Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Redescopera-ti gradina cu Covera

Trezirea la viata a naturii in fiecare primavara iti provoaca un optimism debordant si o pofta de viata nemaipomenita. In fiecare an, luna martie vine cu o explozie de culori si miresme prin diversitatea florilor care ne inconjoara. La fiecare colt de strada, in piete sau florarii, suntem invitati sa cumparam flori pentru a le oferi femeilor din jurul nostru. Toate florile sunt extrem de frumoase si plac tuturor, singura problema care ne tine departe de ele in majoritatea cazurilor este pretul destul de mare la care sunt comercializate. Oare cati dintre noi, care locuim intr-un oras aglomerat, simtim nevoia de a avea o gradina proprie? Cred ca multi simt asta. O gradina se poate amenaja daca ai un petec de pamant pe langa casa. De asemenea sunt cazuri in care pe langa blocuri exista spatii in care putem amenaja o mica gradina. La fel cum putem amenaja o gradina suspendata, exact in balconul nostru, care sa ne ofere o oaza de verdeata in care sa ne relaxam in zilele calduroase de vara. 

Seminte de Cimbrisor
Oricum privim lucrurile ca sa ne redescoperim gradina bunicii trebuie doar sa vrem si sa avem putin timp in care sa putem amenaja si intretine o gradina exact pe gustul nostru. Sfaturi pentru gradinarit, informatii, seminte de legume si bulbi de flori gasim ieftin si la indemana in magazinul online Covera. Cunosc cazuri in care cunostinte au amenajat pe balcon o mini gradina de flori crescute in ghiveci, la fel cum in asemenea cazuri poti cultiva la ghiveci diferite plante aromate pe care le poti folosi proaspete la mancare. Poti cultiva seminte de cimbrisor atat in ghiveci cat si in gradina. In plus ai la indemana frunzele si partea superioara a lastarilor tineri pe care ii poti folosi la aromatizarea si condimentarea diferitelor mancaruri. Cimbrisorul are o aroma deosebita, puternica, fiind foarte apreciata in bucataria multor popoare. 

Seminte de Busuioc
La fel de bine se poate cultiva busuioc o alta planta aromata, cu frunze mari si crestere rapida a caror seminte se pot achizitiona online din magazinul Covera. Este cunoscut faptul ca procentajul de uleiuri volatile din frunzele proaspete de busuioc este mai ridicat, dar se poate utiliza atat proaspat cat si uscat la candomentarea mancarurilor. Cei care iubesc mancarurile picante si ardeiul iute, acesta se poate cultiva atat la ghiveci cat si in gradina. Am ramas surprins sa gasesc ardei iute cultivat in ghiveci la cunostinte pe balcon sau in mini gradini amenajate in jurul blocului. Interesant este sa achizitionezi seminte de ardei iute Etna ornamental din magazinul online Covera ce se poate cultiva la ghiveci. Tufa de ardei iute Etna ornamental este bogata si creste aproximativ 40 cm inaltime, iar ardeii au un gust foarte iute. Chiar merita sa cultivi si sa testezi ardeiul iute Etna, recomandat doar pentru cei care suporta iuteli extreme.

Seminte ardei iute Etna
Gradinaritul individual redevine popular, fiind in acelasi timp reconfortant si relaxant. Tot ceea ce ai nevoie in afara unui loc de pamant consta in seminte de legume de calitate, certificate si verificate pentru legume cu gust. Diversitatea semintelor de legume oferita de Covera iti da posibilitatea sa alegi cele mai bune, si cele mai potrivite legume pentru gustul tau si zona geografica in care urmeaza sa le plantezi. La fel de frumoase sunt florile care se pot planta atat in ghiveci dar si in gradina. Cele mai speciale, colorate si frumos mirositoare sunt gladiolele, crinii, zambilele si narcisele. 

Bulbi de Gladiole
O gradina cu flori este visul oricarei femei. O gradina in care sa te plimbi, sa te relaxezi si sa admiri minunatele flori multicolore. Gladiolele mi se par cele mai spectaculoase flori, ca forma, colorit si dimensiuni. Bulbi de gladiole se pot planta dupa trecerea pericoului temperaturilor scazute, la adancime de 15 cm si 10-15 cm fata de alte grupuri aflate la margine. Se recomanda plantarea esalonata a gladiolelor pentru a obtine flori pe o perioada cat mai lunga de timp. In plus, gladiolele se comporta foarte bine ca floare taiata cu o durata de viata destul de lunga. Bulbii de flori sunt un material vegetal foarte sensibil din punct de vedere al manipularii si al depozitarii. Avantajul vanzarii bulbilor de flori online consta in mentinerea lor in depozitele special construite pana la momentul transmiterii catre client, astfel rata de prindere fiind foarte mare. Bulbii de flori de vanzare pe site-ul Covera.ro sunt certificati, depozitati in spatii cu conditii speciale de temperatura si umiditate.

www.covera.ro
Covera.ro este magazinul online de care avem nevoie ca sa redescoperim gradina. Usurinta plasarii comenzilor online, dialogul direct cu un reprezentant, posibilitatea platii direct la curier si termenul scurt de primire a produselor comandate sunt o dovada de profesionalism.

9 comentarii:

  1. Sunt superbe gladiolele acelea, ca un vis frumos de gradinarita :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Pe post de planta decorativa sau pentru ardei iute langa mancare?

      Ștergere
    2. tu, ca si planta decorativa. am avut candva, si era atata de frumos. dar a murit. ca florile nu-mi plac, dar asta e super simpi.

      Ștergere
  3. chiar am cumparat anul trecut trandafiri de la covera si am fost fost multumit ! anul acesta nu am cumparat nimic , dar l-am directionat pe unchiu sa cumpere cateva masini si unelte , nu de alta , dar le folosesc si eu :D si stiu ca-s rezistente !

    RăspundețiȘtergere
  4. masinile si uneltele ma atrag mai mult

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro