Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Chiar si natura sarbatoreste iubirea, ne vedem la Mondialul de la Rio

Natura se trezeste la viata si sarbatoreste iubirea in fiecare primavara, indemnand pe toata lumea sa sarbatoreasca iubirea. Dar multi dintre noi sunt cu gandul la evenimentul anului care se desfasoara in Brazilia, la Rio de Janeiro, un campionat mondial de fotbal la care aproape ne-am calificat. Cat de mult ne dorim sa ajungem la Rio si ce buna ocazie aveam daca se califica Romania, consoartele noastre nu aveau niciun argument impotriva unei vacante cu baietii la Mondialul din Brazilia. Dar acum trebuie sa gasim urgent o solutie salvatoare. Trebuie sa-i oferim partenerei o alternativa placuta pe care sa nu o poata refuza, dar in acelasi timp destul de ieftina ca sa nu-ti afecteze bugetul destinat mondialului din Brazilia. Oricum privim lucrurile daca ne gandim ca o sa fie perioada de vara cand vrem sa mergem la mondial, ar trebui sa gasim ceva de plaja ca sa-i oferim partenerei cadou. Cred ca cel mai potrivit este sa-i facem cadou cateva costume de baie ca sa-i mangaiem orgoliul si sa-i oferim posibilitatea sa se imbrace in fiecare zi cu alt costum de baie, cand o sa mearga la plaja cu prietenele. Strategia pana acum este simpla. Dupa ce am identificat cadoul urmeaza sa-l achizitionam de pe internet, pentru ca nu cade sa te duci intr-un magazin de lenjerie intima feminina si sa cauti acolo costume de baie. 

Costum de baie Andrea Black
Cauti pe internet un magazin online de lenjerie intima cum este SevensSins si te arunci cu click-ul in categoria costume de baie. Alegi cateva modele aflate la promotie si pe urma incepi sa faci o selectie in functie de aspect si culoare. Nu care cumva sa faci greaseala sa achizitionezi trei modele identice, pentru ca iti poti lua adio de la mondialul din Brazilia. Identifici un costum de baie Andrea Black de la Marko, din doua piese cu cupe cu push-up detasabil. Acum nu ne batem capul cu ce semnifica push-up oricum nu gasim explicatii nici in specificatiile tehnice ale costumului de baie, probabile e ceva ce face ceva. Sutienul se prinde dupa gat si slipul este prevazut cu elastic, iar materialul este o combinatie intre poliamida si elastan. Inspectezi costumul de baie Andrea Black si observi ca este o tinuta sexy si lejera, iti imaginezi cum toate privirile prietenelor partenerei o vor inspecta la fel si daca esti satisfacut il adaugi in comanda. Reducerea de pret semnificativa de -50% si culorile uni ale costumului de baie ce emana bun gust si eleganta, sunt argumente pentru o achizitie de efect.

Costum de baie Carla
Urmeaza sa executi acelasi lucru cu un costum de baie Carla, tot de la Marko, din doua piese cu slip clasic si cu cupe cu push-up detasabil. Il scanezi ca totul sa fie in regula si daca ajungi la concluzia ca este o tinuta eleganta pe plaja pentru partenera ta, il adaugi in cosul de cumparaturi din magazinul online SevenSins. Ramane sa alegi ultimul costum de baie din colectia de trei si rezolvi o parte din problemuta. Privirea iti cade pe un costum de baie Alexa Black+White, de la Marko, din doua piese cu slip clasic si cupe cu push-up. Din specificatii reiese ca sutienul nu are push-up detasabil, dar nu cred sa fie o problema aspectul asta. In rest, sunt aproape identice, difera doar culoarea si un pic modelul. Ce-i drept, parca modelul de costum de baie Alexa in doua culori este o incantare pentru privire. Dar o sa ai ocazia sa-l admiri pe partenera dupa ce te intorci de la mondialul din Brazilia.

Costum de baie Alexa
Aproape am finalizat comanda cand sesizam ca am uitat sa verificam marimile. Asta-i cea mai mare problema cu care se poate confrunta un barbat in cazul acesta. Cred ca nu exista un microbist adevarat care sa tina minte sau sa stie marimile partenerei. Intrezarirea unui esec de proportii universale ne face sa cautam inca o solutie salvatoare. Te avanti virtual in magazinul online SevensSins poate gasesti un indiciu salvator. Intr-adevar solutia este pe fiecare pagina unde-ti atrage atentia un banner din care afli ca inceputul lunii martie este marcat cu deschiderea noului Showroom Sevensins din Str. Orzari, nr 3, sector 2 – la intersectia strazilor Calea Calarasi cu Delea Veche. Rapid ii faci localizarea pe harta si observi ca este destul de accesibila locatia.

www.sevensins.ro
Asadar, prin noul Showroom, SevenSins isi propune sa-si intampine clientii intr-un cadru intim si placut, propice achizitionarii de lenjerie intima. In plus, spatiul permisiv, sutele de produse expuse, cabinele de proba spatioase, la care se adauga o experienta de peste 4 ani a colectivului in consilierea clientilor, te conving ca este oportun sa le faci o vizita. Faci rost de un sutien si un slip curate, din garderoba partenerei, si dai o fuga cu ele la showroom ca sa identifici marimile. In timp ce consiliera iti rezolva problema cu marimile si-ti aduce produsele gata ambalate, te poti relaxa cu o cafea in zona de relaxare a clientilor din Showroom. Cu cadoul pregatit si un buchet mare de trandafiri iti astepti partenera. Exact in momentul de maxima euforie si bucurie ii aduci la cunostinta ca vei merge cu baietii la Mondialul de la Rio. Cu siguranta o sa accepte acest mic compromis si nu ne ramane decat sa ne vedem la Rio pe stadionul Maracana.

10 comentarii:

  1. push up impinge sus tatele care defapt nu exista

    RăspundețiȘtergere
  2. mai dar ce poze ne alegi! esti specialist !

    RăspundețiȘtergere
  3. ce natura..... lete ! costumele astea au puterea sa schimbe in bine orice corp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Costumele iti fura ochii sau iti directioneaza privirea unde trebuie :)

      Ștergere
  4. Costumul precu,... un costum da prima tipa e superba:)))

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro