Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Alege-l pe Killer King!

Criza financiara, lipsa perspectivelor si masurilor de crestere economica in tarisoara Romania, au facut ca tot mai multi tineri sa-si caute norocul departe de fruntariile tarisoarei lor de bastina. Departe peste mari si tari, era un taram al fagaduintei, ocolit de toate neajunsurile si crizele economico-sociale, care ne macina pe noi muritorii de rand, chiar daca suntem cetateni europeni cu toate drepturile pe hartie. Acel taram al fagaduintei, un fel de El-Dorado, oferea tuturor oportunitati de afirmare, dar cum orice lucru nu poate sa fie usor de atins, trebuia sa treci cateva probe de foc ca sa devii cetatean cu drepturi depline. In mijlocul acestui taram se afla castelul de basm al unei prea frumoase regine. Divinitatea a fost foarte darnica cu ea inca de la nastere i-a fost dat un regat intins, cu multe bogatii care sa-i ofere totul acestei prea frumoase regine. La nastere ursitoarele bune i-au prezis micutei printese ca isi va indeplini toate dorintele inafara de una singura care ii va pune toata fiinta la incercare.

Killer Queen by Katy Perry
Anii au trecut si micuta printesa s-a transformat intr-o tanara regina foarte frumoasa care domnea peste taramul fagaduintei. Tot ce-si dorea regina i se indeplinea, nu exista niciun lucru pe lume sa-l fi dorit si sa nu-l poata avea, insa, cum i-au prevestit ursitoarele, nu putea sa-si gaseasca un ales al inimii pe masura. I s-a dus vestea frumusetii peste mari si tari, printi, regi, tineri chipesi si frumosi au pornit spre taramul fagaduintei, atrasi ca un magnet de frumusetea rapitoare a tinerei regine, cu speranta ca-i vor fura dragostea eterna. Regina pe cat era de frumoasa pe atat era de iscusita, astfel a decis sa se casatoreasca cu cel care va reusi sa-i aduca un parfum special cu un mix fermecator si jucaus de note delicioase, potrivite pentru o regina. Toti care acceptau provocarea reginei aveau doua alternative ori reuseau sa produca parfumul fermecat ori unde le stau picioarele le va sta si capul. Multi si-au pierdut capul incercand sa gaseasca formula magica de parfum, care sa o satisfaca deplin pe regina, dar si mai multi cautau formula magica in speranta ca vor ramane cu capul pe umeri. Astfel s-a dus vestea reginei, care a capatat pe buna dreptate numele de Killer Queen, iar multi dintre pretendenti au inceput sa se sperie si chiar au renuntat sa mai participe la provocare.

Killer Queen
In tarisoara Romanica traia un bloggeras, care a auzit de provocarea prea frumoasei Killer Queen. Era singur de multa vreme, tanjind dupa dragostea si frumusetea reginei, a decis sa-si incerce si el norocul. Zis si facut, a adunat tot ce avea intr-o bocceluta, a agatat-o intr-un varf de bat si a pornit dis de dimineata, cale lunga sa-i ajunga, strabatand mari si tari pana a ajuns pe taramul fagaduintei. Cu emotie tanarul bloggeras s-a prezentat in fata prea frumoasei regine, sperand ca o sa fie acceptat in competitie. Neincrezatoare Killer Queen s-a uitat la el cu suspiciune, prea arata suspect acest bloggeras, apoi stand putin pe ganduri, l-a acceptat dandu-i termen 7 zile, ca sa vina cu parfumul magic.

Putin abatut, bloggerasul, a plecat din castel aruncandu-i o ultima privire prea frumoasei regine. Timp de trei zile eroul nostru a stat si s-a gandit cum sa o scoata la capat, dintr-odata totul i se parea atat de greu de atins, chiar daca el avea printre pasiuni alchimia. Tot a incercat diferite combinatii de esente, dar parca niciuna nu era pe placul tanarului bloggeras, mai ales ca de miraculosul parfum atarna propria lui viata. la un moment dat aflandu-se in impas, bloggerasul si-a adus aminte de un mare intelept care avea raspuns la orice intrebare, spre care si-a indreptat disperat pasii. Ajuns la marele intelept acesta i-a zis sa-si indrepte ochii spre esentele naturale, sugerandu-i un mix de note delicioase care sa-i maigaie si sa o seduca de la prima mireasma pe Killer Queen. 

Un parfum pentru regine
Entuziasmat bloggerasul a pornit sa caute cele mai potrivite esente pentru parfumul special pentru o regina. S-a gandit ca pentru notele de baza ale viitorului parfum, sa aleaga arome delicioase cum sunt cashmeran, patchouli si savuroasele praline. Amestecand esentele de baza, eroul nostru a inceput sa capete incredre in el. Apoi pentru notele de mijloc, s-a gandit sa combine esentele florale, alegand floarea red Velvet, foarea de iasomie si floarea de Sambac, a caror parfum cu siguranta vor incanta simturile prea frumoasei regine. Pentru notele de varf, bloggerasul nostru, s-a gandit sa aleaga savoarea si dulceata fructelor, combinand pruna neagra, fructe de padure si bergamota. Amestecand toate esentele a faurit un minunat parfum pe care l-a turnat intr-o sticluta sub forma de lacrima in amintirea tuturor tinerilor frumosi care s-au jertfit pe altarul dragostei pentru prea frumoasa regina. 

Cand s-a implinit sorocul, bloggerasul a mers la palat, cu inima cat un purice si tremurand din toate incheieturile. In imensa sala a tronului, astepta cu ingamfare prea frumoasa regina Killer Queen, ca sa vada isprava eroului nostru. Dupa plecaciune a oferit sticluta cu esenta magica reginei. Aceasta a luat-o, a studiat-o putin si a pulverizat parfumul, dintr-odata toata incaperea a fost cuprinsa de un parfum imbatator, un mix fermecator si jucaus de note delicioase. Regina a inspirat adanc, a inchis ochii si un zambet larg a aparut pe chipul prea frumos si gingas. Toti cei prezenti in incapere nobili cu rang inalt, suita reginei si invitati alesi pe-o spranceana au inceput sa murmure din ce in ce mai tare: "Alege-l de Killer King!". Dupa cateva clipe care au parut o eternitate, regina sedusa si satisfacuta de mireasma parfumului, s-a ridicat in picioare a venit langa erou, l-a prins intr-o imbratisare calda si a declarat de fata cu toti privitorii: “De azi inainte tu esti alesul inimii mele si tot de azi inainte, acest parfum sa se numeasca Killer Queen!”.

Simte-te ca o regina cu Killer Queen
A urmat o nunta ca-n povesti care a tinut trei zile si trei nopti, iar vestea cea mare s-a raspandit cu repeziciune spre toate colturile lumii. Cei doi KillerQueen si bloggerasul care a devenit si el Killer King, au trait fericiti pana la adanci batraneti. Legenda spune ca secretul parfumului Killer Queen a fost tinuta ascunsa, pana intr-o zi cand Katy Perry, a redescoperit-o si a oferit-o tuturor femeilor care doresc sa se simta si sa traiasca asemeni unei regine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro