Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cumparam online ca sa petrecem mai mult timp offline

Cartea tiparita a avut o evolutie interesanta, de la prima Biblie tiparita de Gutenberg in 1455 pana astazi. In secolul XX cartea tiparita a cunoscut o adevarata explozie, editurile si tipografiile au cunoscut epoca lor de glorie. Multe carti s-au tiparit in milioane de exemplare, traduse in majoritatea limbilor lumii, au ajuns la tot atatia cititori. La acest lucru nu se putea ajunge daca evolotia tehnologiei si in special ieftinirea tehnologiei a facilitat ca pretul de tiparire a cartilor sa fie din ce in ce mai mic. Astazi nu exista locuinta in care sa nu gasesti cateva volume de carti intr-o biblioteca personala. In ultimii ani situatia s-a schimbat radical, in ciuda faptului ca observam o ieftinire continua a cartii tiparite, acestea sunt inlocuite de cartile electronice tot mai mult. Ieftinirea tehnologiei informatice face posibila si mai accesibila informatia la un pret mai mic decat a ajuns astazi sa fie o carte tiparita. Cred ca intr-un viitor destul de apropiat cartea tiparita o sa devina o rarirate si o sa-i creasca din nou pretul, iar cei care au in posesie o biblioteca mai maricica vor detine cu adevarat o mica avere.

Cele mai mari reduceri de pret 
O evolutie asemenatoare o observam la librarii, care au avut o perioada de glorie in secolul XX cand era o librarie pe fiecare strada. Astazi librariile s-au mutat majoritatea in mediul online, iar cele care au rezistat offline s-au trasformat in papetarie, in care mai gasesti foarte putina carte tiparita. Daca doresti sa achizitionezi o carte buna, este contraindicat sa bati orasul in lung si-n lat sa cauti cartea in librarii. In schimb cel mai simplu si usor este sa comanzi volumul dorit dintr-o librarie online cum este libraria virtuala Elefant.ro, ce ofera o experienta complexa de shopping cultural online. Libraria virtuala Elefant este o platforma moderna, prietenoasa si accesibila de cautare/cumparare de carte. In plus gasesti cea mai ieftina carte in libraria Elefant, de fiecare data cand pasesti virtual in librarie este imposibil sa nu achizitionezi o carte buna la un pret promotional.

Pachet - Enciclopedia Universala Britannica + Dictionar Universal Ilustrat al Limbii Romane
Am ramas placut surprins sa descopar la un pret exceptional in libraria Elefant, un pachet compus din Enciclopedia Universala Britannica si Dictionar Universal Ilustrat al Limbii Romane. Este incredibil pretul pentru cele 16 volume ale Enciclopediei si cele 12 volume ale Dictionarului Ilustrat. Acum iti poti completa biblioteca cu cateva volume de carte fabuloase si valoroase. In plus ai asigurat transport gratuit pentru cea mai valoroasa comanda de carte pe care o poti face din libraria virtuala Elefant. Poti achizitiona si separat volumele Enciclopediei Universale Britannica la o reducere spectaculoasa de pret de -40%. Sincer, eu as achizitiona Enciclopedia completa pentru ca se adreseaza unui public foarte larg si eterogen in privinta gusturilor si a preferintelor, aceasta noua enciclopedie aduna intre cele peste 5 500 de pagini mii de articole esentiale si relevante care acopera informatii actualizate de cultura generala, dar si evenimente de ultim moment din lume. Enciclopedia cuprinde dezbateri si articole ample din arta, stiinta, literatura filosofie, istorie, geografie, tehnologie si religie, si raspunde rapid si precis doreintei generale de informare. In plus gasim in Enciclopedia Universala Britannica cele mai recente harti ale tarilor lumii, un tabel cu laureatii Premiului Nobel, alaturi de numeroase planse si ilustratii sugestive, dar si peste 1 000 de articole care vizeaza realitatile romanesti. Aproape o poti achizitiona gratis din libraria virtuala Elefant. Grabeste-te stocul este limitat.

Enciclopedia Concisa Britannica
Un alt volum de referinta pe care-l gasesti la un pret exceptional in libraria Elefant este Enciclopedia Concisa Britannica. Enciclopedia Concisa a devenit in timp sursa suprema de referinta pentru toate domeniile de informare, la orice varsta, acasa sau la birou. Contine peste 28.000 de articole, ordonate alfabetic. Fiecare articol variaza intre 50 si 1.000 de cuvinte, intreg textul continand peste 2,6 milioane de cuvinte. Informatiile sunt completate si exemplificate cu peste 2.000 de imagini, respectiv, 1.800 de fotografii, 190 de carti, 150 de schite si 30 de tabele iar 5% din volumul lucrarii reprezinta articole despre realitati romanesti, concepute de autori din Romania. La fel ca Enciclopedia Universala, Enciclopedia Concisa acopera toate ariile cunoasterii intr-o selectie riguroasa. Pretul si reducerea de -40% la care o poti achizitiona din libraria virtuala Elefant, sunt extrem de atractive pentru o carte atat de valoroasa.

www.elefant.ro
Reducerile si promotiile la carte tiparita din libraria virtuala Elefant sunt cu adevarat spectaculoase si incredibile. La fel de spectaculoasa este si transformarea Elefant.ro care a traversat un proces de rebranding cu scopul de a alinia noua identitate vizuala la pozitionarea actuala. Elefant.ro s-a metamorfozat din librarie online in mall online pentru intreaga famile, odata cu lansarea noilor categorii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Recent au introdus o noua categorie de cosmetice. Trebuie sa vezi noul mall online Elefant.ro si preturile extrem de mici la care poti face cumparaturi online. Mall-ul online Elefant.ro este o alternativa eficienta atat pentru cumparaturile online cat si pentru cele offline, pentru ca aici gasesti preturi bune si promotii la toate articolele. Cumparand din mall-ul online Elefeant.ro economisesti bani si timp, si desigur iti ramane mai mult timp liber pentru activitati offline.

9 comentarii:

  1. eu nu gasesc carti de istorie pe limba maghiara. si bat internetul in lung si n lat, ca nu vreau sa platesc curieratul din ungaria. si nici la astia pe site nu vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand sa le trimiti o informare poate se rezolva si-ti pot aduce la comanda, ieftin.

      Ștergere
    2. Buna idee.O sa incerc!

      Ștergere
  2. eu astept niste reduceri la dex si doom , in limba romana :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca or sa vina reduceri si mai mari la cartea tiparita

      Ștergere
  3. Eu cumpar aproape totul online. Iar la capitolul carti gasesc mereu oferte foarte bune pe elefant.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar au lansat acum niste campanii de reduceri la carti atractive.

      Ștergere
  4. tot cartile raman "stampila" cand auzi de elefant

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro