Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Caracteristicile panourilor si conditiile tehnice ale constructiei transcontainerului

O epruveta din panou mentinuta timp de 8 ore intr-o atmosfera uscata la 90°C nu trebuie sa prezinte apoi, la temperatura ambianta, modificarea grosimii sale in afara unei tolerante de 0,3%.

Rezistenta probelor de material este determinata prin supunerea acestora la 50 de cicluri de imbatranire, fiecare ciclu fiind compus dintr-o pastrare timp de 8 ore la +80°C, alternata cu o pastrare timp de 8 ore la -30°C, conditia fiind ca dupa efectuarea probelor sa nu apara nici o fisura sau deformare permanenta la sarcina de 500 kg asezata in acelasi mod ca la incercarea de compresiune descrisa anterior, pe toata durata probelor. Dupa revenirea la temperatura ambianta se repeta aceeasi incercare la compresiune, la o sarcina egala cu 1.000 kg. Tot prin 50 de cicluri incalzire-racire se face si proba imbatranirii legaturii dintre izolant si pereti.

Prepararea si aplicarea stratului izolator trebuie sa se faca cu multa atentie, fara a permite intreruperi sau goluri. Peretii interiori si exteriori ai transcontainerului trebuie sa fie perfect etansi la apa, aer si la vapori de apa.

Daca prin constructia mecanica nu se poate realiza aceasta conditie, imbinarile elementelor componente vor fi etansate cu un material izolant stabil in limitele de temperatura -50°C si +90°C si in timp pe o lunga perioada de folosire, de aproximativ 20 de ani. Planseul transcontainerului va fi izolat tot prin tehnica IRS izolatie rigida solidara.

Legaturile pentru fixarea agregatelor si a accesoriilor lor trebuie sa reziste eforturilor corespunzand lui 6 g (g = 9.81 m/s2). Elementele componente ale carcasei trebuiesc confectionate in asa fel incat toate riscurile de dezlipire, separatie, fisura sau spartura a fixarilor si asamblarilor sa nu se produca la o temperatura exterioara de +90°C si o temperatura interioara de -30°C. Pentru aceleasi temperaturi exterioare si interioare, dublurile (captuselile) nu trebuie sa prezinte flambaj sau exfolieri. Aceste conditii vor fi verificate timp de 24 de ore la o temperatura exterioara de +90°C, cu temperatura interioara de -30°C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro