Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Aparatura moderna de dirijare a traficului rutier

Instalatiile moderne de dirijare a traficului rutier de tip VSF au fost create pentru a satisface cerintele fata de cele mai moderne tehnici de dirijare a circulatiei, luand in considerare si posibilitatile financiare ale tarii noastre. Aceste deziderate au putut fi realizate prin utilizarea celor mai moderne si fiabile unitati electronice, microprocesoare INTEL pe de o parte si pe de alta parte conceperea unor instalatii de constructie modulara care permite alinierea la dimensiunile intersectiei si la cerintele tehnicii traficului rutier.

Instalatiile de tip VSF-12, VSF-24 si VSF-36 sunt capabile sa dirijeze 12, 16 respectiv 36 grupuri de semnalizare. In cazul instalatiei VSF-36, la instalatia standard pot fi conectati 24 detectori si canal cu 12 butoane (cu unitate de extensie de inca 64 intrari), este capabila sa dirijeze trei intersectii independente, iar in caz de solicitare permite ca echipamentele care functioneaza coordonat, sa functioneze si independent (toate semafoarele stinse, galben intermitent, program fix, in functie de valorile de trafic etc.).

Instalatia VSF-24 asigura aceleasi servicii pentru doua intersectii. In cazul unei solicitari sporite a intersectiei, se poate folosi intreaga capacitate a instalatiei pentru o singura intersectie.

Instalatiile se pot programa simplu cu ajutorul calculatoarelor compatibile IBM-PC. Pentru modificarea programelor si intretinere se pot folosi calculatoare portabile.

Aceste instalatii sunt capabile sa satisfaca atat cerintele obisnuite de dirijare semaforizata (dirijare automatizata, functionare multiprogram, programe flexibile functie de valorile de trafic, functionare coordonata a semafoarelor), cat si cerinte speciale (retea telefonica sau unde radio, acordarea prioritatii imediate pentru autovehicule de transport in comun, coordonare radio, inregistrarea, stocarea si reproducerea grafica a datelor de trafic, simulare pe ecran a traficului).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro