Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara afara, primavara in casa cu ArtDecoZone

Civilizatia umana in complexitatea si dezvoltarea ei, este strans legata de arta decorativa, amenajarile interioare si manifestarile artistice. Inca din cele mai vechi timpuri observam legatura stransa intre arta decorativa, amenajari interioare si lux, aceasta dualitate o regasim asemenea simbolurilor filozofiei orientale Yin si Yang, astfel incat cuplul “Arta decorativa si Lux”, exista intr-un echilibru perpetuu, nu pot fi separate si constituie dinamica evolutiei civilizatiei umane. Conceptul de Arta decorativa este destul de larg raspandit si depinde foarte mult de cum il privim si cum ne raportam la el fiecare dintre noi. Daca ne raportam la istoria artei decorative, amenajarilor interioare si a civilizatiei umane, observam o atentie deosebita acordata decoratiilor interioare cum sunt cele din palatele regale si locuintele potentatilor din Micene, Grecia Antica sau Imperiul Roman. Contactele dintre civilizatii au facut posibile schimburile si influentele reciproce din toate punctele de vedere, fiind evidente inclusiv in arta decorativa si amenajarile interioare. Situatia legaturii stranse dintre arta decorativa, amenajarile interioare si lux, o regasim si la romani, desi cu unele intermitente cum ar fi perioada comunista, cand arta decorativa a fost confiscata de propaganda proletara si de partid, dar dupa revolutie, o evolutie este evidenta in societatea noastra. Interesul crescut pentru arta decorativa si amenajari interioare la romani se regaseste chiar si in perioadele de criza economica si tulburari politice, mai ales in ultimii ani, cand dezvoltarea si ieftinirea tehnologiei prin preturile practicate, amenajarile si decoratiile interioare sunt accesibile unui segment tot mai larg din populatie.

Dormitor matrimonial
O initiativa remarcabila si in acelasi timp utila o gasim la ArtDecoZone aceea de a oferi arta decorativa, amenajari interioare si lux clientilor care apreciaza si doresc acest lucru, mai ales ca romanii sunt mari consumatori de lux, parca am avea toti inscris in codul genetic nevoia de lux si servicii premium. ArtDecoZone ofera servicii premium de amenajari interioare, decoratiuni interioare, mobilier la comanda si design 3D, cu personal angajat specializat in finisaje de calitate, obisnuiti cu munca pe proiecte personalizate, cu experienta in a amenaja lucrari pe baza de proiect.

Biblioteca
Ramai placut impresionat de portofoliul celor de la ArtDecoZone, nici nu-ti poti inchipui ce pot face dintr-un apartament vechi, pe care-l pot transforma intr-un apartament cu un super-interior de lux. Totul incepe cu un proiect 3D, discutat si executat conform cu preferintele clientului din punct de vedere coloristic si stilistic. Ulterior se trece la punerea in practica a proiectului. Urmeaza demolarile si pregatirea apartamentului pentru executia noilor amenajari interioare si decoratii conform cu proiectul 3D. La proiectul din imagini au fost refacute toate instalatiile electrice, termice si sanitare, s-au schimbat pardoselile, tavanele au fost redecorate si aplicate cu gipscarton, peretii si pardoseala cu gresie, faianta, tapet si zugraveli noi cu diferite tipuri de vopseli decorative. La final a fost montata mobila executata la comanda in atelierul ArtDecoZone. Dupa terminarea lucrarilor de amenajare si decorare interioara de catre echipele ArtDecoZone, rezultatul este cu adevarat spectaculos, a iesit din mainile lor un apartament extravagant in care luxul este evident in fiecare coltisor.

Bucatarie
Cu adevarat spectaculos este sa vezi proiectul gata la cheie, nimic nu mai aminteste de vechiul apartamanet cu 3 camere care acum este compartimentat in living, bucatarie deschisa, dormitor matrimonial, dormitor oaspeti cu functie de birou, baie matrimoniala, baie serviciu si hol intrare. Amenajarile interioare s-au executat in tonuri de mov, fundal alb, negru si crem, dar ce a iesit este exceptional. Asta inseamna un proiect de amenajari interioare si decoratiuni la cheie finalizat de ArtDecoZone, cu o durata de executie de numai cateva saptamani.

Baie matrimoniala de lux
Amenajarile interioare si decorative sunt o adevarata arta promovata de ArtDecoZone ca un opus la vulgaritate, venind in intampinarea clientilor cu proiecte 3D si informatii utile in realizarea celor mai frumoase visuri. ArtDecoZone incearca sa vina in sprijinul tuturor clientilor introducandu-i intr-o comunitate elitista, oferind emotii artistice, comunicare estetica, lux si extravaganta, prin cele mai spectaculoase proiecte de amenajari si decoratiuni interioare.

www.artdecozone.ro
Cred ca cea mai buna, eficienta si ieftina solutie, cand vrei sa faci renovari sau amenajri interioare, este sa pariezi pe ArtDecoZone, un atelier care ofera servicii de design all inclusive, de la proiect, amenajare, mobilare la decorare, toate la preturi accesibile oricarui buzunar. Ca sa te convingi de profesionalismul celor de la ArtDecoZone, arunca o privire peste portofoliul lor si vei ramane cu siguranta surprins de creativitatea, indemanarea si calitatea serviciilor oferite, asa poti afla cum poti avea primavara afara si primavara in casa, in acelasi timp. Daca ai de executat amenajari interioare sau pur si simplu vrei sa-ti redecorezi locuinta cere cu incredere o oferta ArtDecoZone.

4 comentarii:

  1. Desi urasc perioada renovarilor si ultima oara am zis ca nu mai facem nimic, niciodata in casa, jur ca dupa ce le-am vazut portofoliul, maine m-as apuca de treaba! Bani sa am ca specialisti avem! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare e designul 3D chiar as vrea sa vad un design 3D initial facut de ArtDeco si cat de bine l-au pus in practica mesterii :)

      Ștergere
  2. ce bine ar fi sa ne decoram casa in fiecare anotimp !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro