Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Castiga saptamanal produse din gama TET de la Arctic

Arctic este cel mai mare si mai bun brand romanesc care produce electrocasnice de cativa zeci de ani. Electrocasnicele sunt produse la Gaesti incepand cu 1968, sub marca Arctic, initial ca intreprindere de stat, apoi din 1997, se privatizeaza si incepe o noua era pentru brandul Arctic. Daca pana in 1990, Arctic a fost liderul de piata al electrocasnicelor romanesti cu peste 90% din piata, dupa revolutie fabrica intra intr-un proces de retehnologizare si de implementare a unor sisteme de management al productiei de sorginte japoneza, care fac ca brandul Arctic sa-si mentina statutul de lider incontestabil pe piata romaneasca de electrocasnice, bazandu-se pe increderea romanilor in marca, produsele Arctic fiind printre cele mai apreciate si cumparate de romani. Asadar nu ar mai trebui sa fie pentru nimeni o surpriza sa gasesti in casele romanilor produse Arctic, cred ca nu exista familie de romani care sa nu fi avut in posesie un produs marca Arctic, iar daca exista atunci cu siguranta isi merita locul in Cartea Recordurilor.

Imi amintesc inca din copilarie frigiderele Arctic pe care le aveam atat acasa dar si la bunici, unele mai mari, altele mai mici. Cu alte cuvinte, am crescut alaturi de frigiderul Arctic. Apoi dupa ce am plecat de acasa in perioada studentiei petrecuta prin camine sau chirii, am dat peste acelasi brand de frigider Arctic, cred ca m-as fi socat daca ma mutam undeva si frigiderul era de alta marca. Mi-am dat seama ca exista si alte marci de frigidere, doar cand am calatorit prima data in afara granitelor tarii, atunci am sesizat cu surprindere ca in camera nu aveam marca de frigider cu care eram atat de obisnuit si in care aveam incredere.

Produse Arctic din gama TET
Pe parcursul anilor am sesizat ca produsele Arctic nu bat pasul pe loc cand vine vorba de noile tehnologii aparute in domeniu. Am ramas placut surprins sa descopar noile modele de combine frigorifice Arctic care inglobeaza tehnologia TET (T-tehnologie, E-economisire, T-termen lung). Ultimele modele de combine frigorifice Arctic echipate cu thenologie TET, te surprind prin calitate, ergonomie, design modern si accesibilitate, fiind perfect adaptate oricarui profil de client, raspunzand necesitatilor si dorintelor omului modern. Combinele frigorifice din gama TET ofera utilizatorilor siguranta si confort, dar in acelasi timp o importanta economie de energie, timp si bani pe termen lung.

Noile combine frigorifice echipate cu tehnologie TET au functii moderne si performante care te ajuta sa economisesti inteligent bani, timp si energie. 

Noile produse Arctic
Clasa A+ reprezinta un aparat frigorific cu caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand un consum cu 25% mai mic fata de un aparat de clasa A, rezulta ca beneficii economia la energie electrica. In zilele noastre in care pretul energiei electrice urca tot mai mult economia o simtim cu siguranta in factura de electricitate pe care o platim lunar.

Eco Frost Free ne spune ca este un aparat echipat cu un sistem de racire care previne formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei frigorifice, eliminand nevoia dezghetarii periodice si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer, rezulta economie de timp, confort si usurinta utilizarii aparatului. Cred ca toti am trecut prin situatia in care ai dorit sa scoti un aliment pus la inghetat si sa nu reusesti, desi te-ai inarmat cu cutit sau surubelnita in incercarea de a-l scoate sau desprinde din stratul de gheata, iar acesta se incapatana sa reziste si sa nu se clinteasca din loc pana nu ai dezghetat tot frigiderul sau combina frigorifica, cu modelele TET aceasta situatie ramane de domeniul trecutului.

Eco Led este un sistem de iluminare interior pe baza de LED-uri care asigura un consum de energie de 7 ori mai mic, avand o durata de viata egala cu cea a aparatului insusi, rezulta o economie de energie, lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentele combinei frigorifice. Astfel putem uita situatiile in care se arde becul din frigider sau combina frigorifica.

Eco Buzz este un sistem de avertizare acustica ce te atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor, in cazul in care usa ramane deschisa mai mult de 1 minut fie din cauza neinchiderii corecte sau a deschiderii prelungite, rezulta prevenirea consumului excesiv de energie sau cresterea temperaturii in compartimentele combinei frigorifice. Cred ca nu exista om care sa nu fi uitat sa inchida usa la frigider complet si sa nu-ti dai seama doar cand mergi din nou si umpli in el sau cand sesizezi ca nu se mai opreste motorul, cred ca este cea mai buna solutie adoptat de Arctic in acest caz.

Eco Breeze este un sistem multiflow ce asigura racirea prin intermediul curentilor de aer ventilati, cu scopul distribuirii uniforme a temperaturii si umiditatii, ce restabileste rapid temperatura interioara dupa deschiderea usii, rezulta prelungirea timpului de conservare a alimentelor si eliminarea variatiilor mari de temperatura. Cred ca este cel mai bun sistem inventat de om pentru combine frigorifice, nu pot sa uit gheata si apa ce curgea din modelele mai vechi mai ales in partea de jos a compartimentelor unde se aduna iar cand deschideai usa curgea afara. Cu acest sistem putem uita de neplaceri.

Eco Dual Balance este o functie ce previne amestecul mirosurilor intre cele doua compartimente ale combinei frigorifice, nivelul de umiditate se situeaza la un nivel dublu comparativ cu sistemul traditional NoFrost, prevenind deshidratarea alimentelor, rezulta ambient placut in cele doua compartimente, alimente mai proaspete pentru o perioada mai indelungata de timp. Cu siguranta am vazut cu totii ca legumele in frigiderele clasice se stafideau in 2-3 zile, de aceea noul sistem permite pastrarea legumelor mult mai mult timp, spre exemplu.

Eco Fresh inseamna ca in compartimentul respectiv temperatura este apropiata de 0 grade Celsius, ideala pentru pastrarea alimentelor perisabile precum produsele lactate si carnea care nu trebuie congelata evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor in compartiment, rezulta conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente.

Safety Glass specifica rafturi construite din sticla speciala cu rezistenta ridicata, rezulta siguranta in exploatarea combinei frigorifice. Putem sa uitam vechile grilaje din metal vopsit sau sticla mata care era destul de casanta ale vechilor modele de frigidere sau combine frigorifice.

Multi Frost Zone specifica compartiment cu usa rabatabila ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevazut si cu tavita detasabila pentru depozitarea fructelor si legumelor de mici dimensiuni si cu tavita pentru gheata, rezulta optiuni multiple de congelare si usurinta in exploatare. 

Rafturi ajustabile astfel rafturile din interiorul racitorului, inclusiv cele de pe usa pot fi pozitionate la diferite nivele, permitand utilizarea cat mai eficienta aspatiului interior si curatarea facila, rezulta utilizarea eficienta a spatiului interior.

Daca stam sa analizam concret utilizarea unei combine frigorifice Arctic din gama TET, iti ofera mai mult timp liber la dispozitie pe care-l poti folosi pentru pasiunile tale dar si economii consistente pentru a-ti sustine pasiunile. CU siguranta pe mine un astfel de aparat m-ar face sa am mai mult timp liber pentru calatorii si drumetii montane, iar economia de bani mi-ar asigura transportul si cele necesare excursiilor. Recomand combinele frigorifice Arctic cu noile functii care sustin tehnologia TET, pentru ca iti ofera calitate, performanta, confort si siguranta si te ajuta sa faci importante economii de timp si mai ales energie electrica si bani.

Cu acest articol m-am alaturat campaniei “Consultant in Electronomie”. Poti castiga saptamanal, in luna iunie, electrocasnice din gama TET. Vino si tu pe www.consultantinelectronomie.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro