofera cele mai frumoase destinatii de vacanta la cele mai mici preturi. Pe langa reducerile spectaculoase prin programele Early Booking, Viotop Travel ofera sejururi in tara si in exteriorul tarii, cazari la hoteluri din toata lumea cu confirmare imediata, pachete turistice tematice si pentru diverse evenimente, circuite cu autocar sau avion, croaziere, rezervari pentru bilete de avion low-cost si de linie, rezervari pentru bilete de autocar, asigurari medicale pentru turisti, dar si asistenta sau consiliere in alegerea destinatiei ideale oferite de o echipa de profesionisti in domeniu. In plus, te poti abona la newsletter ca sa primesti noutatile, ofertele si campaniile de reduceri Early Booking sau descarca aplicatia Viotop Travel din App Store sau G-play pentru telefoane mobile si tablete, prin intermediul careia esti la curent tot timpul cu cele mai noi destinatii turistice listate de Viotop Travel.

8 comentarii:

  1. Creta e fain pentru cateva zile, dar mai mult nu prea. E un pic pustiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele zone sunt destul de salbatice dar merita sa mergi pentru mai multe zile, ai ce vedea si au o retea turistica dezvoltata

      Ștergere
  2. Am fost in Creta, am stat doar 3 zile, nu am apucat sa ma bucur de toate aceste frumuseti, o sa mai merg, cu siguranta acum ca am citit la tine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creta intr-adevar este o destinatie turistica care merita mai multe zile si de mai multe ori :)

      Ștergere
  3. Zona salbatica? Is paduri pe acolo?

    RăspundețiȘtergere
  4. anul trecut am fost la sunny beach !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ai baut Zagorka pe plaja fara sa inviti un prieten ?? :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro