Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara si analizele de rutina

Sanatatea este cel mai de pret lucru pe care-l avem si trebuie sa ne ingrijim de ea intotdeauna. Trebuie sa fim constienti ca boala, virusii sau cancerul nu fac diferente in functie de statut social, de inteligenta, de cati bani ai in conturi sau alte criterii. Atacul vine subit cand te astepti mai putin si de cele mai multe ori o boala care-i descoperita prea tarziu este mai greu de vindecat sau poate sa fie chiar fatala. In general pentru a ne mentine intr-o forma buna din punct de vedere al sanatatii este foarte importanta preventia, dar mai ales sa facem controale medicale regulate. Sunt inca bine ancorate in mentalul colectiv leacurile babesti ca o reminiscenta a vremurilor in care medicina se facea in mod amator. Acum stiinta si tehnologia medicala au avansat atat de mult incat poti depista si diagnostica orice boala printr-un control medical, fara sa mai fie nevoie ca sa apelezi la vraci si leacuri babesti, care de cele mai multe ori nu au niciun efect curativ. O clinica noua cum este Hilmi Medical Center, dotata cu aparatura medicala de ultima generatie in care isi desfasoara activitatea medici cu experienta mare, unde poti sa faci diferite investigatii sofisticate, poti primi un tratament bazat pe analize concrete, este de preferat leacurilor babesti.

Hilmi Medical Center
Daca facem o incursiune in istorie observam ca omul a fost preocupat de sanatate, tratamente medicale si masuri de preventie inca din cele mai vechi timpuri. O masura de preventie din punct de vedere nutritional o observam propovaduita de marile religii prin post. Postul in general are rolul de a echilibra intr-o mica sau mai mare masura alimentatia, aportul de nutrienti, vitamine si minerale din organism. Astazi putem face un consult la un medic specialist nutritionist care ne poate prescrie un regim alimentar bazat ce analize concrete, fara sa mai fie nevoie ca sa tinem post religios. 

Pachet analize medicale Hilmi
Primavara multi dintre noi simtim o dereglare a ritmului biologic, denumita popular astenie de primavara. De cele mai multe ori starea de astenie de primavara dispare dupa o anumita perioada. Dar ce ne facem daca in spatele acestei astenii de primavara se ascund simptome ale unor boli mai grave fara se ne dam seama. Lipsa de apetit, somnolenta, oboseala acuta, chiar daca se incadreaza simptomatic in astenia de primavara, pot sa fie simptome pentru alte boli, prin urmare in fiecare primavara este recomandat sa facem cate un set de analize complete. Clinica Hilmi ofera in aceasta primavara un pachet de analize medicale complete la cel mai mic pret de pe piata. Pachetul include consultatie medicina interna + set de analize: colesterol total, uree serica, TGO, TGP, calciu total seric, creatinina serica, VSH, hemoleucograma completa, glicemie, bilirubina directa si indirecta, electrocardiograma, masurarea tensiunii arteriale + interpretare analize de catre un medic specialist. Daca optezi pentru pachetul de analize medicale de la Clinica Hilmi, poti afla nivelul colesterolului astfel se poate preveni riscul de infarct miocardic si arteroscleroza. Analizele pentru uree sunt necesare pentru descoperirea afectiunilor renale. Analizele pentru creatina serica determina nivelul creatinei in tesutul muscular. Infectiile in organism sunt identificate cu ajutorul analizei VSH. Afectiunile ficatului sunt descoperite cu ajutorul analizelor TGO. Bolile hepatice sunt identificate cu analizele TGP. Disfunctiile paratiroidiene sau bolile renale pot fi identificate cu ajutorul analizei Calciului Total Seric. Hemoleucograma este un test care poate furniza diagnostice pentru numeroase boli. In plus, ca sa beneficiezi de pachetul de analize medicale, trebuie doar sa completezi formularul online de pe situl clinicii Hilmi.

Servicii rejuvenare faciala Hilmi
Spre sfarsitul primaverii vin zilele insorite si calduroase, cand mergem la plaja. In prezent cand cunoastem atatea lucruri despre efectul nociv al razelor solare ultraviolete asupra pielii ar trebui sa ne protejam mai bine si sa acordam o atentie sporita expunerii la soare. Crudul adevar este ca orice schimbare de textura la nivelul pielii descoperim, trebuie sa mergem de urgenta la un consult dermatologic. Centrul medical Hilmi ofera pacientului cu afectiuni dermatologice un tratament in ansamblul afectiunilor sale, pentru ca pielea indica in multe cazuri perturbari si la alte niveluri. Prin urmare, pentru un tratament dermatologic eficient primul pas este identificarea cauzei. Medicii specialisti de la clinica Hilmi poseda o expertiza bogata in diagnosticarea si tratarea oricaror boli dermatologice. Serviciile medicale in clinica Hilmi cuprind consultatii si tratamente dermato-venerologice (acnee, eczeme, tumori, veruci, alopecie, vegetaţti, nevi, boli cu transmitere sexuala), chirurgie dermatologica si tratamente dermato-estetice. In plus, la clinica Hilmi poti beneficia de tratamente pentru toate afectiunile dermatologice care pornesc din organism, dar si tratamente pentru tenul afectat de factorii externi.

www.hilmi.ro
Toata luna martie Clinica Hilmi organizeaza un concurs intitulat generic “Redescopera-te!”. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti povestea ta la adresa hilmimedicalcenter@gmail.com prin care sa-i convingi ca ai nevoie de ajutor specializat si poti beneficia de sfaturi de la un nutritionist, psihoterapeut, endocrinolog, stomatolog si multi alti specialisti, fara niciun cost. Castigatorul va putea accesa orice serviciu medical existent in clinica Hilmi Medical Center pentru a ajunge la rezultatul care ii va schimba viata in bine. Recomand sa apelezi cu incredere la pachetele si serviciile oferite de Hilmi Medical Center care acopera o arie larga de discipline medicale in cadrul carora lucreaza o echipa de medici specialisti care cred in solutionarea problemelor de sanatate, indiferent de gradul lor de complexitate. Toate aceste lucruri sunt disponibile la costuri rezonabile in Hilmi Medical Center.

4 comentarii:

  1. Intotdeauna am considerat ca este mult mai usor sa previi decat sa tratezi, asa ca aceste consulatii preventive sunt extrem de importante, cat despre dat timpul inapoi... e nitel cam dificil :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am trait pe propria-mi piele si de atunci m-am invatat ca preventia este mai buna decat sa suferi.

      Ștergere
  2. numai sa stii ce sa previi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai asta-i ideea, trebuie sa-ti faci analizele periodic ca sa stii ce sa previi. Verifica pachetul de analize medicale de la Clinica Hilmi ca sa vezi ce analize se fac si pe urma in functie de rezultate vei stii ce sa previi :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro