Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Shopping online varianta perfecta pentru cumparaturi

Viata fiecarui om este plina de surprize pe care nu le poti anticipa niciodata. De cele mai multe ori, soarta te trimite in locuri in care nu ai visat vreodata ca o sa ajungi sau ca vei locui acolo pentru o perioada de timp. Cel mai rau este cand te duci intr-o tara straina si nu cunosti limba iar populatia locului nu cunoaste vreo limba de circulatie internationala ca sa poti macar comunica cat de cat. Am sesizat ca in tarile vorbitoare de limba slava este cel mai dificil sa traiesti ca strain. Pe langa faptul ca sunt extrem de nationalisti si nu accepta sa comunice intr-o limba de circulatie intarnationala, inafara de rusa, nu prea ai cum sa te intelegi cu ei. In plus este dificil ca sa inveti o limba straina, cu un alfabet diferit in cel mai scrut timp posibil, oricate abilitati ai avea in invatatul limbilor straine. 

Ce te faci in cazul in care soarta te arunca spre exemplu in Macedonia? Taci si te cugeti cum sa gasesti solutii cat mai bune si incerci sa te descurci cum poti. Atat comunici peste zi, incat seara ai deja febra musculara la maini. Ca orice om ai nevoie sa faci cumparaturi, cel mai simplu este sa le faci in supermarket, iti umpli cosul, mergi la casa si platesti cu cardul. In cazul acesta nu trebuie sa zici nimic doar intinzi cardul si bagi pin-ul, astfel scapi foarte usor. Situatia se complica cand trebuie sa-ti cumperi haine sau alte produse pe care nu le gasesti in supermarket. De exemplu cum ai intrat intr-un magazin de haine esti atacat de vanzatorii care vin si te iau cu asalt, te uiti interzis la ei, ridici din umeri si incerci sa-ti vezi linistit de cautatul articolului de imbracaminte care-ti trebuie. Dar vanzatorii insista, daca nu zici nimic incep sa vorbeasca mai tare avand impresia probabil ca esti surd. Le explici intr-un final ca nu vorbesti limba lor, te lasa pentru moment in pace, apoi revin cu asaltul final la care nu mai rezisti si parasesti magazinul.

www.fashionus.ro
Descumpanit ajungi acasa si singura solutie care-ti ramane este shopping online, unde nu te sacaie nimeni, nu te asalteaza nimeni intr-o limba necunoscuta si poti sa petreci in magazinul online cat timp doresti si la orice ora din zi sau din noapte poti face cumparaturi. Cred ca cele mai accesibile si bune magazine online din care merita sa-ti faci cumparaturile tot timpul sunt outlet-urile. Unul dintre outlet-urile mele favorite este magazinul FashionUs unde gasesti o mare varietate de articole la cele mai mici preturi.

4 comentarii:

  1. shopping-ul online e in crestere si la noi, si, asta nu-i un lucru rau, ba din contra!

    RăspundețiȘtergere
  2. shopping online, e tare fain, poate un pic preturile is cam mari, dar concurenta o va rezolva si pe asta!
    spor la shopping

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro