Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Vreau un motiv sa merg in Brazilia in 2014

Prima data cand am avut sperante foarte mari de la echipa nationala de fotbal a fost in copilarie la Campionatul Mondial din Italia ’90, atunci chiar am crezut ca o sa ajunga cel putin in finala, mai ales dupa parcursul foarte bun din calificari si din grupe. Toate sperantele au fost spulberate in meciul cu Irlanda cand am pierdut, atunci a fost prima data cand am plans de necaz pentru echipa nationala de fotbal. 

A urmat campionatul mondial din SUA ’94, la fel dupa un parcurs bun in calificari si cateva meciuri memorabile in grupe, traiam cu speranta mai ales ca am batut Argentina si Anglia doua dintre favoritele la titlu ca o sa devina campioana mondiala. Inca mai am vie in minte faza din meciul cu Suedia cand am primit un gol ca la scoala dintr-o faza fixa si am fost egalati, pe urma a urmat dezastrul si am pierdut in fata suedezilor, asta a fost a doua oara cand am plans pentru nationala de fotbal a Romaniei. 

www.cityinsurance.ro

Ulterior nu am mai avut ocazia pentru ca fotbalul romanesc la nivel de nationala a intrat pe o panta descendenta si au urmat ratari peste ratari in calificarile la mondiale. Am fost la cateva meciuri pe fostul Lia Manoliu unde din nou tricolorii au cedat foarte usor in fata unor reprezentative nationale, de fiecare data au existat scuze ba ca a plouat, ba ca terenul era cu nisip, ba ca mingea nu era destul de rotunda. Ideea este ca fotbalul se joaca in 11 oameni si cu o singura minge la inceputul partidei toti sunt egali doar ca unii sunt declarati favoriti, totusi eu cred ca spiritul de echipa si unitatea face diferenta, ceea ce la nationala nu prea se vede cum nu se vede nici in viata de zi cu zi. Nu puteam accepta ideea ca altii sa fie mai buni decat tricolorii tai mai ales ca tricolorii plecau ca si favoriti aproape intotdeauna, nu am inteles niciodata cum un teren de nisip era mai practicabil pentru danezi si cum poti lua gol de la mijlocul terenului. De multe ori cu amicii am comentat si disecat zile intregi meciurile nationalei de fotbal si erau atatea intrebari fara raspuns si au ramas la fel fara raspuns, multe dezamagiri peste dezamagiri si comunicate de presa prin care suporterii erau anuntati ca doar atat s-a putut. Cred ca suporterii nationalei cat si Romania merita mai mult, cu totii ne dorim performante si ne dorim de zeci de ani un titlu mondial oferiti-ne bucuria de a face Nationala, Campioana Mondiala. 

Calificarea pentru mondialul din Brazilia a inceput superb si sperantele au renascut, aproape am crezut ca traiam un vis, unul prea frumos, dupa trei victorii in primele meciuri a urmat infrangerea cu Olanda de acasa de pe National Arena cu un scor la care nu mai ai ce sa zici si sa argumentezi. Urmeaza doua meciuri in deplasare in care trebuie sa dati totul pe teren pentru voi, pentru suporterii care va sustin, pentru Romania. Aveti inca sanse mari trebuie doar sa aveti incredere in voi si sa jucati cum n-ati mai facut-o pana acum. Toti superterii sunt alaturi de voi si va sustin, va incurajeaza, voi trebuie doar sa jucati si sa invingeti pentru ca se poate, am mai invins Olanda si a fost foarte dulce victoria, invingeti din nou si faceti fericita o natiune intreaga. Dati-ne motive sa visam la un titlu mondial, dati-ne motive sa mergem in Brazilia sa va sustinem. 

Sper din tot sufletul ca veti invinge, jucati la victorie si numai la victorie, vrem victorii pe linie, cum altii pot ar trebui sa putem si noi. Invinge-ti Olanda si Ungaria! 

Hai Romania !!! 

www.cityinsurance.ro

City Insurance este sponsor oficial al Nationalei Romaniei de Fotbal. 

2 comentarii:

  1. bag seamă ca esti pătimas cu fotbalul , vede-te-as in Brazilia !

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne da sa ai gura aurita si sa se califice la Mondial ca mergem impreuna !!!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro