Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cadouri de primavara de la ABD Computer

Infinitatea universului a fost si este o piatra de hotar pentru stiinta si tehnica actuala. Multi cercetatori au incercat sa dezlege tainele formarii universului, la fel cum au incercat sa descopere o modalitate de a putea calatori in timp, atat in trecut cat si in viitor. O calatorie in timp prin teleportare este la fel de spectaculoasa si incitanta precum am putut-o vedea in ecranizarile SF ale filmelor americane de mare succes. Levitatia, depasirea vitezei luminii, teleportarea in timp si spatiu, raman inca pietre de hotar peste care omenirea trebuie sa treaca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat. Ne putem lasa prada imaginatiei momentan, ca sa calatorim in timp cu vreo 200 de ani in urma, dar totul ramane la nivelul imaginatiei. Oricat de spectaculoasa si incredibila este o calatorie in timp, probabil ca, in viata noastra, un asemenea demers nu o sa se poata realiza. Oricat vom visa la calatorii in timp suntem din pacate ancorati in realitatea cotidiana, care imbraca o cu totul alta forma. O realitate in care timpul e prea scurt, muncim enorm de mult si traim intr-un stres continuu. 

Promotii ABD Computer
Primavara, un anotimp atat de frumos, cand natura revine la viata, te umplii de optimism si iti vin idei geniale. Poate vrei sa-ti incepi o afacere pe cont propriu, sau poate o ai deja dar vrei sa imbunatatesti mai mult dotarile cu aparate electronice din birou, pentru a usura munca colectivului si a eficientiza, cu un buget mic desfasurarea zilnica a activitatii. In cazul acesta, primvara este un anotimp prielnic si ideal in a oferi cadouri utile atat afacerii tale cat si persoanelor dragi din jurul tau. Cele mai tari cadouri practice si utile le gasesti in oferta magazinului online ABD Computer, unde gasesti la cele mai mici preturi de pe piata, laptopuri second, monitoare second, calculatoare second si alte device-uri second. ABD Computer este cel mai mare magazin online de produse electronice second din Romania.

Monitor second hand HP LA2205wg
Trebuie doar sa parcurgi virtual oferta variata din magazinul ABD Computer si cu siguranta vei identifica cele mai practice, utile si ieftine cadouri pe care le poti achizitiona. Cu un buget mic poti sa-ti echipezi un birou cu tot ce ai nevoie de la ABD Computer, poti sa cumperi si sa-ti schimbi device-urile de acasa, care s-au vechit, in loc sa-ti faci update de componente. Este mult mai simplu si usor sa achizitionezi produsul complet. Am ramas surprins de pretul mic la care poti achizitiona un monitor second hand HP LA2205wg 22 inch 5 ms, un model performant pe care-l poti utiliza cel putin 5 ani de acum inainte. Ecranul este de tip LCD TFT, cu rezolutie de 1680x1050 pixeli si un contrast dinamic de 1000:1. Alte specificatii tehnice sunt luminozitate 250 cd/mp, unghi de vizualizare orizontal/vertical de 160/160 de grade, timp de raspuns de 5 ms, dimensiune punct 0.282 mm si o reproducere a culorilor de 16.7 milioane. In plus, este prevazut cu 1xVGA, 2xUSB si 1xDVI, la fel ca marea majoritate a monitoarelor actuale, in schimb diferenta o face pretul mic la care-l poti achizitiona.

Calculator second hand HP Elite 8000
Monitorul second HP merge de minune impreuna cu un calculator second hand HP Elite 8000 Quad Core Q9500 2.83 GHz 4GB DDR3 160 GB Tower. Remarcabil la calculatorul HP din oferta ABD Computer este faptul ca intrece in performante majoritatea laptopurilor noi de pe piata. Calculatorul HP are un procesor Intel Quad Core cu 4 nuclee, 2830 MHz si cache L2 de 6144 kb. Cu o memorie RAM de 4 GB de tipul DDR3 si un hard de 160 Gb cu interfata SATA si viteza de 7200, calculatorul HP este cu adevarat un competitor performant. Calculatorul HP Compaq 8000 Elite este proiectat pentru a satisface nevoile întreprinderii de calcul, de la cicluri de viata indelungate la imagini hardware si software stabile, aceasta platforma ofera tehnologia necesara. Cel mai atractiv la calculatorul HP este pretul la care il poti achizitiona de la ABD Computer, un pret fara concurenta pe piata de calculatoare.

Laptop second hand HP 8440p 
Ne-am obisnuit cu mobilitatea, prin urmare un cadou apreciat este un laptop second hand HP 8440p 14 inch i7-M640 2.8GHz up to 3.46GHz 4GB DDR3 320 GB. Laptopul HP este echipat cu un procesor Intel Core i7, cu memorie RAM de 4 Gb DDR3, un hard de 320 GB si 7200 rpm. Alte specificatii sunt placa video integrata, unitate optica DVD-RW, LAN, bluetooth, wireless, webcam, cititor de carduri, microfon si difuzoare integrate. Alimentarea se face cu baterie Li-Ion cu 6 celule si este prevazut cu porturi standard ca marea majoritate a laptopurilor aflate in uz. Pe langa performanta tehnica, laptopul HP din oferta ABD Computer se poate cumpara la un pret fara concurenta pe piata de laptopuri. Un laptop HP performant este un cadou perfect pentru oricine.

ABD Computer
Toate produsele electronice comercializate de ABD Computer provin din leasing IT, iar calitatea produselor, atat tehnica cat si fizica, este exceptionala. Chiar daca este ipotetic ca sa facem o calatorie in timp si cine stie daca o sa fie vreodata posibila o astfel de calatorie, in mod cert ABD Computer este la un click distanta cu produse de calitate la preturi minimale si te asteapta in fiecare zi cu cele mai tari oferte de pe piata. 

9 comentarii:

  1. Un laptop second hand mi-ar trebui si mie pentru ca al meu a scos fum si... gata. Si cum unul nou e prea scump asta este solutia ideala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laptopurile second sunt chiar accesibile la pret, merita unul cu o mica garantie si sistem de operare cadou.

      Ștergere
  2. apoi....nus...laptop second hand....da de gandit daca merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de configuratie si pret. Gasesti laptop second hand destul de bun, care merita.

      Ștergere
  3. Ala la care ai linkul pare destul de bun. I7...dar nu stiu daca eu is numai proasta, dar unde e pretul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca intr timp a fost vandut. Pretul era foarte bun :)
      Poti alege altul ...

      Ștergere
  4. ce e bun se vinde repede !

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place oferta voastra pentru laptopuri.
    Acum e toamna ce pregatiti pentru Halloween si Black Friday?
    Stiti ca sunt ieftiniri mari in aceasta perioada iar cei cu bani pusi deoparte pot achizitiona produse in special electronice mai ieftine in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro