Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sanatate inainte de toate

In ultimul timp mai ales iarna, iau serios in greutate si imi este destul de greu ca sa dau jos surplusul, oricat as face miscare si ce diete as urma. Cum este la moda sa mergi la nutritionist am facut-o si pe asta, de curiozitate sa vad ce efect are. Am cautat un cabinet din zona mea si mi-am facut o programare, ca tot omul civilizat. Ajung cu 5 minute inainte de ora stabilita, sunt primit in cabinet de o doamna intre doua varste, ma asteptam sincer sa fie doar piele si os doamna ca doar este nutritionist in schimb am sesizat ca avea si ea cateva kilograme in plus, asta a fost primul semn de intrebare care era mai mai sa-l adresez doamnei dar m-am abtinut ca sa nu fiu rautacios. A urmat o discutie de vore 15 minute in care mi-am expus necazu si am raspuns la cateva intrebari generale despre mine si apetitul meu, dupa care am primit o dieta pe o coala A4 si recomandarea de a reveni dupa o saptamana la inca o sedinta. Am salutat politicos si am iesit, deja aveam in minte gandul cristalizat ca nu o sa ma mai duc la nici o alta consultatie pentru ca nu eram multumit de atitudinea doamnei si nu-mi inspira incredere deloc, plus ca era destul de scump 100 lei dupa parerea mea o consultatie care s-ar putea sa ramana fara rezultat. 

Stateam in masina si priveam cu uimire dieta propusa pentru mine, care bat suta lejer si nu-mi venea sa cred ca am primit o asa dieta. Spre exemplu in ziua de luni aveam asa: la mic dejun o omleta din 2 oua intregi cu o felie de paine integrala si un castravete murat potrivit si o cafea fara zahar, indulcita cu 2 tablete. Snack 5 masline negre si 20 g cascaval. Pranz o conserva de ton si o felie de paine integrala. Snack un mar si la cina 75 g piept de pui la gratar cu 95 g mix cu orez, mazare, porumb, morcov. Ideea de a manca de mai multe ori pe zi nu este deloc rea dar sa fim seriosi cantitatile sunt infime si un evreu de la Auschwitz avea o dieta mai consistenta. Am zis ok, asta nu este pentru mine, mai bine apelez la suplimente alimentare care te ajuta la slabit. 

www.zeopur.ro

Primul produs ce l-as incerca pentru slabit este Zeopur, in primul rand este mai ieftin decat o consultatie la nutritionist care s-ar putea sa fie o pierdere de vreme daca nu dai peste un specialist. Apoi Zeopur este o combinatie unica de ingrediente: zeolit si extract de ceai verde decofeinizat. Zeolitul este o roca vulcanica tot mai cunoscuta in Romania, dar folosita de zeci de ani in cele doua Americi, pentru proprietatile sale de detoxifiere, fiind supranumit "buretele Naturii", care absoarbe din organism, metale grele, radicali liberi si toata gama de toxine ce ajung prin hrana si respiratie in corp. Extractul de Ceai Verde in concentratie de 10:1 vine sa completeze activitatea de detoxifiere, sa mineralizeze inapoi organismul si sa completeze excretia. Un lucru important de specificat este ca ceaiul verde din Zeopur nu contine cofeina, astfel nu agita si nu supralimenteaza organismul. Mai mult, reduce glicemia, normalizeaza tensiunea arteriala, blocheaza alergiile si intareste organismul. Cu extractul de Ceai Verde din Zeopur, vei stimula metabolismul organismului, ceea ce inseamna ca vei arde mai multe calorii. Este exact suplimentul alimentar de care ai nevoie pentru slabit normal si sanatos, iar in plus te ajuta si la o cura de detoxifiere a organismului atat de necesara. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro