Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Constructia si exploatarea remorcilor tip 2R5A

Remorca auto utilitara 2R5A este o remorca construita pentru a fi exploatata de orice autocamion sau tractor care are posibilitatea de a remorca o sarcina totala de cel putin 7350 kgf, si este inzestrat cu o instalatie de franare pneumatica aferenta remorcii.

Sasiul sudat din profile de tabla ambutisata asigura elasticitatea constructiei, fapt care micsoreaza la maximum tendinta de deteriorare prin solicitare la oboseala.

Caroseria remorcii este prevazuta cu inaltatoare, covergi si prelata, pentru a satisface in mai mare masura necesitatile de transport al diferitelor tipuri de marfuri.

Sistemul de franare functioneaza prin depresiune in conducta principala, asigurand astfel securitatea remorcii in cazul unei decuplari accidentale de la autotractor. Sistemul de saboti flotanti asigura o reglare usoara si rapida a sabotilor si o eficienta maxima a franelor.

Sistemul de directie, tip peridoc (rulment axial), asigura o buna stabilitate la viteze mari si o inscriere perfecta pe banda de deplasare a autocamionului ce o tracteaza, reducand la minimum tendinta remorcii de a oscila in plan orizontal. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro