Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Turneul de Tenis Sibiu Open 2013

Iubitorii sportului alb, pot lua parte la Sibiu Open 2013, in perioada 21-29 septembrie, prezentat de Carpatica Asig si organizat in incinta Tenis Club Pamira. Un turneu care include orasul Sibiu, capitala europeana, in circuitul profesionist de tenis mondial.

Imi aduc aminte de vremurile copilariei cand in comunism erau atat de putine stiri sportive sau competitii sportive, transmise la televizor in cele doua ore de emisie zilnice. Apoi dupa revolutie stirile sportive au inceput sa abunde la televizor, am vizionat pentru prima data Campionatul Mondial de Fotbal din Italia ’90, apoi am avut primul contact cu tenisul, gratie televizorului si multumita echipei de sport din cadrul televiziunii romane care a inceput sa transmita turneele de tenis. Urmaream cu sufletul la gura evolutia jucatorilor preferati Goran Ivanisevic, Boris Becker sau Pete Sampras, care mi-au animat imaginatia si imi doream sa ajung ca ei in copilarie.

Sibiu Open 2013
Desi la noi in oras nu aveam terenuri de tenis unde sa mergem la vremea respectiva, dar impreuna cu ceilalti amici din fata blocului improvizam cate un teren de tenis si ne jucam, chiar daca nu aveam habar de nicio regula de joc sau cum se joaca tenisul in realitate. Auzeam la televizor comentatorii sportivi care aminteau de tenis de camp si tenis pe teren de zgura, nici nu stiam ce-i aia zgura sau cum arata, in mintea noastra aveam impresia ca este un fel de rumegus de lemn mai fin. Imi amintesc ca intr-un an a venit un Circ in oras si dupa ce au plecat circarii cu toate ustensilele si masinariile au lasat in urma mult rumegus, va puteti imagina cand am vazut tot acel rumegus intins pe o suprafata atat de mare, ce bucurie mare era pe noi, asa ca am organizat rapid un teren de tenis pe “zgura” si ne-am jucat pana seara tarziu.

Sibiu Open 2013
Cum auzeam la televizor comentatorii care erau entuziasmati cand reusea cate un jucator sa marcheze cate un “As”, si noi jucam foarte mult pe “Asi”, dar in jocul nostru un “As” insemna sa lovim mingea cat mai puternic astfel incat celalalt partener cu care jucam sa nu poata lovi mingea si sa-l facem sa alerge dupa ea. Ce fericiti eram cand reuseam as dupa as, la noi nu existau seturi doar Asi si Tiebreak, iar pentru noi tiebreak insemna cand oboseam strigam tiebreak si intrerupeam jocul ca sa ne odihnim putin si sa dezbatem evolutia jocului sau sa facem schimb cu ceilalti amici care stateau la rand sa joace si ei.

Sibiu Open 2013
Cred ca la cat eram de pasionati si cu cata determinare jucam noi tenis, daca aveam macar un teren de tenis, unde sa exersam, si un antrenor poate ca destinele noastre evoluau in alta directie. Desi nu aveam habar de clasamentul ATP al momentului, toti ne bateam care sa fie Boris Becker sau Pete Sampras si ne strigam dupa numele jucatorului ales cu mare greutate trebuind sa facem mai multe jocuri random care sa scoata dintre noi un castigator care apoi sa-si aleaga primul numele jucatorului preferat si apoi ceilalti in functie de norocul avut. Chiar daca jucatorii preferati s-au retras deja de ani buni, la Sibiu Open 2013 vor fi prezenti sase jucatori din top 100, jucatori titrati care i-au invins pe mult mai celebrii jucatori de tenis Federer, Nadal si Murray.



In plus accesul publicului va fi gratuit pana in faza semifinalelor. Pentru ultimele acte ale competitiei, biletele vor costa 25 de lei si includ accesul la semifinale si la finala de dublu in ziua de sambata si la marea finala a Sibiu Open - prezentat de Carpatica Asig ce va avea loc duminica, in 29 septembrie. Competitia se v-a desfasura la baza Pamira pe strada Calea Surii Mici, nr. 39. Recomand iubitorilor si pasionatilor de tenis Sibiu Open 2013, mai ales ca accesul este gratuit pana la semifinale. Pentru mai multe detalii si noutati puteti vizita si pagina de Facebook dedicata evenimentului Sibiu Open 2013.


3 comentarii:

  1. Sincere felicitari organizatorilor pentru organizarea acestui open in Sibiu. Acest Sibiu tenis event marcheaza si o crestere a interesului publicului pentru acest sport. Si noi, Club Vektor Sibiu, organizam competitii de tenis importante: Tenis 10, Tenis Partener. Avem in acest sens amenajate 3 terenuri de tenis de zgura, ce detin si nocturna. Dispunem de conditii ideale pentru a desfasura cursuri de initiere in tenis pentru copii, cursuri conduse de un instructor autorizat in acest sens. In plus, folosim si un echipament de tenis HEAD de ultima generatie si usor de folosit de catre oricine.

    http://clubvektor.ro este locul unde inveti primii pasi in tenis. Vino la noi si vei invata sa joci precum idolii tai: Sampras, Agassi, Becker, Ivanisevic sau altii. Te invatam cu pasiune si profesionalism!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult pentru aprecieri. Nu stim daca e mult sau nu pentru cei care viseaza un “Sibiu tenis fief” al campionilor, insa Club Vektor Sibiu face eforturi considerabile pentru toti cei care vor sa practice tenisul de mica sau mare performanta.

    Ne-am permis sa organizam competitii de tenis gen Tenis partener sau Tenis 10 pentru ca si venim in intampinarea sportivilor cu dotari moderne si care atrag posibilii amatori de tenis - parcarea, reteaua wireless gratuita, terenul de tenis cu zgura, dotarea cu nocturna, inchirierile de echipamente sportive, vestiarele complet dotate, dusurile, terasele. Echipamentele de tenis Head pe care le oferim au fost atent selectionate, pentru ca tenisul este un sport mai pretentios cand vine vorba de dinamica tinutei celor care isi daruiesc intreaga lor energie pe terenul de tenis.

    Mai mult de atat, investim in tineret si in forta lor creativa. Cursurile de initiere pentru copii, cursurile de initiere asistate de instructor, toate acestea sunt niste eforturi care insa merita, din punctul nostru de vedere, pentru ca pregatesc generatiile cafre vin din urma.

    Pentru toti cei care ar fi interesati sa ne contacteze, adresa noastra de contact web este: http://clubvektor.ro/contact/ .

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro