Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Relaxeaza-te in deplasare, casa ta e in siguranta

Mi-am adus aminte de o intamplare haioasa pe care am surprins-o pe camera de supraveghere video de curand. Am terminat de construit o casa acum un an la periferia orasului. Daca in timpul construitiei propriu-zise nu am locuit permanent in zona, ca o solutie pentru supravegherea materialelor si a meseriasilor am optat pentru instalarea unui sistem supraveghere video de la Master Security. Zis si facut, problema era ca trebuia ceva care sa acopere o suprafata mare de teren si casa, ceva care sa-mi satisfaca cerintele si nevoia de a supraveghea toata suprafata zi si noapte. Aveam nevoie de sistem de supraveghere care sa focalizeze toate laturile casei si a proprietatii, avand in vedere ca in stanga si dreapta aveam vecini si in fata gard cu poarta inchisa, in spate nu aveam pe nimeni, era doar teren viran plin de buruieni si palcuri de boscheti. Din lipsa de timp si buget am amanat amplasarea unui gard in spate pe mai tarziu.

Cu greu am putut sa ma decid asupra sistemului de supraveghere, dar intr-un final am ales un kit sistem supraveghere video DVR 5104H, 4 camere H673-CK40 si pot sa spun ca sunt satisfacut pe deplin pentru achizitia facuta. Dupa ce am studiat in detaliu oferta celor de la Master Security am decis ca sistemul ales este exact ceea ce doream. Fisa tehnica a kitului mai mult decat detaliata m-a convins dupa o scurta lectura. Kitul contine un DVR stand alone, 4 canale video, 1 canal audio, Dahua DVR5104H, 4 camerae supraveghere video exterior, 700 TVL, IR 40m, varifocala, Q-See H673-CK40, o sursa alimentare cu 4 iesiri protejate pentru CCTV, 12V/3A, 8 mufe BNC si 4 mufe alimentare 12 V pentru camere. Kitul de supraveghere video prin Dahua DVR 5104H iti ofera 4 canale video si unul audio, vizualizare si inregistrare in timp real, posibilitati multiple de setare a rezolutiei combinat cu un control facil al DVR-ului prin mouse sau internet si un consum mic de energie. Dupa montarea sistemului de supraveghere video ca orice om curios am asteptat cu nerabdare ca sa vad ce surprind in zona. 

Kit sistem supraveghere video DVR 5104H, 4 camere H673-CK40
Dezamagirea a fost mare, cateva saptamani nu s-a intamplat absolut nimic, am surprins doar cateva pasari, pisici, caini si vecinii, desi intr-un fel eram multumit ca nu am avut nici un eveniment neplacut, tanjeam totusi sa surprind ceva neobisnuit, pana intr-o dimineata cand s-a intamplat evenimentul. Abia m-am trezit si imi savuram cafeluta de dimineata, cand aud agitatie afara, initial am crezut ca sunt ceva vecini din zona care vorbeau mai tare, nu am bagat de seama si mi-am vazut mai departe de savuroasa cafeluta pana cand la un moment dat cineva a inceput sa bata in geam. Intrigat am mers sa vad ce se intampla, cine si pe unde a intrat in curte? Doar aveam poarta incuiata si gardul destul de inalt, imposibil de escaladat. Am mers sa deschid usa, ca sa vad ce se intampla si m-am trezit in fata cu o doamna mai in varsta foarte agitata care incerca sa-mi explice ca ea n-a furat nimic si se grabeste sa ajunga la servici, dupa cum mi-am dat seama ulterior, vorbea de o firma aflata la vreo cateva sute de metrii de mine. Femeia continua sa imi vorbeasca rapid si sa-si justifice prezenta in curte, am intrebat-o totusi pe unde a patruns in incinta si cu ce scop, dupa aprecierea mea era imposibil sa escaladeze gardul. In cateva cuvinte mi-a explicat ca ea munceste mult, doreste sa slabeasca si nemaiavand chef dupa munca sa mearga la sala sau sa faca miscare, ea a decis ca sa mearga pe jos la munca. Saraca femeie in dimineata respectiva a avut ghinion cu carul, a intarziat putin cu trezitul de dimineata si a decis sa nu renunte la mersul pe jos dar a intrat in panica ca intarzie si a luat o decizie mai putin obisnuita, a luat-o pe scurtatura, dar ga gresit din graba straduta ajungand intr-o fundatura. N-a mai avut timp sa se intoarca ca sa mearga pe traseul corect, a decis sa mearga inainte prin buruieni, pe langa gardul gradinilor, sperand ca la un moment dat o sa gaseasca o portita sau o potecuta care sa o scoata la strada principala. Adevarul e ca femeia arata destul de ravasita dupa aventura de dimineata, avea incaltarile pline de noroi, pantalonii erau plini de scaieti si alte plante agatatoare, dupa ce a razbit prin vegetatia uscata. Am ascultat-o cu interes pana a terminat istorisirea, apoi a inceput sa-si deschida poseta si plasa, ca sa-mi arate ca nu a furat nimic si ca este cinsitita. Stiam ca am montat sistemul de supraveghere video de la Master Security care inregistrat si a surprins tot, i-am confirmat ca totul este in regula si i-am deschis poarta sa-si continue drumul spre serviciu. Am intrebat-o totusi daca nu doreste sa utilizeze baia, sa se curete putin, dar a refuzat politicos, mi-a multumit, apoi a plecat in viteza. 

Dupa ce a plecat femeia, m-am intors la cafeluta, m-am asezat comod si am urmarit ce a inregistrat sistemul de supraveghere video, am revazut traseul doamnei din momentul in care a intrat in perimetrul camerelor de supraveghere. Intr-adevar doamna a intrat prin spatele terenului, apoi derutata a traversat pana la poarta. A avut ceva emotii cand a ajuns la poarta si a vazut ca este inchisa, a incercat cumva sa sara gardul dar fara succes. Apoi a comunicat prin gard cu o vecina care se pregatea sa plece cu masina. Au discutat cateva secunde prin gard, pentru ca in final sa se indrepte spre casa unde a batut in geam cu sfiala. Am zambit revazand intreaga aventura si m-am gandit ce simpatice sunt uneori femeile care vor sa slabeasca, i-au decizii destul de ciudate cum a facut doamna, continuand sa mearga pe un drum pe care nu-l cunostea, fara sa se gandeasca ca, poate drumul ales nu duce unde trebuie. Pentru mine a fost destul de amuzanta situatia trezindu-ma cu o femeie straina din senin in fata usii, dar cu siguranta, nu la fel de amuzata a fost doamna ratacita, care cred ca o sa tina minte aventura. Sistemul de supraveghere video de la Master Security si-a facut si inca isi face treaba, surprinzand tot ce misca in perimetru supravegheat. 

Kit sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06
Un sistem de supraveghere video iti ofera siguranta locuintei, te poti relaxa atat in concedii cat si in timpul serviciului. Intr-adevar echipamentele de supraveghere si alarma comercializate de Master Security merita toti banii. Ma gandesc sa inchiriez un alt spatiu de birouri intr-o zona mai buna a orasului si sa achizitionez un kit sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06 pentru siguranta. Kitul contine o centrala Antiefractie Jablotron PROFI JA 63KR, o tastatura fara fir JA-60FA, o telecomanda cu 4 butoane Jablotron RC-86, o sirena alarma Jablotron serie PROFI fara fir de interior UC-260, un contact magnetic, wireless, releu reed, Jablotron JA-60N, un detector de miscare PIR fara fir JABLOTRON PROFI JA-60P si un acumulator cu Pb fara intretinere,acumulator backup, 12V, 2.4Ah. Kitul sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06 mi se pare perfect pentru un spatiu de birouri, iar raportul calitate/pret foarte bun. In plus, este un sistem hibrid ce poate gestiona detectori cu fir si fara fir pentru o deplina libertate in alegerea elementelor de detectie si a modului de amplasare a acestora si se preteaza pentru instalari de tip "do it my self". Sistemul de alarma Jablotron PROFI JK-06 este avantajos pentru ca instalarea este simpla si neinvaziva, iar programarea si operarea usoara este accesibila la nivel de nespecialist. Autonomia mare a detectorilor pe baterii alcaline obisnuite il recomanda ca fiind cel mai fiabil sistem de alarma pentru spatii comerciale sau birouri.

Master Security
Echipa de profesionisti Master Security dispun de cunostinte, mijloace si experienta in domeniul mijloacelor de securitate. Sunt maestrii in servicii de supraveghere video, sisteme de alarma, video interfoane, automatizari porti si bariere auto, control acces si pontaj sau usi de garaj. Apeleaza cu incredere la serviciile lor, iar casa sau bunurile tale vor fi in deplina siguranta.

4 comentarii:

  1. Bine ca nu a trebuit sa dai socoteala in fata cuiva pe moment : Ce cauta femeia asta aici ? Cine e doamna? etc... Adevarul e ca o camera de supraveghere iti poate oferi destule ocazii de a-ti umple cateva clipe petrecute in imediata apropiere a casei.
    Oricum, merita...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai socoteala nu era cazul doar eram acoperit de camerele video :)
    Intr-adevar merita sa-ti instalezi un sistem de supraveghere video, te simti mult mai in siguranta din toate punctele de vedere si in caz de probleme ai dovada inregistrata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ce tare povestea! :)) chiar m-am amuzat! poate si doamna va citi la un moment dat artocolul! :))

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro